• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri insan değişir mi ?

Zengin biri değil sanirsam adam ama cepte para varken tavuk durum yemek ne bileyim
Yok arkadaş bu adam degişmezzz. kalıbımı basarım. şimdi aşk gözünü kör etmiştir belki kuzeninin ama ilerde evlenirlerse sayet anlar oda. para olmayınca istediginin alınmaması çok problem olmuyor. ama para olup da avucunu sıkarsan zoruna gider. kendi adıma konuşuyorum. yinede kendi bilir kuzenin.

Aman Allahım. Kocasida mi cimri acaba teyzenin ?
Değişmez. Teyzemin kayınpederi de böyle. Adamın onlarca evi arsası var. Ama komşuların verdiği kıyafetleri giyiyorlar ailecek teyzem de cocukları da. Kurbanda kesilen eti bir sonraki sene kurbana kadar yerler evde 6 kişi yaşıyorlar bir de.
Akşam hava kararınca yazsa yatarlar, kışsa karanlıkta otururlar.
Korkunç bir insan tipi. Kurtulsun kuzenin bu adamdan.

sinirli insan falan bi şekilde idare edilirde cimri insan :KK57: kendisi tavuk dürüm yiyen insan sanmıyorum yani değişebileceğini :KK64: uzak durulması gereken erkek tiplerinden biri bence o_O

İleride değişir diyor.
Çoluk çocuk olunca.
Bir kere demiş ki denemek için kuzenim. Bi gelinlik beğendim 6 bin evlenirsek onu alalım. Yok oyle şey şimdiden başlamıştır demiş.
Canim kuzen kendini kandırıyor. Evlenince masraflar arttıkça morali bozulur malum cebinde akrep var,kuzenine çatar. Çocukların herşeyini laf eder,hayatı zindan eder. Bizim ailede var bu modelden. Adam karısını,çocuklarını hayattan bıktırmış durumda.

Ilerde niye değişsin ki? Adamin karakteri bu,ona doğru gelmese yapmaz zaten. Kuzenin pembe gözlüklerini çıkarsın. 1 karış kalpli yastık ne ya:KK53:

Kocam görse bu konuyu "oku kıymetimi bil" der valla:KK53:

Adam başka türlü yaşamayı bilmiyor, bundan sonra da öğrenmez
Bana uymaz :KK47:

Demi. Aileden mi böyle gördü acaba. Ama kız yemekler soyluyorken böyle olması ne diyeyim.

Ooo. Bu ne yaa. Bir daha esime cimri demiycem. Beterin beteri vardir. Bu arada defismez. Ben esimden biliyorum. Hic degismedikleri gibi gittikce artiyor bu hastaliklari.

Yaşlanınca helva parası gider diye öldürmez bu seni diyorum :KK45:

Hayatta düzelmez çok vahim acaba çok zor şartlarda mı çalışıyor ona dışarda yemek yemek hediye almak vs parayı çöpe atıyormuş hissine kapılıyor galiba

Olabilir. İşi de yorucu değil galiba. Ama istediği kadar yorulsun yemek falan hadi neyse de insan mahcup olduğundan almaz mi bir şeyler
Ay Allah uzak etsin nefret ediyorum boyle insanlardan:63:
Aslaa degismez colugunu cocugunu da kendine benzetir
Aminn. Valla çok itici

Ay krize girdim ahahahahahaha :D :D :D

Evlenince düzelir diyenlerin maalesef çok konularını görüyoruz
Bin pişmanlar
Ama cimriliğin nesi düzelir, adamın huyu bu ve saklamıyor
Haa kuzenin evlenince de 1 çayı 3 öğün ısıtır içeriz yanına da sürekli çekirdeğimizi çitler , kombiyi yakmadan battaniyede pinekleriz diyosa evlensin, kontörü de unutsun işyeri telefonlarından geçinecekler gibime geldi..
Evlenince 1 kerecik aldığı minik kalpli yastığı da hediye niyetine göremez, maximum alacağı hediye maydanoz olur benden söylemesi

benim kuzenimin kocası da öyle ilkokula giden çocuğunu bilmem kaç km mesafedeki okuluna servis parası vermemek için yürüyerek gönderiyor çocuğuna bunu yapıyo gerisini sen düşün :KK14:

Para gitmesin diye evde dogum yaptirir cocuklara da ilk 6 yil anne sutu icirir bence.Evlenince kim degismis ki cimri insan degissin.Daha da artar hatta kolay mi dugun masrafi,evin ihtiyaclari,coluk cocuk neler var neler.

Aynen sorumluluk evlilik çocuk falan olunca dahada artar çocuğun bezinide günde 1kere falan degiştirttirir heralde
Poşet bağlatmasında :D
sinirli insan falan bi şekilde idare edilirde cimri insan :KK57: kendisi tavuk dürüm yiyen insan sanmıyorum yani değişebileceğini :KK64: uzak durulması gereken erkek tiplerinden biri bence o_O
Demi. Maaşını yeni aldım yemeğe çıkalım deyip tavuk durum yemişler. :D
Garson sormuş ne alırsınız ben yarım tavuk durum demiş kuzeyinde mecburen bende demis :110: :D
Canim kuzen kendini kandırıyor. Evlenince masraflar arttıkça morali bozulur malum cebinde akrep var,kuzenine çatar. Çocukların herşeyini laf eder,hayatı zindan eder. Bizim ailede var bu modelden. Adam karısını,çocuklarını hayattan bıktırmış durumda.

Ilerde niye değişsin ki? Adamin karakteri bu,ona doğru gelmese yapmaz zaten. Kuzenin pembe gözlüklerini çıkarsın. 1 karış kalpli yastık ne ya:KK53:

Kocam görse bu konuyu "oku kıymetimi bil" der valla:KK53:
O yastığı gorunce bende şoka girdim dalgasına bunu x mi aldı falan yaptım. Meğer cidden o almış. Biz lisedeyken alınıyordu onlar.

Ben böyle birini görsem kaçarım
Aklıma binbir türlü şey gelir
Mesela öyle bi canlandırdım ki gözümde
Diş macunu bile almayıp kazağına mı siliyo dişlerini :KK53:
Pis pinti şey
Kazak temizlemez ki. Havlu gibi bir şey lazım :KK53:

Eşi engelli teyzemin o yuzden bilemiyorum ama görümceleri de cimri. Bitanesi annemin yakın arkadasıydı, bilgisayar vardı evlerinde ve o bilgisayar sadece misafir geldiğinde acılırdı evde kendi çocuklarına oynatmazdı kadın.
Ayy genetik demek ki. Allah korusun ya. Kendi çocukların kullanmayacaksa ne diye aldın onu

Ben cimri değilimdir ama
Sevgilim ödemeli atıp dursa soğurum
Kontörün lafı olmaz da onun için o kadar bile değerimiz yok ve beleşçi bi tip derim bi daha selam vermem
Senin kuzenin çok sabırlı gibi ama evlenince herşey batar şimdi uzaktan pembe gözlükle bakınca göremiyo bence
Bugün kontör parasından kaçan adam yarın evin faturalarından da kaçar ki kışın bile kombi açmamış diyosunuz

Back
X