cimri erkek

Allah ağzınızın tadını bozmasın:)

Ben diyorum ya sevdiğim gel dese beyaz penye elbiseyle nikah kıyarım.

Ama eğer durumu gerçekten iyiyse ve "yeter bu işte" mantığıyla alıyosa sorundur bu. Biçilen değerdir. Mesela durumu vardır hiç maddi bişey almaz bi buket çiçek alır o da kabul. Ama eğer alıyosan, bi de evlilik teklifi gibi bir kere olacak bişey için kadına onu layık gördüyse tiksindirir. Ben tiksinmiştim.

Gerçekten ne kadar berbat olduğunu tarif dahi edemeyeceğim bir hediye almış. Pardon "evde olanı getirmiş". Kimin eskisi kimin artığı kime getirilip de beğenilmeyen hediye allah bilir

çok teşekkür ederim :KK36: Allah o güzel gönlünüze göre versin... sizi çok iyi anlıyorum bu forumda birçok yerde söylemişimdir, gelinliğime ve gelin takılarıma kadar kendim aldım çünkü biliyorum ki elinde olsaydı dünyayı önüme serecekti, (ki artık maaşı iyi düzeyde ve beni haklı çıkardı)
sizin şu öküz :sinirli: gerçekten tam dayaklıkmış
gencecik bir kızmışsınız o zaman işte bunlar hep tecrübe... bu öküzleri tanıyacağız ki hayatımızın insanını bulduğumuzda "işte bu" diyeceğiz. bakın görün o kişi karşınıza çıktığında normal hareketleri bile size melek gibi, evliya gibi gelecek
neden? sevgili öküzlerden edindiğimiz tecrübelerden :KK19:

Belki parası ona göre. . herkesin instagramki ünlülerdeki gibi kocaman tek taşı olacak değil ya hem tek taş boşa para olarak görünebilir düşünsene tüm beyaz eşyalarını alacağın yere taşa veriyorsun o eşyaları kullanmak varken. Bunla ölçülmez sevgi saygı anlasmak.

Ama sana göre değilse başka hareketlerini begenmiyorsan zorla güzellik olmaz hiç kendini üzme ve zorlama.

çok teşekkür ederim :KK36: Allah o güzel gönlünüze göre versin... sizi çok iyi anlıyorum bu forumda birçok yerde söylemişimdir, gelinliğime ve gelin takılarıma kadar kendim aldım çünkü biliyorum ki elinde olsaydı dünyayı önüme serecekti, (ki artık maaşı iyi düzeyde ve beni haklı çıkardı)
sizin şu öküz :sinirli: gerçekten tam dayaklıkmış
gencecik bir kızmışsınız o zaman işte bunlar hep tecrübe... bu öküzleri tanıyacağız ki hayatımızın insanını bulduğumuzda "işte bu" diyeceğiz. bakın görün o kişi karşınıza çıktığında normal hareketleri bile size melek gibi, evliya gibi gelecek
neden? sevgili öküzlerden edindiğimiz tecrübelerden :KK19:
İnşallah tez zamanda iyi bi evliliğim olur:) çok teşekkür ederim çok sağolun:)

Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..
Nerde ysşıyorsun

Back
X