Cimri erkekler!!!

ay walla cok ititciiii :/ normal arkadasım olsa pek takmam ama yüzüne de vururm şakayla karışıkk yada öğle yemegi bndendi hadi aksam yemeği de senden olsun derim yanee ;)
öle bi sevgilim olsa ilk günden sogurum bi daha görüsmem zaten :D:D bnce yemegi fln yiyin hesap iste sonra bn bi lavaboya gidip geliorum de en klasiginden ;) o da yaptıgı seyin farkına varır bence

erkek arkadaşalrım olmuştur sevgi anlamında hepside çok bonkördü
tabi bende elimden geldiğince dikkat ederdim harcamalara ama beni hiç üzmediler ben salakta karakterli oldugunu ii biri olduuguunu düşündüğüm biriyle nişanlandım tabi meslek hayatına başlayınca niişanlandım ama o sevgili oldugumuz nişanlı oldugumuz dönmede yani hiç bir dönemde maddi anlamda raht olmadı hep sıkıntıları oldu ben safda düzelecek herşey die bekledim durdum öle bi insan değil olsa yapr die bekledim hep ama herşey düzldi değim zamn da bu sefer ekndi isteklerini peşine düştü yada alıştı eskisi gibi hesap ödemem ona bişeyler almama ne biliym her türlü hiç evinde yemek y emzdi dışarı çıksak birini o öderse ötekini ben öderdim yni anlıyacagınız keriz gibi bekledim sonra artık pes ettim ve ayrıldım kullnılmış hissettim kendimi daha bir çok şey beni yemege götürse benzini bneden isterdi düşünün ayrıldım gitti erkek dedğn eli açık olur onu bunu bilmem bir kadını mutlu edeceksin ona güven vereceksin ki yanında dursun güven vermeyen bi erkek bi kadına nasıl bi gelecek vaad edebilir ki

erkekleri alıştırmamak lazım ya para ödemeye yada bişeyler almaya sonra bizim görevimiz bu sanıyolar:36: kızlar nasıl alıştırırsanız öyle gider durumu yoksa sevgilinizin bırakın kendi payını ödesin olmaz kızlara yüklenmek ayıp sonra erkekler işi iyice yüzsüzlüğe vuuruyolar:45:

Erkeğin veya kadının arkadaşın veya sevgilinin cimrisinden hiç hoşlanmam hemende soğurum öyle şeymi olur benimde başıma geldi bir bayan arkadaşım vardı yol parasını bile ben veriyordum bir yere giderken ayy hiç elini cebine atmazdı .çokta samimiydik naptım görüşmeyi kestim kız cebine kontör alırken parayı benden istiyordu o bir iki yok kesilmedi bitmedi kestim görüşmeyi bende

benimde çok şükür sevgiliden yana yüzüm güldü. cömerttir aşkım :nazar:
ama yakın bi bayan arkadaşım vardı. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. bi gün ben öderdim, bi gün o.
bi müddet böle devam etti. sonra kendi geri planda kalıp bana ödetmeye başladı. her öğünde dışarda yemek isterdi hanımefendi :37: ben ödedikten sonra, ya bi dahakine ben ödicem şöle böle mahcup edalarına girerdi. ama ödemezdi çoğu zaman yada sadece az miktar olanları öderdi. bi gün kendi kardeşine sürpriz doğumgünü yapalım dedi. gittik bi pastaneye. bende dedim param bitti ay sonu yani ancak kendime yetebilicem. ya sacmalama zaten ben düzenliyorum dedi. neyse ben hediyemide aldım o sıkışık halimde gittim. 1 ay sonra tatilde bana msj attı, ya biz hani pasta filan yemiştik ben ödemiştim, sen ne zaman verebilceksin, biraz paraya ihtiyacım var diye. :36::36: buz gibi soğudum. sadece şimdi param yok bana biraz yollarmısın yada borç verirmisin filan deseydi neyse. kızın da erkeğinde cimrisinin köküne kibrit suyu :20:

Bütün sevgililerim cimriydi..
Hele biri vardıki aralarında adam hem nasıl zengin olduğundan , bindiği arabanın markasından , nerden giyindiğinden , ne kadar para harcadığından bilmem ne bahsederdi ama bana gelincede
2 kuruşun hesabını yapardı , tabikide bu cimriliği sadece banaydı
Arkadaşlarına filan nasıl cömert , mal gibi hesabı bu ödermiş filan
Tabe buda bunla gurur duyardı , ee bulmuşlar hem paralı hemde saftiriği :37:
Neyse cimri erkek düzelmez , yani ne yaparsanız yapın adam edemezsiniz
O yüzden olabildiğince uzak durun bu tiplerden
Ben kurtuldum , bir dahada allah tanıştırmasın böylesiyle.. Amin..
şimdi okudum bunu:):)neler çekmişsiniz..ama belki evleneceği kızı şimdiden alıştırmaya çalışıodur para tutmaya:60:
erkek o yapar sen katlancaktın..tostmu yiyosunuz sen ısırıp aşkım bunu yarına saklayalım nolur nolmaz dicektiniz..kabahat sizde..ii huy edindirmeye çalışmış sizi ama anlamanışsınız:60::60::60:

bnce de erkeğin cimrisi çok itici hele de sevgili olarak :S
benimki kendi öder arada ben ısrar ederm öderm onu da bana hediye alarak telafi eder..
ben soğurum ya hesabı sevgilisine kitlemeye çalışan erkeklerdn ve bunu açıkca söyleyenlerden yani soğumayı bırak tiksinirim:53: tamamen onlara bırakmak da kötü özellikle ilşki ilerledikçe bu tür şeyler utanıp sıkılmaktn çıkıyo zaten zora sokmamk adına bitanem ben ödeyebilir miyim diyerek arada rahatlatmalıyız onları :34:inş eşim de şuanki sevgilim olur cok hoşgörülü çok nazik

insanın cimrisi arkds olrkta aile olrkta sevgili olrkta cok itici cidden allah düsmanımın basına vermesin denilesi insan tipi..benim cevremde ve hayatımda hic böyle biri yok ama olursa asla dayanamam

Eski erkek arkadaşımla bi gün yemeğe gitmiştik. Bu bişey yemek istemedi sadece içecek aldı, bende kendime yemek söyledim..
Neyse hesap ödemeye gelince, hesabı ben ödemek istedim. Çünkü o, şehirdışından gelmişti. Bende uzak yoldan geldi, yol parası filan çok tutmuştur diye ona ödetmek istemedim. Ki maddi durumu da iyi olduğu halde..
Sonra parayı benim ödeyeceğimi söyledim. Bu da "farketmezzzz" dedi rahat rahattt.. O an, onun "dur napıyosun, hiç olurmu öle şey ben öderim" demesini beklerdim ama demedi..:84:
Birde daha çıkmaya başlayalı 15 gün filan olmuş yani.. Çok sinirim bozulmuştu.. O an notunu vermiştim..:47:
Erkeğin cimrisi mi Allah korusunn..:37:

Eski erkek arkadaşımla bi gün yemeğe gitmiştik. Bu bişey yemek istemedi sadece içecek aldı, bende kendime yemek söyledim..
Neyse hesap ödemeye gelince, hesabı ben ödemek istedim. Çünkü o, şehirdışından gelmişti. Bende uzak yoldan geldi, yol parası filan çok tutmuştur diye ona ödetmek istemedim. Ki maddi durumu da iyi olduğu halde..
Sonra parayı benim ödeyeceğimi söyledim. Bu da "farketmezzzz" dedi rahat rahattt.. O an, onun "dur napıyosun, hiç olurmu öle şey ben öderim" demesini beklerdim ama demedi..:84:
Birde daha çıkmaya başlayalı 15 gün filan olmuş yani.. Çok sinirim bozulmuştu.. O an notunu vermiştim..:47:
Erkeğin cimrisi mi Allah korusunn..:37:

dimi ya ilşki çok ilerlemiş olsa neyse ama ilkte olmuyo böyle :53::53:ben erkek olsam gurur yapardım:53:

Back
X