cilveli mi hanım hanımcık mı

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
296
İstanbul
arkadaşlar bir erkeği etkilemek için hangisi işe yarar sizce cilve yapıp ona yakınlaşmak durmadan onunla iletişime geçmeye çalışmak mı yoksa daha hanım hanımcık olup onun yakınlaşmasını beklemek mi ilk dediğim gibi olanlar çok basit ikinci dediğim gibiler ise çok soğuk gibi geliyor ama çok kararsız kaldım yani nasıl davranmalı sizce siz nasıl davranırsınız hoşlanma aşamasında :1:

bu konu hakkında burdaki hanımlar baya sohbet ettiler tekrardan rağbet ederlermi bilmiyorum.

ikisinin ortası tabiki seker kızlar :1:

kumda yürüyüp izinizi belli etmiceksiniz

tabir i caizse kaçak dovusceksiniz...

arada imalar.. biraz yakınlık belki ilgi ama az... hani dozunda onun asla heh bu tamam olmus demeyecegi sekilde...

ve en önemlisi en buyuk ve nihai adımı ondan bekliceksiniz...

gelmiyosa asla siz gitmeyinnn

arada imalar.. biraz yakınlık belki ilgi ama az... hani dozunda onun asla heh bu tamam olmus demeyecegi sekilde...

Uff o orta kararı bulmak çok zor :(
İçimde böyle kocaman sarılmak gelirken uzak davranmak çok zor!!! :17:
Bekliyorum bakalım, ilgimi desaklıyorum umarım güzel olur :31:

gerçekten uzak davranmak zor ama diğer türlü de basit bir kız olarak görüyorlar off off :31: teşekkürler cevap için

katılıyorum. vur kaç taktiğini uygulayacaksın. nerede olursan ol sadece o varmış gibi davranmayacaksın başka insanlarla haşır neşir ol ki daha da dikkat çekesin. giyime kuşama dikkat. en basitinden başkaları aa ne güzel giyinmiş dediğinde onun gözleride seni takip eder. göz teması önemli eğer yakalanırsan gözlerini çevirme kendi kaçmaya başlar, koşmanı ister. sende gözlerine bak selam ver belli mi olur gerisini kendi getirir :1:

ayy bende merak ettim valla
ortayi bulamiyorumm gecen hoslandigim biriyle görüstm ve kafama koydum fazla ilgili göstermeyecem diye. ve evet nekadar zor olsada göstermedim oda dedi buz dolabi gibisin sogukkanlisin. sonradan aradiginda beni aksama demistiki bana neden soguksn yanlis birseymi yaptim neysee ertesi gün kendime dedim fazla soguklukta iyi degil biraz ilgilen ve ilgilendim aradim ettim ilgi gösterdim. bu seferde o havalara girdi soguktu eeeee sonucumuz ne oldu kendisine baska birini buldu ....
bazen diyorum bosver gururu ve soguklugu icinden geldigi gibi davran ama fazla ilgili davranincada basit diyorlar.. biz ne yapalim :44:

ayy bende merak ettim valla
ortayi bulamiyorumm gecen hoslandigim biriyle görüstm ve kafama koydum fazla ilgili göstermeyecem diye. ve evet nekadar zor olsada göstermedim oda dedi buz dolabi gibisin sogukkanlisin. sonradan aradiginda beni aksama demistiki bana neden soguksn yanlis birseymi yaptim neysee ertesi gün kendime dedim fazla soguklukta iyi degil biraz ilgilen ve ilgilendim aradim ettim ilgi gösterdim. bu seferde o havalara girdi soguktu eeeee sonucumuz ne oldu kendisine baska birini buldu ....
bazen diyorum bosver gururu ve soguklugu icinden geldigi gibi davran ama fazla ilgili davranincada basit diyorlar.. biz ne yapalim :44:

aynen ya çok ilgilenince havalara giriyolar ya nefret ediyorum ortayı bulmak zor geliyo bana da :31:

ben elimden geldiğimce ayarladığımı düşünüyorum.
yaptığımsa şu.gün içinde ben hiç aramam ve ilk msj atanda ben olmam.
herşeyin ilkini ondan beklerim.o da hep ilk adım atar.
fakat şöyleki muhabbet ederken sevgimi çok belli ederim.çünkü o fazlasıyla belli ediyor...
nazda yapıyorum bol bol,güzel oluyor :9:
mesela çok sık boğaz etmem hiç bi zaman.hep derim,benim aramamı bekleme,sen yoğun çalışıyorsun,müsait olduğun fırsat bulduğun zamanlarda sen beni ara diye.
ve inanın o çok yoğun adam beni günde en az 1 kez arıyor ve yarım saat konuşuyoruz(işi gerçekten sorumluluk gerektiren bi meslek)
her akşam msn de görüşmek istiyor,görüşüyoruzda.
fakat dediğim gibi bunu ilk diyen hiç ben olmuyorum.
sözlüm çok ama çok iyidir.bu tip oyunları çok saçma bulmuşumdur hep fakat çevremde de gördüğüm kadarıyla bu erkekler gerçekten kaşınıyor,çok fazla üzerlerine düşülmesini istemiyrlar.
o yüzden hiç hesap sorduğumu bilmem.
mesela dün akşam arkadaşlarıyla çay içmeye gideceğini söyledi,tamam iyi eğlenceler dedim.
çok merak etmeme rağmen kimle,nereye,ne zaman gideceğini sormadım.tuttum kendimi.
yani kısacası dünyanın onun etrafında dönmediğini hissettiriyorumki,gün gelipte 'ben vazgeçilmezim' hastalığına tutulmasın
ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler :27:
Allah için sözlüm her saniye hissettirir sevgisini,çok değer verir,ilgilenir.bende aynı ölçüde ilgilenirim.yani kısasa kısas yaparım.
o benle ilgilendiği zaman bende onu mutlu etmek için çok güzel şeyler söyleri iltifat ederim.
onun dışında şöyle bi tavsiyede de bulunayım kızlar;
hep aşktan,sevgiden bahsetmeyin yani hep sevgi böceği olmayın.
inanın bi müddet sonra sıkıcı ve itici oluyor.
günlük olaylardan,siyasatten,işten,okuldan,dinden...herşeyden konuşun.
ben daha 2 gün önce sözlümle camda 3 saat boyunca 24 şehidimizi(ALLAH RAHMET EYLESİN :72: RABBİM MEKANLARINI CENNET ETSİN!) konuştuk,türkiyenin durumunu,yapılan yürüyüşleri...
içimizi döktük,bu pisliği yapanlara saydık sövdük.
dünde benim canım sıkkındı,Allah tan,namazdan,sorumluluklardan,vicdan azabındn konuştuk.
yani demek istediğim;
onu sadece sevgiliniz yapmayın.arkadaşınız,sırdaşınız,yoldaşınız..herşeyiniz olsun.
inanın bu aranızdaki bağı daha da artırır.
:34:

Son düzenleme:
fakat şöyleki muhabbet ederken sevgimi çok belli ederim.çünkü o fazlasıyla belli ediyor...
mesela çok sık boğaz etmem hiç bi zaman.hep derim,benim aramamı bekleme,sen yoğun çalışıyorsun,müsait olduğun fırsat bulduğun zamanlarda sen beni ara diye.
ve inanın o çok yoğun adam beni günde en az 1 kez arıyor ve yarım saat konuşuyoruz(işi gerçekten sorumluluk gerektiren bi meslek)
sözlüm çok ama çok iyidir.bu tip oyunları çok saçma bulmuşumdur hep fakat çevremde de gördüğüm kadarıyla bu erkekler gerçekten kaşınıyor,çok fazla üzerlerine düşülmesini istemiyrlar.
mesela dün akşam arkadaşlarıyla çay içmeye gideceğini söyledi,tamam iyi eğlenceler dedim.
çok merak etmeme rağmen kimle,nereye,ne zaman gideceğini sormadım.tuttum kendimi.
yani kısacası dünyanın onun etrafında dönmediğini hissettiriyorumki,gün gelipte 'ben vazgeçilmezim' hastalığına tutulmasın
Allah için sözlüm her saniye hissettirir sevgisini,çok değer verir,ilgilenir.bende aynı ölçüde ilgilenirim.yani kısasa kısas yaparım.
o benle ilgilendiği zaman bende onu mutlu etmek için çok güzel şeyler söyleri iltifat ederim.
ben daha 2 gün önce sözlümle camda 3 saat boyunca 24 şehidimizi(ALLAH RAHMET EYLESİN :72: RABBİM MEKANLARINI CENNET ETSİN!) konuştuk,türkiyenin durumunu,yapılan yürüyüşleri...
dünde benim canım sıkkındı,Allah tan,namazdan,sorumluluklardan,vicdan azabındn konuştuk.
yani demek istediğim;
onu sadece sevgiliniz yapmayın.arkadaşınız,sırdaşınız,yoldaşınız..herşeyiniz olsun.

arkadaşa katılıyorum. ben nişanlıyım ve ona rağmen gün içerisinde beni hep o arar ben çok nadir zamanlarda ararım. sıkboğaz etmem. sonuçta bi yanlış yapacaksa beni kaybetmek istediğinden yapar ve kaybeder benim sıkmamla olmaz. küseriz hep o barışır gurur yaparım hep. ama onu sevdiğimdende emin olmasını sağlarım bunu hissettirirm ama vazgeçilmez olduğunu hissettirmem bence doğrusu da bu:40:

yani demek istediğim;
çok teşekkürler çok iyi anlatmışsın gerçekten uygulamaya çalışacağım ilk adım atmamak gerek fakat o adım attığında da geri kalmamak gerek anladığım kadarıyla :27:

sibelim84 Allah tamamına erdirsin,Allah nasip ederse benimde nişanım bayrama :nazar:

bepeas,evet ilk adımı hep o atsın,sen hep gurur yap :27:
ama nazla karışıkta bi yakınlıkta göster,barıştığınızda da soğuk durma,sevdiğini hissettir...

sağol canım. Aslında butun erkeklere karşı yaklaşımımız boyle olmalı. soğuk olunmalı demiyorum sadece bırakalım erkekler peşimizden koşsun erkek erkekliğini bilsin kadın kadınlığını . her insan vazgeçilmezdir kendilerini vazgeçilmez sanmasınlar

sağol canım. Aslında butun erkeklere karşı yaklaşımımız boyle olmalı. soğuk olunmalı demiyorum sadece bırakalım erkekler peşimizden koşsun erkek erkekliğini bilsin kadın kadınlığını . her insan vazgeçilmezdir kendilerini vazgeçilmez sanmasınlar

aynen öyle...
bizimde kendimize ait bi hayatımız olduğunu ve onlar olmadanda hayatın elbet devam edeceğini hissettirmek lazım.
zira bi müddet sonra vazgeçilmezim diye düşünüp,ilişkiyi yıpratıcı şeyler yapıyorlar.
bu yüzden asla sevdiğimiz insanda olsa hayatımızın merkezine koymamak gerek

cilve yapanlarla gezip tozarlar hanım hanımcık olanlarlada evlenirler siz karar verin şimdi hangisi olmak istersiniz? :)

birlikte dısarı çıkılınca mesela her zaman agırbaslı olunmalı diye düsünüyorum hiç bi erkek yanındaki kızın öyle çok gülen cıvık olmasını istemez cilveyide yanında yapmak lazm basbasa kalınca.. "ikisini bir arada yürütmeli" :34:

Back
X