• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilveli kadın nasıl olur

isve cilve icten gelir ya.
bence cilve biraz da karsi tarafin seni nazlamasini saglayacak sekilde davranmaktir. ben de iliskilerimde cilveli oldugumu düşünüyorum.
misal gecen aylarda gercekten rezil oldum, cok utandım. Eve gelir gelmez adami koltuga oturttum sonra kucagina oturup ikibuklum cenin pozisyonunda küçücük kalip günümü anlattim, beni sevip sakinlestirmesi, dalga gecip rahatlatmasi icin ona alan biraktim. bence bu cilveli bir davranis çünkü eve asık suratla gelip belki beni eylemesini beklemektense istedigim ilgiyi tatli tatli almis oldum🤣
hosuna gitmeyecek bir haberim varsa pat diye söylemem, lafi dolastiririm dolastiririm o arada anlar, boylece kötü haberime hazirlikli olur kendi tahmin etmis olur :)
bir icki icilecekse en uyduruk sey olsun mutlaka kadeh tokuşturur oncesinde neye? diye sorarim, guzel bir cevap verene kadar bir yudum bile almam:) guzel cevap da zaten ilişkimizle ilgili olur, böylece en basit seyde bile iliskimizi onere edecek cumleyi düşünmüş ve soylemis olur.
misal simdiye kadar bütün sevgililerimde yagmur yagiyorsa asla karsidan karsiya gecmem. "ama nasil yuruyebilirim ki zavalli ayaklarim islanir" derim, kucaklayip götürülürüm. ya da bir yokus varsa - dik merdiven varsa "ama ben buradan nasil cikabilirim ki?" derim kendimi tasitirim. nisanlimin ilk ogrendigi deyim "eşege semeri yük olmaz" olmuştur😅 dördüncü yilimizdayiz hala ayakkabim vurduysa, yokus varsa falan tasir beni :)
ya da mesela beni bir yerden aracla almasini istiyorsam "gel beni al" demem. Ciddi ciddi düşünüyor gibi "acaba nasil gelebilirim ki oradan buraya? hem de kocaman sirt cantamla. sanirim tiklim tiklim bir metrobüse binmekten , inip biiiiir sürü merdivenle metroya binmekten ve eve kadar yokus cikmaktan baska sansim yok" falan derim. "olur mu askim ben alayim" der😂😂
çadıri toplamakla ugrasmaya useniyorsam "keske bir sihirli degnek olsa da basima gunes gecmisken bir de cadiri toplamakla ugrasmasak" derim "sen dur tek hallederim" der🤣🤣 gibi gibi. ya da elim yandiysa, kedi tirmaladiysa falan optururum hemen uzatir 😅 evde hep dans ederim, bana gitar calmasini istiyorsan cal demem de "eskiden ne guzel bana hep gitar calardin, sanirim artik benden sıkıldın" diye ortaya laf atarim hemen calmaya baslar.
gibi gibi gibi
birsey soylemeden - yap demeden tatli tatli adama yaptirmak bence cilveye giriyor.

isve cilve icten gelir ya.
bence cilve biraz da karsi tarafin seni nazlamasini saglayacak sekilde davranmaktir. ben de iliskilerimde cilveli oldugumu düşünüyorum.
misal gecen aylarda gercekten rezil oldum, cok utandım yanimdaki kisi yüzünden. Eve gelir gelmez adami koltuga oturttum sonra kucagina oturup ikibuklum cenin pozisyonunda küçücük kalip günümü anlattim, beni sevip sakinlestirmesi, dalga gecip rahatlatmasi icin ona alan biraktim. bence bu cilveli bir davranis çünkü eve asık suratla gelip belki beni eylemesini beklemektense istedigim ilgiyi tatli tatli almis oldum🤣
hosuna gitmeyecek bir haberim varsa pat diye söylemem, lafi dolastiririm dolastiririm o arada anlar, boylece kötü haberime hazirlikli olur kendi tahmin etmis olur :)
bir icki icilecekse en uyduruk sey olsun mutlaka kadeh tokuşturur oncesinde neye? diye sorarim, guzel bir cevap verene kadar bir yudum bile almam:) guzel cevap da zaten ilişkimizle ilgili olur, böylece en basit seyde bile iliskimizi onere edecek cumleyi düşünmüş ve soylemis olur.
misal simdiye kadar bütün sevgililerimde yagmur yagiyorsa asla karsidan karsiya gecmem. "ama nasil yuruyebilirim ki zavalli ayaklarim islanir" derim, kucaklayip götürülürüm. ya da bir yokus varsa - dik merdiven varsa "ama ben buradan nasil cikabilirim ki?" derim kendimi tasitirim. nisanlimin ilk ogrendigi deyim "eşege semeri yük olmaz" olmuştur😅 dördüncü yilimizdayiz hala ayakkabim vurduysa, yokus varsa falan tasir beni :)
ya da mesela beni bir yerden aracla almasini istiyorsam "gel beni al" demem. Ciddi ciddi düşünüyor gibi "acaba nasil gelebilirim ki oradan buraya? hem de kocaman sirt cantamla. sanirim tiklim tiklim bir metrobüse binmekten , inip biiiiir sürü merdivenle metroya binmekten ve eve kadar yokus cikmaktan baska sansim yok" falan derim. "olur mu askim ben alayim" der😂😂
çadıri toplamakla ugrasmaya useniyorsam "keske bir sihirli degnek olsa da basima gunes gecmisken bir de cadiri toplamakla ugrasmasak" derim "sen dur tek hallederim" der🤣🤣 gibi gibi. ya da elim yandiysa, kedi tirmaladiysa falan optururum hemen uzatir 😅 evde hep dans ederim, bana gitar calmasini istiyorsan cal demem de "eskiden ne guzel bana hep gitar calardin, sanirim artik benden sıkıldın" diye ortaya laf atarim hemen calmaya baslar.
gibi gibi gibi
birsey soylemeden - yap demeden tatli tatli adama yaptirmak bence cilveye giriyor.
Şimdi ben bu yengeç kadınıyla damacana taşırken sırtımda nasıl yarışabilirim bana biri söyleyebilir mi :27:

Şimdi ben bu yengeç kadınıyla damacana taşırken sırtımda nasıl yarışabilirim bana biri söyleyebilir mi :27:
ben tek basima sırtımda cadir 9 kiloluk sirt çantasıyla seke seke gezerim, daglara tirmanirim. Ama hayatimdaki kisiyle beraberken yuksek raftaki bardagi almaya bile tirmanmam, onu cagiririm. sirf bu yüzden bana yolda buldugu tahtalardan basamak yapti😂😂

Senin damacana taşıman daha seksi bence. 😌
yenGEnC yenGEnC in verdiği örnekler de bence cilve değil. İşi karşı tarafa kitleme gibi duruyor daha çok. 2 tarafta bu durumdan memnun olduğu sürece sorun yok, sadece cilve değil.

ben tek basima sırtımda cadir 9 kiloluk sirt çantasıyla seke seke gezerim, daglara tirmanirim. Ama hayatimdaki kisiyle beraberken yuksek raftaki bardagi almaya bile tirmanmam, onu cagiririm. sirf bu yüzden bana yolda buldugu tahtalardan basamak yapti😂😂
Kesinlikle senin gibi olmak lazım hep çok özenirim ama gene de olamam 🤦🏼‍♀️

yenGEnC yenGEnC in verdiği örnekler de bence cilve değil. İşi karşı tarafa kitleme gibi duruyor daha çok. 2 tarafta bu durumdan memnun olduğu sürece sorun yok, sadece cilve değil.
Yok ama erkekler bunu öyle algılamıyor tam bir prenses cilve olarak görüyorlar kendilerinide kahraman yengenç eminim hayatı boyunca hep daha mutlu olucak inşallah amin 🙏🏼🙏🏼

cilve, yaptiracagin seyi tatli tatli söyleyip yaptirmak bence bir yerde.
chatgptye sordum simdi soyle dedi
1000110950.webp
1000110952.webp

benim cilve tanımıma yakin.
peki sence nedir cilve? mesela nasil biri cilvelidir?

Yok ama erkekler bunu öyle algılamıyor tam bir prenses cilve olarak görüyorlar kendilerinide kahraman yengenç eminim hayatı boyunca hep daha mutlu olucak inşallah amin 🙏🏼🙏🏼

Nooo, her erkek sevmiyor ya. 🙄 O surat asip ne dusundugumu anlasin ilgilensin tavri bende de yoktur mesela ilgi istiyorsam ben de giderim kucagina takilirim filan ama kotu haber vereceksem lafi dolaaaan dolllaaaan dolandirmam, gelip beni almasini istiyorsam "naasill yaparim ki, cok uzak vsvs " bir ton konuşmam. Eşim (kovadir kendisi) laf dolandiran insandan nefreeeet x nefret eder.
Hayatima girmiş cogu erkekte "sen çok direkt konusuyorsun bu huyunu çok seviyorum" demistir. 😁 Eşime şu dakika biri sorsa Cirillada en etkilendigin ozellik nedir diye ilk 3te sayacagi seyden biri laf dolandiran bir insan olmamamdir.

Cilve tamamen karşidaki kişinin de neyi cilve olarak gordugu ve hoşlandigidir. Nokkktaa

Bence de tamamen yapıyla alakalı mesela bunu bana ilk çalıştığım yerde bir arkadaş söylemişti keşke senin gibi cilveli olabilseydim demişti nasıl yani neden böyle birşeyi söyledin ki demiştim az önce en üst raftaki çayı bir başkasından rica ettin indirttin sonra açamam ben dedim yine rica edip açtırttın ve önüne gelen çayı çok koyu ben böyle içmem dedin demişti. Bunları gerçekten bilinçli yapmıyorum yani nasıl desem öyle kendimi yorasım da gelmez geçen kış eve bir misafir gelmişti ben de mücver yapmıştım kabağın suyunu eşim sıktı benim ellerim ağrır sıkamam dedim laf arasında şok oldular nasıl böyle olunuyor falan diye sordular yani bilmiyorum ki

Nooo, her erkek sevmiyor ya. 🙄 O surat asip ne dusundugumu anlasin ilgilensin tavri bende de yoktur mesela ilgi istiyorsam ben de giderim kucagina takilirim filan ama kotu haber vereceksem lafi dolaaaan dolllaaaan dolandirmam, gelip beni almasini istiyorsam "naasill yaparim ki, cok uzak vsvs " bir ton konuşmam. Eşim (kovadir kendisi) laf dolandiran insandan nefreeeet x nefret eder.
Hayatima girmiş cogu erkekte "sen çok direkt konusuyorsun bu huyunu çok seviyorum" demistir. 😁 Eşime şu dakika biri sorsa Cirillada en etkilendigin ozellik nedir diye ilk 3te sayacagi seyden biri laf dolandiran bir insan olmamamdir.

Cilve tamamen karşidaki kişinin de neyi cilve olarak gordugu ve hoşlandigidir. Nokkktaa
Her erkeğin sevmesi zaten mümkün değil bende öyle bir kadın değilim ama genel olarak erkekler böyle kadınları daha tercih ediyor kız öyle noktaa yazınca noluyor 🤣

Ya mesela bir yorum daha yazmak istiyorum. Yakın zamanda sık görüştüğümüz arkadaşımız bana sen nasıl böyle her işi eşine yaptırıyorsun falan diyor elimden poşetleri bile ben söylemeden almaz diyor şimdi burda bu kadına cilvesiz mi diyelim bilemedim eşi markette bile arabayı ona ittiriyo Bebek arabasını kızcağız sürüyor evde tamirat işi olur eşi bilmem der geçer şimdi böyle eşlere sahip olup da cilveli olabilen kadın yoktur herhalde

bence de
at sahibine göre kisner derler ya. herkes zaten kendine uyan bir es seciyor bir yerde. birine cok romantik gelen digerine gereksiz angarya gelebilir. Ben mesela meramim varsa mektup yazardim bazen uzak mesafedeyken. ama mektubu cozmek icin ugrassin diye gittigimiz yerlerin alfabesiyle yazardim bazen gürcü bazen kiril. ugrasir 36 saat cozerdi😂😂 eziyet mesela cogu insana göre ama o da severdi boyle oyunları.
ama bir baskasinin kocasi sinirlenip kagidi da yırtabilir bir yerden sonra "boyle askin izdirabini s..." diye😅
ya da nisanlim hediyeleri genelde kendi yapar , ben de bayilirim ugrasildigi icin. ama kkda "bu hediye mi, benim kocam yapsa gicik olurdum hediyemi versin yanina bunu yapsin" diyenler falan vardi. Mesela benden baska biriyle olsa kadin "allahin cimrisi yine belese getirdi hediyeyi" falan diye kızabilirdi🤪

Ya mesela bir yorum daha yazmak istiyorum. Yakın zamanda sık görüştüğümüz arkadaşımız bana sen nasıl böyle her işi eşine yaptırıyorsun falan diyor elimden poşetleri bile ben söylemeden almaz diyor şimdi burda bu kadına cilvesiz mi diyelim bilemedim eşi markette bile arabayı ona ittiriyo Bebek arabasını kızcağız sürüyor evde tamirat işi olur eşi bilmem der geçer şimdi böyle eşlere sahip olup da cilveli olabilen kadın yoktur herhalde
O biraz öyle olmuyor ya bu arkadaşın eşi öküzdür o başka ama benim eşim kapımı acar sandalyemi çeker taksiye binecekken kapımı acar öyle bir adamdır ama ben Allah beni napmasın alıśverişe gideriz misal dövüsürüm banada poşetleri ver ben taşıyamıyor muyum diye senin yazdığın hiç birseyide başkasına yaptırmam çay paketi acamamak ne demek yahu 🤣

O biraz öyle olmuyor ya bu arkadaşın eşi öküzdür o başka ama benim eşim kapımı acar sandalyemi çeker taksiye binecekken kapımı acar öyle bir adamdır ama ben Allah beni napmasın alıśverişe gideriz dövüsürüm banada poşetleri ver ben taşıyamıyor muyum diye senin yazdığın hiç birseyide başkasına yaptırmam çay paketi acamamak ne demek yahu 🤣
Ya aslında denk gelen bir şeydi koskoca kavanoz kim sıkmışsa öyle bir sıkmışki bıçaksız açılmaz baktım bıçak yok ben de yanımızdaki beyfendiden rica ettim o bile çok zor açtı diyorum ya bu tembellik bendeki Halk dilinde cilve oluyo galiba bir boka da yaramadı da neyse

O biraz öyle olmuyor ya bu arkadaşın eşi öküzdür o başka ama benim eşim kapımı acar sandalyemi çeker taksiye binecekken kapımı acar öyle bir adamdır ama ben Allah beni napmasın alıśverişe gideriz misal dövüsürüm banada poşetleri ver ben taşıyamıyor muyum diye senin yazdığın hiç birseyide başkasına yaptırmam çay paketi acamamak ne demek yahu 🤣
Hayatta ellemem poşet moşet ııyy

ben cilveli mıyır mıyır bebek taklidi yapan koca kadınlardan hiç olmadım olamam da eril enerjim var muhtemelen bu eril dişil muhabbetine katılmasam da. Ama şöyle bir şey var sıcakkanlı ve patavatsız biriyim düşünmeden konuşurum ve çok konuşurum. Genelde insanlar beni sever hatta annem cingan tavuğu der dağda kaybolsan ayılarla arkadaş olursun der. Ayaküstü iki dk herkesle muhabbet kurabilirim. ilişkilerimde de sevilmişimdir ama benden çekiniyorlar çünkü ben süslüyüm ve bazen aşırı olabilir bu. neredeyse çıplak geziyorum Bu yüzden başlaması zor oluyordu ilişkilerimin. Çünkü önyargılı oluyorlardı işte böyle giyinme vs. Ama ilişki içinde de hep sevildim benim için uğraşıldı kabus kaprislerim çekildi durup dururken kavga çıkarıp öyle seks yapma huyum vardı 😅 ama anlıyorum nedenini kaybetme korkum yoktu ve sevmemiştim sadece bana ilgi göstermelerini yakışıklı olmalarını ne bileyim olmamışım yani aşık sevmemiştim. Ne zaman kaybetme korkusu yaşadım o zaman kendime geldim kavga çıkarmayı bıraktım huzursuzluk sebebi olmadım. Tabii yaşım da küçüktü. Cilve buysa sevgilime açık açık onu sevdiğimi söylüyorum bazen bilerek kıskanıyorum spor yapıyor mesela durup dururken kolunu vs ısırıyorum kucağına oturuyorum ensesiyle oynuyorum poposuna şaplak atıyorum 🤣 nişanımızda kulağına gidip sen benden kaç bi süre dedim dans ederken fingirdedim. Cilvem sadece seks için

Back
X