• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri insan değişir mi ?

Belki bugun sevgisi gozunu kor ediyor ama, yarin evlenip bir de cocuk sahibi olunca, ayni cimriligi cocuguna uygulayacak. Ve bu ok gibi cigerine saplaniyor insanin. Bence ayrilsin. Degismez.
Aslinda boylesi bi cimrilik garip geldi bana. Belki parasi yokturdur ama soyleyemiyordur. Bilemedim.

Ona soylemeseydiniz. Ay böyle heves kursakta kalınca ne kötü oluyor :KK43:
Canım bu tipler der ki. Ben yemicem siz kendinize söyleyin. Ama o yemek gelince, dur bir kere seninkinden ısırayım tadına bakayım diyerek yemeğin yarısını kendi götürür.
Yani büyük konuşmak istemem ama kuzenin çok iyi düşünsün. Çok zor cimri insanla yaşamak.

Can çıkar huy çıkmaz derler. Düzelmez kuzenin uzak dursun:stop:
aklıma komşumuzun kocası geldi kışın ortasında ayakkabı niyetine sandalet giyerdi ( çorapla :KK70:) ve üzerinde mont almamak için yazlık gömlek( uzun Kollu ) giyerdi usumediğini söylerdi.Ve durumları gayet iyiydi karısı ve çocukları bu durumdan bikmislardi sonunda kadın dayanamayip boşandı gitti...

Aynen. Birde böyle komik bahaneleri daha itici yaa.

Ayy Allah korusun :)sonu ne olur bunun

En iyisi vazgeçmek galiba.

Ahahahhaha :KK70: Hay Allahım :KK70:

Masraf artinca cebi açılır diyor..

Ay yok artık valla mi :KK70:
Hangi konu o yaa :KK70:

Vaaahhh. O ne be hava alsın ahahahha noldu şimdi ayrıldılar mi?

Demi. Hiç mi düşünce yok. Kız yanına gelirken bir şeyler alıyor almasa yapıyor. Termosla çay getiriyim ben diyormuş bu kek falan getirince

Ayrıldıkar canım böyle para muhabbeti girince herkes soğur bence ne kadar aşık olsada ...

Aman Aman uzak dursun benim tanıdığım bi ablanin eşi de bundan beter
Ablanin ilk evliliği ve adamın 2.evliliği ablayı kandırmış evlenebilmek için varlikliyim herşeyi alırım demiş önceki hanımının eşyalarında oturtuyo halen çocukları sersefil etti kadını varlık içinde darlık çektirdi vallahi halende öyle cimri sıcak suyu hiç actirmazmis anayin evinde sıcak su mu vardı diye sadece banyodan banyoya actiriyormus
Tavsiyem vazgeçsin sevgi karın doyurmaz

Screenshot_2015-11-14-00-11-34-1.webp benden kuzeninize gelsin:KK56:

Merhaba hanımlar.
Bir konu da fikirlerinizi öğrenmemiz lazım.
Bir cimri düzelir mi sonradan ?
Evlenince, çoluk çocuğa karışınca. Sorumluluk alınca.
Bu kişinin cimriligini şöyle ozetleyelim.
Kafe nedir bilmez. Hiç gitmemiş hayatında. Yemek yemeye gittiği zaman mecburen esnaf lokantası tarzında basit yerlere gidiyor tavuk dürüm yiyor sadece. Cepte para olsa da bu böyle . Zaten yılda iki kere gitmeyen biri.
Soruldugunda ben sevmiyorum öyle yerleri diye kestirip atıyor.
Sonra kahvaltiya gidiyorsunuz evine ilk defa sabah 10 da çay demliyorsunuz. Öğlen 2-3 gibi acikinca sabah ki çayı kaynatiyor. Sorunca da bu dinlenince güzel oluyor diyor.
Kış mevsiminde üşüyüp eve gidince kombi yanmiyor. Usudum dediginizde de battaniye getiriyor.
Hiçbir özel günde hediye almıyor.
Aldığında da (sadece bir kere hediye almış) kalpli küçük yastık almış. Üstünde seni seviyorum yazan bir karış olanlardan .
Sonra telefonunda dakikasi smsi hiç olmayan biri düşünün. Sevgilisine beni ara atan. Arayinca da niye beni aramiyorsun aşkım diyen.
Arkadaşına sigaram bitti işten cikta bana iki sigara getir diyen biri.
Sevgilisiyle bulusunca bakkaldan çekirdek alan her buluşmada çekirdek yiyen biri.
Evet bu insan düzelir mi?
Kuzenimin 1 buçuk yıllık sevgilisi. Kuzenim hediyeler alir. yanına giderken yemek yapar dışarıdan bir şeyler alıp oyle gider ve bu adam böyle.
Parası var diyor. Bu adam cimri değilde nedir arkadaşlar ?
Bunlar nisanlacak nasipse. İleride düzelir mi ? Böyle biriyle hayat geçer mi ?
Ki bollukta büyüdük biz. Gerek Eniştem gerek Teyzem kesinlikle eli açık insanlardır...
Insan 7 de neyse 70 Dede öyledir.
Can cikar huy cikmaz.
Böyle gider bi insan degismez

adam bal gibi cimri ve değişmez..bir ömür geçmez bununla
Demi.. Ay adam kombi acmiyor yaa
Huylu huyundan vazgeçmez heralde.Bir de inkar ediyormuş zaten, hiç vazgeçmez.
Bana da çok itici geldi.1.5 yıl soğukta battaniyelerle çekirdek mi çitlemişler:KK43:
Ahahaha parklarda falan gezmisler . Lisedeyken yapmazdik biz onu
Belki bugun sevgisi gozunu kor ediyor ama, yarin evlenip bir de cocuk sahibi olunca, ayni cimriligi cocuguna uygulayacak. Ve bu ok gibi cigerine saplaniyor insanin. Bence ayrilsin. Degismez.
Aslinda boylesi bi cimrilik garip geldi bana. Belki parasi yokturdur ama soyleyemiyordur. Bilemedim.
Maaş alınca gel yemek yiyelim maaş aldım demis. O da kuzenim kavga etmişti galiba o zaman. Gitmişler ne alırsınız demiş garson ben tavuk durum demiş. Kuzenim de mecburen bende demiş :))
Yanı parası yoksa bile maaş alınca adam akıllı bi yere gotur barı. Mahalle arası bir yermiş.

Canım bu tipler der ki. Ben yemicem siz kendinize söyleyin. Ama o yemek gelince, dur bir kere seninkinden ısırayım tadına bakayım diyerek yemeğin yarısını kendi götürür.
Yani büyük konuşmak istemem ama kuzenin çok iyi düşünsün. Çok zor cimri insanla yaşamak.
Ay evet. Benim de vardı öyle bi arkadaş. Bize gelmeden arar söylerdi bana ne yapacan diye . ben onlara giderken ayyy ben yapacaktimda bir şeyler geç olmuştu . kısır yapalım bi der :D

Merhaba hanımlar.
Bir konu da fikirlerinizi öğrenmemiz lazım.
Bir cimri düzelir mi sonradan ?
Evlenince, çoluk çocuğa karışınca. Sorumluluk alınca.
Bu kişinin cimriligini şöyle ozetleyelim.
Kafe nedir bilmez. Hiç gitmemiş hayatında. Yemek yemeye gittiği zaman mecburen esnaf lokantası tarzında basit yerlere gidiyor tavuk dürüm yiyor sadece. Cepte para olsa da bu böyle . Zaten yılda iki kere gitmeyen biri.
Soruldugunda ben sevmiyorum öyle yerleri diye kestirip atıyor.
Sonra kahvaltiya gidiyorsunuz evine ilk defa sabah 10 da çay demliyorsunuz. Öğlen 2-3 gibi acikinca sabah ki çayı kaynatiyor. Sorunca da bu dinlenince güzel oluyor diyor.
Kış mevsiminde üşüyüp eve gidince kombi yanmiyor. Usudum dediginizde de battaniye getiriyor.
Hiçbir özel günde hediye almıyor.
Aldığında da (sadece bir kere hediye almış) kalpli küçük yastık almış. Üstünde seni seviyorum yazan bir karış olanlardan .
Sonra telefonunda dakikasi smsi hiç olmayan biri düşünün. Sevgilisine beni ara atan. Arayinca da niye beni aramiyorsun aşkım diyen.
Arkadaşına sigaram bitti işten cikta bana iki sigara getir diyen biri.
Sevgilisiyle bulusunca bakkaldan çekirdek alan her buluşmada çekirdek yiyen biri.
Evet bu insan düzelir mi?
Kuzenimin 1 buçuk yıllık sevgilisi. Kuzenim hediyeler alir. yanına giderken yemek yapar dışarıdan bir şeyler alıp oyle gider ve bu adam böyle.
Parası var diyor. Bu adam cimri değilde nedir arkadaşlar ?
Bunlar nisanlacak nasipse. İleride düzelir mi ? Böyle biriyle hayat geçer mi ?
Ki bollukta büyüdük biz. Gerek Eniştem gerek Teyzem kesinlikle eli açık insanlardır...
ayyy ultra cimri değişmez asla değişeceğini sanma ve cimrilik hele de erkekte gerçekten çok itici oluyor

Demi. İşte her sene 5-6 kez tatile gideriz falan yalan bence. Yapan adam tatil olmasa bi yemeğe goturur..

Ona soylemeseydiniz. Ay böyle heves kursakta kalınca ne kötü oluyor :KK43:

Aman aman. Valla mantıklı düşünürsek aslında gerçek gözünün önünde de ..

Tesadüf mu acaba :KK70: cimriler çekirdek sever falan :KK70:

23-29 . Bunlarda kola yok :KK70:

Haha ama duzeltmez yani arkadaşında kaç kere laf söyledi ayrıldı duzelcem dedi tık yok . Bide arkadasimin sevgilisinin de parası var ama kıza harcamiyo hep kızdan bekliyo çok cimri . Çimen de oturak biz sosyetemiyiz cafe ye gidek diyo cocuk

Can çıkar huy çıkmaz derler. Düzelmez kuzenin uzak dursun:stop:
aklıma komşumuzun kocası geldi kışın ortasında ayakkabı niyetine sandalet giyerdi ( çorapla :KK70:) ve üzerinde mont almamak için yazlık gömlek( uzun Kollu ) giyerdi usumediğini söylerdi.Ve durumları gayet iyiydi karısı ve çocukları bu durumdan bikmislardi sonunda kadın dayanamayip boşandı gitti...
Ayyy adama bak. Canına da mi acimiyordu acaba . En iyisini yapmış valla bu kadar da olmaz ki
Cimrilik bu adamın damarlarındaki kan gib,i mümkün değil düzelmesi.
Haklisiniz. Adam bir de yüzsüz .

Ayrıldıkar canım böyle para muhabbeti girince herkes soğur bence ne kadar aşık olsada ...
Yani.. Ne aptallik yaa. Cüzdanında hava alsın. Ayyy hem cimri hem yüzsüz :D
Aman Aman uzak dursun benim tanıdığım bi ablanin eşi de bundan beter
Ablanin ilk evliliği ve adamın 2.evliliği ablayı kandırmış evlenebilmek için varlikliyim herşeyi alırım demiş önceki hanımının eşyalarında oturtuyo halen çocukları sersefil etti kadını varlık içinde darlık çektirdi vallahi halende öyle cimri sıcak suyu hiç actirmazmis anayin evinde sıcak su mu vardı diye sadece banyodan banyoya actiriyormus
Tavsiyem vazgeçsin sevgi karın doyurmaz
Amaa.Ay ne ilginç adamlar var var ya Allah iyilerle karşılaştırsın.
Ne güzel söz . Teşekkürler :))
Insan 7 de neyse 70 Dede öyledir.
Can cikar huy cikmaz.
Böyle gider bi insan degismez
Aynen..

Asssslaaaa! Cimrilik en kötü huyların kapısıdır
Demi. Yalancı birde adam
ayyy ultra cimri değişmez asla değişeceğini sanma ve cimrilik hele de erkekte gerçekten çok itici oluyor
Ayy hemde ne itici. 6 binlik gelinlik begendim deyince şimdiden başladın yok öyle şey diyormuş

İyi sabretmiş ben olsam şimdiye dek elli kez bozmuştum adamı.
Bence açıık açık cimriliği yüzünden artık çekemediğini söylesin.Adam da belki kendine çeki düzen verir böyle sabırlı mı diyim artık, kızları aynı zor durumlara sokmaz.

Değişeceğini sanmıyorum aksine daha da artar gibi geliyor.
Kuzeniniz ya bu şekilde kabul edip evlenecek ya da yol yakınken yollar ayrılacak.
Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Ayyy adama bak. Canına da mi acimiyordu acaba . En iyisini yapmış valla bu kadar da olmaz ki

Haklisiniz. Adam bir de yüzsüz .

Yani.. Ne aptallik yaa. Cüzdanında hava alsın. Ayyy hem cimri hem yüzsüz :KK70:

Amaa.Ay ne ilginç adamlar var var ya Allah iyilerle karşılaştırsın.

Ne güzel söz . Teşekkürler :))

Aynen..

Demi. Yalancı birde adam

Ayy hemde ne itici. 6 binlik gelinlik begendim deyince şimdiden başladın yok öyle şey diyormuş

O da benden cömerti yok derdi kendine sorsanız hesap et. Bi de öyle bi inandırıcı derler başta anlamazsınız cimri olduğunu. Önemli çok geç olmadan anlayabilmek umarım kuzeninizinde gözü açılır ;)

Yaptıkları ona normal geliyor demekki. Bazı insanlar bilirler cimri olduğunu ben cimriyim der. Değişmezde böyle devam eder. Kuzenin iyi düşünsün

Back
X