- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kendimi cilveli zannederdim bu konuyu görünce bir sorayım dedim cevap çok kesin geldi hayır dediŞimdi neye göre kime göre hayır demi ama
![]()
Ben sormayın diyorum demiiiii
Çok güzel yazmışsınız amaBence kendini zorlarsan itici durur, ben daha önce bu yapmacık cilvelerle karşılaşmış ve nefret etmiş bir insan olarak söylüyorum bunu sana. Ve o kızın arkasından da mekandaki erkek arkadaşlarımın hepsi dalga geçip , taklidini yapmışlardı seslerini incelterek.Ben kıza üzülüp, bizimkilere 'Öyle demeyin ya yazık kıza.' desem de bir yandan da gülmüştüm çünkü gerçekten komik bir görüntüydü.
Naz , cilve kolay kolay sonradan öğrenilmez ama kolay kolay öğrenilecek , seni daha feminen yapacak, kendini daha iyi hissettirecek şeyler de var. Mesela giyim tarzını daha feminen hale getirebilirsin. Kot-tişört -spor ayakkabı kombini yerine kalem etek-gömlek/bluz-stiletto kombinini tercih edebilirsin. Görgü kurallarına daha önem verebilirsin. Söz gelimi bir markete gittiğinde çalışanları kibarca selamlamak, teşekkür etmek, rica etmek vs. Ya da arkadan gelenlere kapı tutmak, birine çarptığında özür dilemek vs. Muhakkak her koşulda kibar olmak. Bunları diyorum çünkü Türkiye'de birçok insan 'Özür dilerim, teşekkür ederim ' cümlelerini nadiren kullanıyor. Bence bu dediklerimi yapman seni hem kadınların hem erkeklerin gözünde çekici bir insan yapar. Benim hanımefendilikten ya da beyfendilikten anladığım budur. Ve aynı zamanda da kendin olmaktan taviz vermemek. Ben kendini erkeklere beğendirmek için olduğundan başka biri gibi görünen kadınları çok itici ve hatta zaman zaman ucuz buluyorum. Zaten evlendikten sonra asıl karakterler ortaya çıkıyor, Şapka düştü kel göründü hesabı.![]()
Ben de kendimi cilveli zannederdim bu konuyu görünce bir sorayım dedim cevap çok kesin geldi hayır dediŞimdi neye göre kime göre hayır demi ama
![]()
bende mi sorsam acabasoriim ya merak ettim cevabi sizle paylasirim
bu arada muskara avatar guzel uymus![]()
aynen oyle :) bende sordum ama daha cevap gelmedi. gerci bu aralar biraz soguk davrandim ona ya tuh bee yanlis zamanda sordum smdi kesin hayr diicekEee cilveli olmaya karar vermişsek bi yerden başlamalı demi. Işin ustasıda türkan hanım olduğu a göre.![]()
aa cevap geldi cevap geldiiii![]()
yazdim canim az once :)Ne diii senin ki? :)
yerine goreymis ama nadirmis
hih ne anlarsin sen cilveden![]()
aynen canimBundan sonra erkeklere değil kadınlara cilve yapalım. En azından kadın cilveden anlıyor. Boşa gitmez. :)
Simdi acikcasi genel gecer tabirler var bu cilve konusunda.
Yok efenim suh kahkahalar, delici bakislar gibi.
Ama herkes kendini tanir.
Arkadasim da bir ara cilveye/naza takmisti suh bi kahkaha atmaya kalksa ihihi yerini öhöhöğ e birakiyordu :)
Belki sonradan ogrenilebilir, taklit edilebilir bazi seyler ama kesinlikle once fizyolojik ve psikolojik durumunu olcumlemeli sonra kendinize giydirmelisiniz bazi halleri.
Bu ne bicim yorum oldu, cinsellik makalesi gibim bir sey oldu ama tavirlarin siritmamasi cok muhim :)
Bir de erkege ben cilveli miyim deyu sormak olmaz.
Cilveli hanimlar zaten bunu sormaz.
Direkt hmm benim esim/ sevgilim cilve yapmaya calisiyor, eksikligi hissediyor algisi olusturmaya gerek yok.
Mesele cinsellige uzanacaksa zaten deneme yoluyla, hayal gucuyle amaca her turlu ulasilabilir.
Cunku sevgililikte kasilma varsa birden bire gelisemez, zamanla ortaya cikar.
Siz bile sasirirsiniz.
Hayir cocuk taklidi degildi demek istedigim masumane cocuk edasiyla konusmaktan bahsettim.Yoksa agzini gozunu bi tarafa eğen sozde bebek taklidi yapan kizlar degil erkeklere bana bile itici geliyoYa benim bildiğim de erkeklerin %90'ı çocuk taklidi yapan kadınları itici bulur. Yani benim tanıdıklarımın çoğu öyle diyor, bence o sizin sevgilinize has bir durum. Çoğunluğu gerçekten nefret ediyor.:) Sonra konu sahibesi sakata gelmesin mazallah.![]()
yerine goreymis ama nadirmis
hih ne anlarsin sen cilveden![]()