- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diycem vallaHayır. İşsizlikten böylesin diceksiniz sanırım![]()
Aaa tayt konusu da elanurun konusu muyduu22 tayt yaptıran da siz miydiniz? En azından çakmak, tayt filan gibi pahada az şeyler alıyormuş ne diyelim bilemedim. Kıymetli şeylerinizi ortaya çıkarmayın çok kaynananızın yanında. Normalde konuşun derdim ama laftan anlayan biri gibi anlatmadınız hiç.
Kayınvalide tavırları çok aynı geldi bana ama profili kapalı diye bulamadım. Bence aynı kayınvalidedirAaa tayt konusu da elanurun konusu muyduu
Böyleyse kızacağım çünkü bizi tayt konusunda aydınlatmadan yeni konu açmışş cık cık cık![]()
Aaa tayt konusu da elanurun konusu muyduu
Böyleyse kızacağım çünkü bizi tayt konusunda aydınlatmadan yeni konu açmışş cık cık cık![]()
Eltisi çaya çağırıp sonra da mesajı silen, ne yapmaya çalışıyor eltim diyen de bu üyemizdi. Her konu yarım![]()
Gercekten o muEltisi çaya çağırıp sonra da mesajı silen, ne yapmaya çalışıyor eltim diyen de bu üyemizdi. Her konu yarım![]()
Kadın etrafındaki kimseyi çözemiyor ne kötü
![]()
Gercekten o mu
Her konusu facia.
Ay ben de o konuyu kaçırmışım bak. Nasıl fark edemedim onun da aynı üyeye ait olduğunuEltisi çaya çağırıp sonra da mesajı silen, ne yapmaya çalışıyor eltim diyen de bu üyemizdi. Her konu yarım![]()
Beni salak yerine koyan kv
Annemler bana birZ kumaş verdi, kendime tayt yapayım diye kv dede vardı söyledim götürdük terziye. Taytlar verdi benim veridğim kumaşlardan çıkması gereken taytlar yok. Sordum bilmiyırum dedi. Gelen poşetin üstünde dr 65 yazıyo yani toplamda 65 tl tutmuş 21 ya da 22 tane çıkması gerekiyo bana...www.kadinlarkulubu.com
Aynı kişiymiş.![]()
Cakmak 1,5 tlGercekten o mu
Her konusu facia.
Yalnız bu cimrilik değil, hırsızlık.Merhaba hanımlar. Ben biliyosunuz ki 3 yıl, kv ile yaşadım. Kv çok cimri biridir. Mesela, ben yeni evlendiğimde benim odamda, eşimin eşyalarının olduğu kısımda powerbank vardı. Kv bunu görünce bunu, x oğlum (kaynım) getirdi dedi. Ben ses etmedim, eşime sordum hayır ben getirdim demişti. Bunu bir kaç defa tekrarladı ve eni sonunda onu benden aldı. Eşim boşver ben sana alırım falan demişti. Sonra , bir kere de elimde el feneri görüp bu kp nin o almıştı dedi ve bunu bir kere söylemedi. Bizim zaten bizim zaten dedi. Ben onunla yaşıyorum diye öyle yapıyordur dedim ama yok hala öyle. Bugün geldi, çakmak istedi, verdim getir çakmağımı dedim şakayla karışık. Zaten bu bizimdi kpnindi. Ben de sizden bi tane almıştım onu sana geri verdim dedim. Yok vallahi vermedin falan dedi. Dedim ki al senin olsun bi çakmak için napıcam ama ben senin çakmağını sana verdim dedim. Ayy senin de alışverişini hiç beğenmiyorum dedi. Ben de bi çakmağın peşine düşücek biri değilim ama vermiştim dedim güldüm. Bu kv ile nasıl başa çıkılır. Bi gün yüüzne vurmak çok istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bir kağıt parçası bile olsa benim benim diye tutturuyo.
Hobisi mi acaba?Cakmak 1,5 tl
Yazmak 10 dksini almistir
Internetten 5 tl gitmistir
Dert edinmek paha bicilemez
Trol oldugunu dusunuyorum. arada kendince zararsiz konular aciyor birde ilginc denk geldigim hicbir konusunda bir sonuc devam geri donus yok
Aciyo gidiyo![]()