Cimri erkek arkadas

Lovelybutlonely20

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
43
48
8
34
Öncelikle ikimizde calisan maaslari iyi olan avrupada yasayan iki genciz. Hatta beyefendinin maasi benden iki kat daha iyi. Simdi asil konuya gelmek gerekirse, bugun bana sana bir hediye aldim dedi, arabama birakmis, is dönusu acip baktigimda bir magazadan komik bi rakam denecek kadar bir parayi hediye kartina yukledigini gördum.

O miktardaki parayi ben 10 yasindaki kuzenime hediye olarak vermistim dogum gununde.

Hediyenin miktarina deger veren biri degilim fakat, kendim ona bir hediye baktigimda asla bu miktarda birsey dusunmedim. Cunku ona herseyin en guzelini en kalitelisini gucum kuvvetim yettigince almak isterim. Dolayisiyla ondanda bunu beklerdim.Simdi kizlar eger maddi gucu yok deseydim anlayisla karsilardim fakat onun kadar kazanan birinin bana bunu layik gormesi acikcasi benim gucume gitti.

Kendi maasim var, gormus gecirmis biriyim hani boyle bisey sadece bana cok komik geldi. Gecenlerde de bir kac kez boyle cimrilik lafi gecti ve sakaya vurup gecistirmisti

Bundan hoslanmadigimi ona nasil anlatabilirim kalbini kirmadan? Bu arada yarin 12 yasindaki kiz kardesiyle bulusucam gezicez. Acaba hediye kartini ona versemmi diye dusunuyorum? Ne yapsam?

Siz kaç yaşındasınız ki 12 yaşındaki çocukla buluşup geziyorsunuz ?

Hediye kartı dediğiniz içinde para var ve siz gidip bir şey alacaksınız bu mu ? Bence bu bir hediye değil. 1 liraya uçlu kalem verilse daha iyi bence. En azından düşünmüş, beğenmiş derim.

Yemeğe filan gittiniz mi belki de hediye işlerinden anlamıyordur.. Bilemedim.

Siz kaç yaşındasınız ki 12 yaşındaki çocukla buluşup geziyorsunuz ?

Hediye kartı dediğiniz içinde para var ve siz gidip bir şey alacaksınız bu mu ? Bence bu bir hediye değil. 1 liraya uçlu kalem verilse daha iyi bence. En azından düşünmüş, beğenmiş derim.

Yemeğe filan gittiniz mi belki de hediye işlerinden anlamıyordur.. Bilemedim.
Ucumuz beraber gezicez, beni cok seviyor kucuk hanim :anne:aynen icine para yukluyosu ve bende istedigimi alabiliyorum ama icine yuklenen para cok komik, hani ben 10 yasindaki cocuga o parayi dogum gununde hediye etmistim:110:, ne alacagimi bilemedim bunu aldim dedi ama iste.... keske almasaymis.

Sonucta hediye kartı size gelmiş,kardese hediye etmek ayıp olur diye düşünüyorum. Ya laf arasında hiçbirsey alamadım cünkü miktar yetersiz geldi diyebilirsiniz ya da bu insanı seviyorsanız böle kabul edilebilir(cimri dediğiniz için söylüyorum bunu, bazı insanların huyudur bu para harcamak istemezler, size değer vermediklerinden değil ceplerinde akrep olduğu için. )Ben acık acık konusmayı severim. Ben senin için hep zevkli seyler secmeye calısıyorum takdir edersin ki o miktara alınacak hiçbirsey olmadı. Dolayısıyla sen bana birsey hediye etmiş olmadın diye lafa girip hediye konusunda cimri olduğunu düşünüyorum dersin. Bunu kabul ettiğini ya da etmediğini acıklarsan kırılacak birsey olduğunu düşünmüyorum.

Ucumuz beraber gezicez, beni cok seviyor kucuk hanim :anne:aynen icine para yukluyosu ve bende istedigimi alabiliyorum ama icine yuklenen para cok komik, hani ben 10 yasindaki cocuga o parayi dogum gununde hediye etmistim:110:, ne alacagimi bilemedim bunu aldim dedi ama iste.... keske almasaymis.
Cimriyse zor canım konuşmalısın ama para ne kadardı ki 10 lira falan mı hadi 50 ?

İçine milyar yüklemiş olsun, hediye kartı sevgiliye verilir mi ya... Hediye dediğin manevi bir anlam taşımalı, karşındakini düşünerek onun ne sevdiğini bilerek almalısın. Çok ayıp gerçekten.
Ben kadin halimlr yuklemis olsaydim onun 2 katindan asagisini yapmazdim. Ister istemez krndimle karsilastiriyorum. Insan sevdigine harcar... ben harcardim...

Anladım. Açıkçası içine yüklü miktar koysaydı bu kez de siz muhtaç gibi olurdunuz. Az ya da çok bence bu bir hediye değil.

Kizlar yurtdisinda yasadigimiz icin miktarlara girmek istemedim ama 5000 tl kazanan birinin 50-100 tl yuklemesi gibi dusunun
Vayy cimrriii,ay ben olsam “Aşkım benle dalga mı geçiyosun hediye deyince ben de bir şey zannettim aşkolsunnn” diye cırlardım yemin ederim

Kizlar yurtdisinda yasadigimiz icin miktarlara girmek istemedim ama 5000 tl kazanan birinin 50-100 tl yuklemesi gibi dusunun
100 liraysa çokta az değil hani ama 50 liraysa az ama para kartı saçma ya sakız alıp paketlese daha iyiydi bence farklı düşünmüş olabilir ama hani beğenmezse falan diye ama hediye almak istiyoduysa önce seni avm de gezdirir beğendiğin seyleri aklında tutar ve sonra sana hediye olarakta getirebilir

Her ne olursa ılıskınızde dobra olun derım.Kırılacak dıye dusunup durursanız uzulen ve kırılan her zaman sız olursunuz.Bence hıcbırsey sızden daha kıymetlı degıl.Dogruyu soyleyın gıtsın.Mesela cok ıstedıgınız bırsey oldugunu onu almaya kalktıgınızı ve kartın onu karsılamadıgını sasırdıgınızı vs soyleyın.Cımrı ınsanla hayat cok zor gecer benden soylemesı

Back
X