• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Cilve kitaplari yok biliyo musunuz ben arastirdim da. Bitane Sherry Argov'un var "Erkekler neden cilveli kadinlardan hoslanir" diye oda satistan kalkmis arkadas iyi mi. Bizim kadinlarimiz bu Kadar merakli iken bu konuya nasil bu tarz kitaplar basilmaz anlamiyorum. Özellikle Türkiyede. :KK61:

Ben de bu konuda beceriksizlerdenim. Öyle stratejiymiş, taktikmiş, cilveymiş bilmem :KK47:neysem oyum içimden geldiği gibi davranırım sanırım bende de var bir odunluk:confused:

Ben de bu konuda beceriksizlerdenim. Öyle stratejiymiş, taktikmiş, cilveymiş bilmem neysem oyum içimden geldiği gibi davranırım sanırım bende de var bir odunluk:confused:

Hersey ailede bitiyor bence canim. Annemde yoktu. Babam´dan da ne Sevgi gördüm ne saygi olacagi bu. :KK62:

İşte gerçek budur. Ben genelde odun gibiyimdir ama bu zamana kadar her ilişkimde çok cilveli, işveli, ateşliymişim gibi muamele gördüm. :KK45::KK53: Cezbetmeyi de bilirim sinsice ama çok da uğraşmam.

O yüzden kimse kasmasın. Komik olur.
xenforo-smilies-kk45.gif

İnsanın için de olmalı evet ben çok ciddi ve soğuk dururum ama sevdiğim adam söz konusu ise ateş gibiyimdir her daim :KK76:

Cilve sonradan öğrenilebilir bişi olsa kedimden öğrenirdim : ) Yok böyle birşey, o yürümelere o yanaşmalar fln :KK48:

Hersey ailede bitiyor bence canim. Annemde yoktu. Babam´dan da ne Sevgi gördüm ne saygi olacagi bu. :KK62:
Babalar öyle haklısın, benimki de serttir ama sevgi-saygı görmedim dersem yalan olur. Ama onu idol aldığım için böyleyimdir belki, şimdi sen aile deyince aklıma geldi:KK58:

öğrenilir :) ben aşık olduktan sonra öğrndim mesela odun gibiydim hatta ilk zamanlar bana kadın gibi değilsin bile dedi (çok ızmıştım o zaman baya bi kavga etmiştik ) sonradn sonradan değiştim ama elimde olmadan oldu.o bana sıcak dvrndıkça ve hareketlerini düzeltip güvenemi sağladıkça bende de bişiler oldu. şimdide çok şımarık ev cilveli olduğumu söylüyor o zamanları hatırlamıyor bile galiba bıt bıt bıt tepesideyim :) hem kendim şımarıyorum hem onu şımartıyorum gerçekten çok başka bir tat

Cilve sonradan öğrenilebilir bişi olsa kedimden öğrenirdim : ) Yok böyle birşey, o yürümelere o yanaşmalar fln :KK48:

hahah desene bi kedi Kadar olamadik...

Babalar öyle haklısın, benimki de serttir ama sevgi-saygı görmedim dersem yalan olur. Ama onu idol aldığım için böyleyimdir belki, şimdi sen aile deyince aklıma geldi:KK58:

babam beni hic sevmedi e bende onu haliyle annemde ortayi bulmak icin seffkati abartti diyebilirim. Babama da gicik oldugundan ne bi isve ne bi cilve nede naz. E haliyle odun gibi bi aileden odun gibi ortaya cikarsin.

babam beni hic sevmedi e bende onu haliyle annemde ortayi bulmak icin seffkati abartti diyebilirim. Babama da gicik oldugundan ne bi isve ne bi cilve nede naz. E haliyle odun gibi bi aileden odun gibi ortaya cikarsin.

Ben buna katılmıyorum,
Benim babam sert bir adamdır.
Hep mesafeliydi bize karşı yeni yeni kızım filan diyor şakalaşıyor bizimle.
Ama ben tam tersiyim.

Peki bunu neden dert ediyorsun? Yani cilve yapmamak demek senin kötü bir insan olduğun anlamına gelmez, her insan farklıdır kimse birbirine benzemek zorunda değil. Açıkçası kendi adıma şunu diyebilirim ki ben buyum kabul eden, seven her halde sevmeli. Ben kendimi neden "cilveli değilim" düşüncesiyle yorayım ki? Cilve isteyen adam o zaman içimdeki kadını çıkarsın ortaya hep ben mi uğraşacağım?:KK12:

Ne zaman bir erkek benim için odun olmamayı öğrenir ben de o zaman onun için cilveli olmayı öğrenirim... Ahanda buraya yazıyorum.

Ben buna katılmıyorum,
Benim babam sert bir adamdır.
Hep mesafeliydi bize karşı yeni yeni kızım filan diyor şakalaşıyor bizimle.
Ama ben tam tersiyim.

Bir sert var birde sert var canim. Ben bu durumu kendi babamla bagdastiriyorum, cünkü Kücük kuzenlerim azcik cilvelense hemen kizar simarma diye bagirmaya baslar ama cocuk simarmiyor bildigin nazlanip cilveleniyor. Seninkisi belki farklidir.

Peki bunu neden dert ediyorsun? Yani cilve yapmamak demek senin kötü bir insan olduğun anlamına gelmez, her insan farklıdır kimse birbirine benzemek zorunda değil. Açıkçası kendi adıma şunu diyebilirim ki ben buyum kabul eden, seven her halde sevmeli. Ben kendimi neden "cilveli değilim" düşüncesiyle yorayım ki? Cilve isteyen adam o zaman içimdeki kadını çıkarsın ortaya hep ben mi uğraşacağım?:KK12:

Kötü bir insanim demedim ki canim. Cilveli olmak istiyorum öyle kendimi daha iyi hissedecegime eminim hepsi bu.

Ne zaman bir erkek benim için odun olmamayı öğrenir ben de o zaman onun için cilveli olmayı öğrenirim... Ahanda buraya yazıyorum.

Bu iyimis ben bunu erkek arkadasima diyim. Gerci o cilve yap demiyo kendi kendime SIKINTI ediyorum ama olsun. Haha

Cilve diyince aklıma Hürrem Sultan geliyor.. Aslında cilve tastamam o kadının yaptığı bibi olur... Bizim gibi neydi okadının adı Mustafa'nın annesi gibiyiz bizde... Dümdüz..

Hay ağzına sağlık.
Cilveli kadın isteyen erkeklerin dikkatine......Onlar da bize cilveli erkek olsunlar, o zaman olur bu iş. Feminist mode on :KK70::KK70:

Son düzenleme:
Bir sert var birde sert var canim. Ben bu durumu kendi babamla bagdastiriyorum, cünkü Kücük kuzenlerim azcik cilvelense hemen kizar simarma diye bagirmaya baslar ama cocuk simarmiyor bildigin nazlanip cilveleniyor. Seninkisi belki farklidir.

Canım benim babam da tam böyle hala ben biraz sesli gülsem gülme filan der.
Ama tabi ben pek takmıyorum ondan olabilir:KK49:

Kötü bir insanim demedim ki canim. Cilveli olmak istiyorum öyle kendimi daha iyi hissedecegime eminim hepsi bu.
Ben de sana kötüsün demedim ki ama cilveli olamadığın için kendini kötü hissetmene gerek yok neysen o ol kimse için kendinden farklı davranmana gerek yok

Bu iyimis ben bunu erkek arkadasima diyim. Gerci o cilve yap demiyo kendi kendime SIKINTI ediyorum ama olsun. Haha
İşte bunu vurgulamaya çalışıyorum sen kendine sıkıntı ediyorsun neden?

Hay ağzına sağlık.
Cilveli kadın isteyenler sorarım onlar da bize cilveli erkek olsunlar. Feminist mode on :KK70::KK70:
:KK70:Herşey karşılıklı canım:KK65::KK50::KK5:

Ben de sana kötüsün demedim ki ama cilveli olamadığın için kendini kötü hissetmene gerek yok neysen o ol kimse için kendinden farklı davranmana gerek yok

İşte bunu vurgulamaya çalışıyorum sen kendine sıkıntı ediyorsun neden?

:KK70:Herşey karşılıklı canım:KK65::KK50::KK5:

Kiz kadinsi oluyum istiyorum SIKINTI dedigime bakma. Kendime bu konuda gelistirmek istiyorum hepsi bu. :KK8:

Back
X