Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bu erkeğine göre değişir
bazen cilveli olucaksın, aklını başından alıcaksın
bazen hanım hanımcık olup tatlı kız bebişi olucaksın
benim burcumdan da kaynaklanıyo bu biraz, değişkenim![]()
İkisinden biri olmaya çok zamanım olmadı zaman kısıtlılığından ama bu gidişle içi geçmiş bir hatun olacağım... :26:
Hayyalcim içinin geçmesi için daha çok erken:) En güzel zamanların esas bundan sonra yapacaksın cilveleri , cici kızlıkları.
yazıldı mı bilmiyorum ama eskilerden çok klişe bir laf var, dışarıda hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakt.. diye devam eden![]()
o zaman tecrübeli birini bekleyelim![]()
benim eski erkek arkadaşım çok hanım çok suratsız kızlardan sıkıldığını cilveli,güleryüzlü ,kaprsizsiz kızları beğendiğini söylemişti .
Komple cilve. Ha bire cilve. Baştan ayağa cilve... Cıvık cıvık cilve hatta :))))))))
Benim ilişkilerimde tek felsefem cilve :))))
hanım hanımcıklığın bi faydasını görmedim ama cilve dedin mi erkek kısmının beyni duruyor, herşeye evet diyebilecek kıvama geliyorlar :/
Oh olsun.
eğer onu herşeyiniz yaparsanız onu kaybettiğinizde herşeyinizi kaybedersiniz buna dikkat edin..ben elimden geldiğimce ayarladığımı düşünüyorum.
yaptığımsa şu.gün içinde ben hiç aramam ve ilk msj atanda ben olmam.
herşeyin ilkini ondan beklerim.o da hep ilk adım atar.
fakat şöyleki muhabbet ederken sevgimi çok belli ederim.çünkü o fazlasıyla belli ediyor...
nazda yapıyorum bol bol,güzel oluyor
mesela çok sık boğaz etmem hiç bi zaman.hep derim,benim aramamı bekleme,sen yoğun çalışıyorsun,müsait olduğun fırsat bulduğun zamanlarda sen beni ara diye.
ve inanın o çok yoğun adam beni günde en az 1 kez arıyor ve yarım saat konuşuyoruz(işi gerçekten sorumluluk gerektiren bi meslek)
her akşam msn de görüşmek istiyor,görüşüyoruzda.
fakat dediğim gibi bunu ilk diyen hiç ben olmuyorum.
sözlüm çok ama çok iyidir.bu tip oyunları çok saçma bulmuşumdur hep fakat çevremde de gördüğüm kadarıyla bu erkekler gerçekten kaşınıyor,çok fazla üzerlerine düşülmesini istemiyrlar.
o yüzden hiç hesap sorduğumu bilmem.
mesela dün akşam arkadaşlarıyla çay içmeye gideceğini söyledi,tamam iyi eğlenceler dedim.
çok merak etmeme rağmen kimle,nereye,ne zaman gideceğini sormadım.tuttum kendimi.
yani kısacası dünyanın onun etrafında dönmediğini hissettiriyorumki,gün gelipte 'ben vazgeçilmezim' hastalığına tutulmasın
ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler
Allah için sözlüm her saniye hissettirir sevgisini,çok değer verir,ilgilenir.bende aynı ölçüde ilgilenirim.yani kısasa kısas yaparım.
o benle ilgilendiği zaman bende onu mutlu etmek için çok güzel şeyler söyleri iltifat ederim.
onun dışında şöyle bi tavsiyede de bulunayım kızlar;
hep aşktan,sevgiden bahsetmeyin yani hep sevgi böceği olmayın.
inanın bi müddet sonra sıkıcı ve itici oluyor.
günlük olaylardan,siyasatten,işten,okuldan,dinden...herşeyden konuşun.
ben daha 2 gün önce sözlümle camda 3 saat boyunca 24 şehidimizi(ALLAH RAHMET EYLESİNRABBİM MEKANLARINI CENNET ETSİN!) konuştuk,türkiyenin durumunu,yapılan yürüyüşleri...
içimizi döktük,bu pisliği yapanlara saydık sövdük.
dünde benim canım sıkkındı,Allah tan,namazdan,sorumluluklardan,vicdan azabındn konuştuk.
yani demek istediğim;
onu sadece sevgiliniz yapmayın.arkadaşınız,sırdaşınız,yoldaşınız..herşeyiniz olsun.
inanın bu aranızdaki bağı daha da artırır.
![]()
cilve yapanlarla gezip tozarlar hanım hanımcık olanlarlada evlenirler siz karar verin şimdi hangisi olmak istersiniz? :)