erkek arkadaşalrım olmuştur sevgi anlamında hepside çok bonkördü
tabi bende elimden geldiğince dikkat ederdim harcamalara ama beni hiç üzmediler ben salakta karakterli oldugunu ii biri olduuguunu düşündüğüm biriyle nişanlandım tabi meslek hayatına başlayınca niişanlandım ama o sevgili oldugumuz nişanlı oldugumuz dönmede yani hiç bir dönemde maddi anlamda raht olmadı hep sıkıntıları oldu ben safda düzelecek herşey die bekledim durdum öle bi insan değil olsa yapr die bekledim hep ama herşey düzldi değim zamn da bu sefer ekndi isteklerini peşine düştü yada alıştı eskisi gibi hesap ödemem ona bişeyler almama ne biliym her türlü hiç evinde yemek y emzdi dışarı çıksak birini o öderse ötekini ben öderdim yni anlıyacagınız keriz gibi bekledim sonra artık pes ettim ve ayrıldım kullnılmış hissettim kendimi daha bir çok şey beni yemege götürse benzini bneden isterdi düşünün ayrıldım gitti erkek dedğn eli açık olur onu bunu bilmem bir kadını mutlu edeceksin ona güven vereceksin ki yanında dursun güven vermeyen bi erkek bi kadına nasıl bi gelecek vaad edebilir ki