Şuan arkadaşlarla birlikte yazıyoruz, özel ünideyiz gerçekten aşırı derecede psikolojik baskı görüyoruz , (tesettürümüzden tutun, dinimize kadar) açıklama yapmak için yazdım.
Çok uzun olduğu için fazla bişey yazamıyorum, dokunmaya kadar giden tepkilerler karşılaşıyoruz ,resmen mobbing uygulanıyor herkes yılmış bıkmış ama hoca dersten bırakır diye korkudan bişey yapamıyorlar, biz bi kaç arkadaş şikayet etmeyi düşünüyoruz dekana etmek istemiyoruz çünkü sonuç değişmeyecek Cimere yazmayı düşünüyoruz sizce sonuç alabilir miyiz ?ya da önerileriniz var mı inanın pakoloji denilen bişey bırakmadılar böyle bi sağlıkçı yetiştirmek ne kadar faydalı olacak bilmiyorum lütfen yol gösterin
Burada insanları yanlış yönlendirip provakasyon yapmayınız!!
Sanki tüm sorununuz kapalıymışsınız da buna düşman olan hocanız size hayatı dar ediyormuş gibi bir izlenim vermişsiniz.Hemde ilk cümleden.
Burada hem arkadaşınız hem de kendinizin o özel üniv. den kurtulmak için ne çareler aradığınızı biliyoruz.Sanırım ki son çarenizde bu konunuz olmuş.Bu yüzden asla söyledikleriniz samimi gelmiyor.
Milletin yalandan dindar görünmeye çalıştığı bu çağda teker teker ya da toplu av yapılırken bir akademisyenin herkesin çok hassas olduğu bu konuda mobbing yapması çok olası gelmiyor.
Konu çok uzun oldupu için birşey yazamadığınızı ifade edip hemen sonraki cümlelerinize geçmişsiniz.İşte ben bu geçiştirilen cümlelere takık insanımdır şahsen.Siz bu uzun konuyu bir bize anlatın bakalım biz merak ediyoruz.
Dokunmaya kadar giden taciz durumu var ise hayırdır kardeş noluyor bana dokunamazsın demiyorsunuz.2. dereceden kanıt sayılabilecek kamera görüntüsü vs elimde var diyorsunuz rica etsek özelden paylaşır mısınız çok merak ettim cidden?
Bir kaç arkadaşınız şikayet edeyim derken bence dönem başında verdiğiniz paraları kurtarmaya çalışıyormuşsunuz da bir hocayı kendinize kurban seçmişsiniz gibi görünüyor.
Cimere göndermeden önce elinizdeki delilleri bize bir iletin bizde doğru düşünebiliyor musunuz bunu size bildirelim.
Bize güvenmiyorsanız site yöneticilerine iletin.
Ancak lütfen şunu unutmayın.Bazen iki ya da bir kaç arkadaş kafa kafaya verip nefret ettikleri kişiler hakkında iftiraya varan jareketler edebiliyor ancak bunun farkında olmayabiliyorlar.Çünkü birbirinizi gaza getirmiş oluyorsunuz hak hukuk nedir unutuyorsunuz.
Dindar insanları sevmeyen birini farkettiniz de her hareketini buna mı yorumluyorsunuz?Yoksa o okuldan kurtulma çarelerinizin sonuncusu mu?Bu soruları vicdanınıza yöneltiyorum hala içiniz rahat ise şikayetinizi yapın tabiiki.