- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
Böyle sevgi aşk olmaz..yol yakınken ayrılın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden nacizane bir öneri...Bi kere de bu ay birikim yapamadım sen ver de birikimime ekliyim demişti bende biriksin toplu demişti
Bunları ailesi empoze ediyor olabilir mi düşünüyorumBirde para konusuna gelince hayat müşterek, soyadı, yaşanacak yer gibi konularda erkeğin dediği olur. Baştan prim verilmeyecek böyle tiplere. Ne dediği, ve olduğu belli değil.
Esinizi es geçip ailesini suçlu ilan etmeyin kafanızda. Yetişkin insan aklına yatmayan şeyleri duyar geçer en fazla. Kendi o zihniyette ki öyle davranıyor.Bunları ailesi empoze ediyor olabilir mi düşünüyorum
Evet haklısınız,, bakalım bi uzak durup istediklerini yapmıcam işe yarar mı görücemEsinizi es geçip ailesini suçlu ilan etmeyin kafanızda. Yetişkin insan aklına yatmayan şeyleri duyar geçer en fazla. Kendi o zihniyette ki öyle davranıyor.
Isimize gelince eşitlik isimize gelince erkektir yapmalı mantığına tersim benÖncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Sanki dini her konuda yüzde yüz yaşıyoruz ha. Eşi de madem din diyorsun mecbur değilsin çalışma erkek içinde desin. Çıkarımıza uygun olunca kadınlık sıfatımızı kullanmak hiç dogru değil. Eşiz biz tabiki eşit olacak her şeydinimizde bile boyle
Sizin nasıl oluyor eşinizle maddi paylaşımınızSanki dini her konuda yüzde yüz yaşıyoruz ha. Eşi de madem din diyorsun mecbur değilsin çalışma erkek içinde desin. Çıkarımıza uygun olunca kadınlık sıfatımızı kullanmak hiç dogru değil. Eşiz biz tabiki eşit olacak her şey
adamin her lafa bir lafi var e ozaman kadinin da onun lafina hep bi lafi olsunSanki dini her konuda yüzde yüz yaşıyoruz ha. Eşi de madem din diyorsun mecbur değilsin çalışma erkek içinde desin. Çıkarımıza uygun olunca kadınlık sıfatımızı kullanmak hiç dogru değil. Eşiz biz tabiki eşit olacak her şey
Her ailenin farklıdır kıyaslama yapma. Biz kredi çektik eşimden gidiyor hepsi. Parası kalmıyor ben gönderiyorum işte aylık bin lira 2 bin lira falan faturalar falan onun otomatik ödemesinde. Kreşi ben ödüyorum çünkü kreşe hep ben gidiyorum.Sizin nasıl oluyor eşinizle maddi paylaşımınız
Evet gerçekten öyle. Şu an suçlu ben oldum sen ben yapıp cimrilik ediyormuşumadamin her lafa bir lafi var e ozaman kadinin da onun lafina hep bi lafi olsun
Ara yorumları okumadım ama bu sebepten boşanan arkadaşım olduğu için hoş bulmuyorumadamin her lafa bir lafi var e ozaman kadinin da onun lafina hep bi lafi olsun
Ama asıl o sen ben yapıyor niye illaki onun hesapta birikiyormus ki para. Ne fark eder ki yani ayrı ayrı biriktirin işte günü gelince zaten iki hesaptaki de sizin değil mi zatenEvet gerçekten öyle. Şu an suçlu ben oldum sen ben yapıp cimrilik ediyormuşum
Yani herşey onun elinin altında olmsun istiyor. Şöyle aynı yerdeyken de 2 kere markete gittiysek 3.de bunu sen öde diyordu. Ya da ekstra kendimle ilgili bi durım olduğunda bana ödetmeye çalışıyor. Hani bi ihtiyacını göriyim olmadı evlendiğimizdem beri. Sadece özel günlerde hediye aldı o da ben beklediğim için yoksa onu da almazAma asıl o sen ben yapıyor niye illaki onun hesapta birikiyormus ki para. Ne fark eder ki yani ayrı ayrı biriktirin işte günü gelince zaten iki hesaptaki de sizin değil mi zaten
Arkadaşınız neden boşandıAma asıl o sen ben yapıyor niye illaki onun hesapta birikiyormus ki para. Ne fark eder ki yani ayrı ayrı biriktirin işte günü gelince zaten iki hesaptaki de sizin değil mi zaten
hos degil elbet ama yasanilanlar hos degil zaten. cimrilerle yasanmazAra yorumları okumadım ama bu sebepten boşanan arkadaşım olduğu için hoş bulmuyorum
Sen hiç elini kartına götürmüyor musun markette falanYani herşey onun elinin altında olmsun istiyor. Şöyle aynı yerdeyken de 2 kere markete gittiysek 3.de bunu sen öde diyordu. Ya da ekstra kendimle ilgili bi durım olduğunda bana ödetmeye çalışıyor. Hani bi ihtiyacını göriyim olmadı evlendiğimizdem beri. Sadece özel günlerde hediye aldı o da ben beklediğim için yoksa onu da almaz
Benim param benim paramdır ama kocamın parası bizim paramizdir dediği içinArkadaşınız neden boşandı