Cimri erkekler!!!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
bu topicte herkez cimri erkekleri nasıl keşfettiğini ve huylarını anlama yöntemlerini yazalım..
birbirimizede fikir veririz..
ilk ben yazayım..
sevgililerimden cimri olan hiç yoktu.
ancak normal erkek arkadaşlarımdan cimri olan çoktu.
veya beni çok zengin görmeye çalıştıkları için hesabı bana ödetmeye kalkan!!
arkadaşım olduğunda yada sevgilim ara sıra hesabı ben öderim.
veya ikimizde sürekli çalışıyorsak ama çalışmadığm bir zaman ise ve kullanıldığımı anlarsam asla o hesabı ödemem!!
ancak 3.4 ay önce yaşadığm birşey gözümden kaçmadı.
uzak bir yerden bir arkadaşım buraya geldi.
ve istanbulu ona gezdirdim.
ancak kahvaltı. öğle yemeği. ara yemek, akşam yemeği hepsini ben ödedim hesap öderken hep geride durdu.
halbuki kazandığımız aynı o öğrenci üni son sınıf okuyor.
ama aynı zamanda çalışıyor.
bana gre cimrilik yaptı.
sadece verdiği parayı yazıyorum bana ufak bir pasta aldı BEŞ 5 TL onu ödedi.şimdi sz söyleyin bu cimrilik nedir. bir ay sonra tekrar gelmeyi planlıyor ve bu sefer ona hesap ödemicem sizce nasıl davranabilirim. hjesap ödenirken hep geride duruyor oraya buraya gidiyor bu yüzden ne yapacağımı bilemedim.:61:
arkadaşlar ya resmen bir insanda iğrenme sebebim cimriliktir!!
ha birde sizce bu arkadaş cimrimidir.??:44:

Cimriligin erkegi - kadini olmaz. Kimilerine hasta, kimilerine firsat düskünü, kimilerine asalak densede Cimrilik igrenc bir karakter yapisidir.
Basindan gecen olay hos degil, bence misafir diye herseyini ödemekle hata yapmissin.
Yine gelecek diye korkmakta haklisin :D
Fakat acikca düsünceni iletmelisin misafirine, ya herkes kendi hesabini öder yada bir ögünü sen diger ögünü onun ödemesini söylemelisin.

Bir daha gelmeyecegine eminim :40:

cimri insanlar banada cok itici geliyor..
biriyle disariya ciktigimda hani arkadaslarda ztn fark etmiyor onlarin öededigi benimde ödedigim zamanlar oluyor.. ama hicbir zmana biri benim hesabimi ödesin beklentisinde olmadim olmamdi..

Nedense bunu karsi taraftanda beklerim herzmn hani benim hesabimi degil en azindan kendi hesabini düsünsün isterim. Bi tanidiklar (pek yakin olmasakta) bir kac defa yemege gittik herneyse bi o bi ben ödedigimiz oldu.
bi kac defada evi icin alisveris yapitiydik ve bende dondurma veyxa bi icecek aliyodum herseferinde.. sagolsn ilkinde onu ödedi. Ikinci alisveriste ben hepsini üstlendim ev alisverisinin icimden geldi..
ücüncüdede beni evine davet etti ama bir kac eksik varmis gittik arabayi doldurdu kasadada hesabi ödiyecek.. hani az buz bisey degil ödenmesi gereken kagit para elinde ama ödemedi birtürlü.. güya bozuk para ariyo.
Herneyse ödedim hesabi ama onunda i$ine geldi.. acikcasi garipsedim .
Ben ödeyecektm felan filan dedi ama ne bi tskkür ne bi ödedigin parayi geri vereyim teklifi gelmedi

Bazen böyle kullanilmis gibi hissediyor insan kendini gercekten.. heleki en nefret ettigim telefonunu cebinde tasiyip, parasi veya kontörü herneyse bitmesin azalmasin diye baskasininkini kullanip sonra yillardir aradigi kisiyle konusmamis gibi sohbete koyulmasi.

Birinci oturacagınız yerde cüzdanınızı unutmuş olursanız evde, ikinci bir yerde oturmayacaktır, ya da oturup birşey yemeyecektir. :66:

Belki parası yoktur diyeceğim ama o zamanda ben olsam birşey istemezdim, çayla yetinirdim..

herkezin kendi hesabını ödemesi mantıklı ancak bu olmaz kendime erkek arkadaşın yanında yakıştırmam ben öderim ama şölede bişi var ben hep çalışmıorsam o çaışıorsa birde erkeklik gururundan bahsediyorsa onun ödemesi gerekir.
bende çok ödemişimdir. hatta yemekten kalkarken çağıranlar var gel oturalım fln sırf hesap ödetmek için benden hınc almaya çaoışan bir erkek arkadaşım yaptı buna bnzer bısıı

"onu soyleyemem utanirim" demizssiniz de o kisiler size para odetmeye utanmiyorlar ama. Ne var bunda? Siz milletin yukunu cekmek zorunda misiniz? Gezmeye gidilecekse herkes kendi kesesinden dersiniz olur biter. Bu ne ayiptir nede kabahat. Ayip olan onlarin kayitsiz sartsiz hesabi odeyecek olan kisinin siz oldugunu dusunmektir. Bu onlarin yaptigi ayip, sizin de yaptiginiz enayiliktir. Kusura bakmayin..

son anda midem bulandı bişey yemiycem içmiycem muhabbeti yapın.kasaya sakın yönelmeyin bakalım ne olacak.

ya da cüzdanı unutmuş numarası yapabilirsiniz.

benim de olmuştu böyle,kredi kartımın limitini doldurduğum bir döneme denk geldim.ben ödiycem dedim,karttan çekmedi tabi,hesap üstüne kaldı eski arkadaşımın:33:

bu topicte herkez cimri erkekleri nasıl keşfettiğini ve huylarını anlama yöntemlerini yazalım..
ilk ben yazayım..
veya ikimizde sürekli çalışıyorsak ama çalışmadığm bir zaman ise ve kullanıldığımı anlarsam asla o hesabı ödemem!!
ancak kahvaltı. öğle yemeği. ara yemek, akşam yemeği hepsini ben ödedim hesap öderken hep geride durdu.
bana gre cimrilik yaptı.
sadece verdiği parayı yazıyorum bana ufak bir pasta aldı BEŞ 5 TL onu ödedi.şimdi sz söyleyin bu cimrilik nedir. bir ay sonra tekrar gelmeyi planlıyor ve bu sefer ona hesap ödemicem sizce nasıl davranabilirim. hjesap ödenirken hep geride duruyor oraya buraya gidiyor bu yüzden ne yapacağımı bilemedim.:61:

Ayy yediği yemeğin parasını başkasına ödetenleri hiç sevmem.

Geldiğinde gülerek bu sefer hesabı alman usulü yapacaz de ve hesap geldiğinde sen yediklerin kadar para koy.
Bu yaptığını ayıp, yüzsüzlük olarak falan görme.
Var mı öyle yağma :9:

ennnnnnnnnn nefret ettiğim insan tipi budur. kadını da erkeği de çekilmez. kız arkadaşlarımla bir yere gidersek herkes kendi hesabını öder bizde. ufak tefek şeyleri de bazen öderiz sorun olmaz hiç aramızda.

en son erkek arkadşım çalışıyordu. ama ben hala öğrenciyim. ilk görüşmemizden beri ben hep ödemeyi teklif ettim. bende böyle yok ben ödicem sana düşmez dedi. ama rahatsız oluyordum elimde değil. sonra alıştırdım onu. o da bende olmayınca sen ödersin dedi ve ödedim de. hiç cimrilik yaptığını düşünmedim. ama bana zenginsin falan diye laflar etti ki bunlar sinirime dokunurdu. şimdi bi arkadaş da böyle bişey yazmış işkillendim birden.:26:

ay arkadaşlar sormayın benimde eski erkek arkadaşım cimriydi ama tam belli eden tiplerden tiksindim o huyundan resmen.. öyle parasız bi tipde degil kendi imalatları falan var bi nevi patron yani .. bende çalışıyorum bu arada ona muhtaç degilim elbette hatta param olmadıgında onunla görüşmezdim bile hesabımı ödetmeyi sevmem bende ama karşındakinin erkek olupta senin eline bakması çok itici.. bir defasında buluştuk bişeyler yiycez bakınıyoruz ne yesek felan biyere giricez bana söyledigi söz ' bu tarafta daha ucuz yerler var hadi ' :S ıyy dedim .. tamam o taraf ucuz olabilir ama bunu ban söyleme demi bu tarafta yiyelim oranın yemegi daha iyi de ne bilimm .. sinir oldum o gün ..
bi keresinde de kafeye gidip nargile içicez ben seviyorum nargileyi 'tamam gidelim ama hesabı sen öde' :S ben zaten bişeyler koyarım hesabın üstüne asalak degilim buna ragmen bu kadar kaba tabirler tiksindim yahuuu ...

ay arkadaşlar sormayın benimde eski erkek arkadaşım cimriydi ama tam belli eden tiplerden tiksindim o huyundan resmen.. öyle parasız bi tipde degil kendi imalatları falan var bi nevi patron yani .. bende çalışıyorum bu arada ona muhtaç degilim elbette hatta param olmadıgında onunla görüşmezdim bile hesabımı ödetmeyi sevmem bende ama karşındakinin erkek olupta senin eline bakması çok itici.. bir defasında buluştuk bişeyler yiycez bakınıyoruz ne yesek felan biyere giricez bana söyledigi söz ' bu tarafta daha ucuz yerler var hadi ' :S ıyy dedim .. tamam o taraf ucuz olabilir ama bunu ban söyleme demi bu tarafta yiyelim oranın yemegi daha iyi de ne bilimm .. sinir oldum o gün ..
bi keresinde de kafeye gidip nargile içicez ben seviyorum nargileyi 'tamam gidelim ama hesabı sen öde' :S ben zaten bişeyler koyarım hesabın üstüne asalak degilim buna ragmen bu kadar kaba tabirler tiksindim yahuuu ...

Ayy iyiki ayrılmışsın canım.Umarım bi daha böyle biriyle karşılaşmassın

E siz Böyle yapmaya Devam ederseniz Yanlış anlamayın ama Bende Gelirim sizi Görmeye :1: Bende isterim arkadaşınız olmayı Bakın bi şekilde ne yapıp edip cesaretinizi toplayıp Ya Alman usulü Yada Cüzdanımı evde unutmuşum yada Maddi durumlarım iyi değil demeyi Öğrenmeniz gerekir Yoksa bunu hayat boyu böyle devam ettirmek pek iç açıcı olmasa gerek hem Dostluk Arkadaşlık böyle olmaz Paylaşılarak olur bir adım sen Bir adım ben Şeklinde olur olmuyorsa da Öğretmeye Çaklışılmaz Çünkü bu Öğrenilmez ..

ilk ben yazayım..
bana gre cimrilik yaptı.

canım bence hiçbirşey söylemeden halledebilirsin, hesap mı geldi kendine düşen kadarını koy sadece yada kasaya doğru giderken yavaşla hemen elini cebine atma o isterse eğer sen öde vs. derse kendine düşeni ver bu kadar cimrilikte ayıp yani en azından kendinikini ödesin:50: bi erkeğin bi kıza maddi konuda yük olması hiç hoş değil:53:

benimde çoook eski bir erkek arkadaşım vardı erkek arkadaşım sayılmaz çünkü hemen ayrıldım, benden para bile isterdi:53: hesabı bana ödetirdi:53: yemekten sonra cafeye gidip oturduk mesela bi gün onuda ben ödedim:53: üstüne bide bana parfüm alırmısın dedi aldım:53: işin maddi durumunu geçtim ama kendimi resmen kullanılmış gibi hissetmiştim ki haklıydım da kullanılmıştım:50:
kendisi sözleşmeli öğretmendi bense öğrenci.. ama her gün benden para isterdi kontör al bana mont ol takım elbise al derdi tabi almadım bunları... ama arada para verdiğim oldu:53: pişmanmıyım hemde çok çünkü kullanılmışlık duygusu çok berbat bişey bu yüzden sende kimsenin hesabını ödeme bırak parası yoksa az yesin:50:

iyi katlanmissiniz arkadaslar ben olsam kavga cikar direkt:))))))) sen adammiisn diye:)) neyse denk gelmedim oylesine insallahta hic gelmem..:)) denk geldiklerim hep sukur sadece arkadasimda olsalar durumlari kotu biliyorum olmaz ben ismarliyorum diyen tiplerdi.. bende bi cay alirdm ama cok hosuma gidiyo eli acik insan.. benimde elim acik cunki ama karsimdaki kullanmaya kalkmasin sadece o zaman direkt saldiriyom:))

Bütün sevgililerim cimriydi..
Hele biri vardıki aralarında adam hem nasıl zengin olduğundan , bindiği arabanın markasından , nerden giyindiğinden , ne kadar para harcadığından bilmem ne bahsederdi ama bana gelincede
2 kuruşun hesabını yapardı , tabikide bu cimriliği sadece banaydı
Arkadaşlarına filan nasıl cömert , mal gibi hesabı bu ödermiş filan
Tabe buda bunla gurur duyardı , ee bulmuşlar hem paralı hemde saftiriği :37:
Neyse cimri erkek düzelmez , yani ne yaparsanız yapın adam edemezsiniz
O yüzden olabildiğince uzak durun bu tiplerden
Ben kurtuldum , bir dahada allah tanıştırmasın böylesiyle.. Amin..

diyelimki cafe yada yemeğe gidildi ondan beklio gibi yapmayın,siz ödeyecek gibi olun sizi durdurup kendi öderse cimri değildir zaten(bana böle olduda)..
yada vitrinde bişeye gözünüz takılmış gibi yapın farketsin,ama vitrine yapışın al bana bunu der gibi demiom.sizi sevdiği ve kıramadığı için belki alırrr.
aman benim çevremdede vardı kontor gitmesin diye kıza habire mesajla haber verirdi herşeyden:)kız mesaja bakıp yazmaktan ii şaşı olmadı:60:
yaşanmaz cimrilerle yaa..sadece erkekte değil kadındada geçerli..
ben cimri değil tutumlu isterim...

erkek arkadaşalrım olmuştur sevgi anlamında hepside çok bonkördü
tabi bende elimden geldiğince dikkat ederdim harcamalara ama beni hiç üzmediler ben salakta karakterli oldugunu ii biri olduuguunu düşündüğüm biriyle nişanlandım tabi meslek hayatına başlayınca niişanlandım ama o sevgili oldugumuz nişanlı oldugumuz dönmede yani hiç bir dönemde maddi anlamda raht olmadı hep sıkıntıları oldu ben safda düzelecek herşey die bekledim durdum öle bi insan değil olsa yapr die bekledim hep ama herşey düzldi değim zamn da bu sefer ekndi isteklerini peşine düştü yada alıştı eskisi gibi hesap ödemem ona bişeyler almama ne biliym her türlü hiç evinde yemek y emzdi dışarı çıksak birini o öderse ötekini ben öderdim yni anlıyacagınız keriz gibi bekledim sonra artık pes ettim ve ayrıldım kullnılmış hissettim kendimi daha bir çok şey beni yemege götürse benzini bneden isterdi düşünün ayrıldım gitti erkek dedğn eli açık olur onu bunu bilmem bir kadını mutlu edeceksin ona güven vereceksin ki yanında dursun güven vermeyen bi erkek bi kadına nasıl bi gelecek vaad edebilir ki

Back
X