CIMBIZ YUZ TÜYLERİNİ KALİNLASTİRİR Mİ

Amy santiago

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2025
10
0
1
21
Kızlar ben lazere gitmisfim yüzüme olmayan yerlerde de çıktı yüzümü kuaforde iple aldiriyorum kendim alamiyorum ama 2 hafta bile götürmüyor lazer costurdugu için cimbizla alsam kalinlasma yapar mı denedim küçük bir bölgede küçük nokta şeklinde kizarklik oldu cimbizim da steril aslında neden oldu alayım size daha kalın çıkar mi

Ip kalinlastirmiyorsa cimbiz neden kalinlastirsin ki? Ayni mantikla aliyor ikiside tuyleri.

Lazerin yüzdeki kılları çoğaltması şaşırtıcı. Hangi cihaz kullanılıyor lazerde? Eğer lazerde devam edeceksen yüz için tüy alma aparatları var ya jilet gibi onlarla alabilirsin.
Eğer cımbızla alırsan kalınlaşır ve güçlenir kıl kökleri. Pek tavsiye etmem.

Bence cımbız yüz tüylerini kalınlaştırmaz ben cımbızla alıyorum bazen de yüz ağda bantları kullanıyorum. İple almayı beceremiyorum. Arkadaşlarım genelde iple alıyor. Eğer cımbız ile kalınlaşma oluyorsa bu hormonlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Bende bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Başka tüy inceltici şeyler denemeyi düşündünüz mü?
Bioderin 3'lü seti var yüz için.
Biraz vakit alır böyle şeyler ancak düzenli kullanımda başka bir sağlık sorunu yoksa almanızı gerektirmeyecek bir noktaya gelmeniz olası.

Yada limon veya sedir uçucu yağı gibi doğal alternatifler var inceltir ve azaltır.

Hepsini denedim sonuç 0 iğneli için de korkuyorum cildim cok hassas

kuaforde iple aldiriyorum kendim alamiyorum ama 2 hafta bile götürmüyor
Yüz tüylerin çok kalın değilse yüz için olan tüy sarartıcı krem varsa ufak bir bölgede dene istersen / Netten baktım hassas ciltli olup memnun kalmayanlar olmuş. Tüy sarartma işlemi yapan merkezler var belki onlarla konuşabilirsin

Cildiniz hassassa uçucu yağada aksi tepki vermesi olası.
Yanlış hatırlamıyorsam lazerin tüylerde kalınlaşma yapması hormonlarla alakalı bir sıkıntıya işaret ediyor olabilir.
O noktada bir sıkıntı yoksa geriye çok fazla bir seçeneğiniz kalmıyor.

İğneli epilasyonu da hassas ciltte ince eleyip sık dokumakta fayda var tabi.

Bu kişiden kişiye değişiyor ya kesinlikle. En yakın arkadaşım bıyıklarını bile cımbızla alıyor asla kalınlaşmıyor, hala tüy gibi çıkıyor. Ben ise sizin gibi yüz bölgesi lazer mağduruyum, lazer sonrası çoğalmadı ama yayıldı. Birkaç defa cımbızla aldım çenemden, sakal gibi çıkmaya başladı. Şimdilik ağdayla devam bi ara fırsat bulup iğneli araştırıp komple halletmek istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…