• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri kv...

Yahu evin düneğin ayrıymış sık görüşmessiniz olur biter cakmak fener powerbank mı yani olay ben sana alıvereyım 10 tane cakmak insanlar daha buyuk seylerle ugrasiyor siz herseyi sorun etmek istiyor gibisiniz unutkanligi da olabilir kayinvalidenizin bilemem

Hayır. İşsizlikten böylesin diceksiniz sanırım 😬
Diycem valla😁masaortusu hatta o kesmez cift kisilik battal boy yatak ortusune falanmi baslasan dantel
Satarsin paran olur kafan dagilir uretirsin guzel olur bence

Boyle erken kirisican yaslanacan benden soylemesi 🙋‍♀️

'' Yeni evlendiğimde benim odamda, eşimin eşyalarının olduğu kısımda powerbank vardı. Kv bunu görünce bunu, x oğlum (kaynım) getirdi dedi. Ben ses etmedim, eşime sordum hayır ben getirdim demişti. Bunu bir kaç defa tekrarladı ve eni sonunda onu benden aldı. Eşim boşver ben sana alırım falan demişti.''

Shshshsjshs çocukmusunuz ya, o aldı ben aldım eşim ben sana alırım dedi. Çocuğun elinden oyuncak alınınca ağlarda babası ağlama ben sana yenisini alırım der gibi gibi 🙊 Allah başka dert vermesin.

22 tayt yaptıran da siz miydiniz? En azından çakmak, tayt filan gibi pahada az şeyler alıyormuş ne diyelim bilemedim. Kıymetli şeylerinizi ortaya çıkarmayın çok kaynananızın yanında. Normalde konuşun derdim ama laftan anlayan biri gibi anlatmadınız hiç.
Aaa tayt konusu da elanurun konusu muyduu😲
Böyleyse kızacağım çünkü bizi tayt konusunda aydınlatmadan yeni konu açmışş cık cık cık😑😀

Aaa tayt konusu da elanurun konusu muyduu😲
Böyleyse kızacağım çünkü bizi tayt konusunda aydınlatmadan yeni konu açmışş cık cık cık😑😀
Kayınvalide tavırları çok aynı geldi bana ama profili kapalı diye bulamadım. Bence aynı kayınvalidedir 🙄

bunları detay ettiğine göre al birine vur ötekine...ver dedi, git dedi sonra seen bir sürü onca kp çakmakları sen ne yaptınnn

Aynı kişiymiş. 🙄

Aynı kişiymiş. 🙄

Ne okudum ben ya🤦‍♀️😁

Gercekten o mu
Her konusu facia.
Cakmak 1,5 tl
Yazmak 10 dksini almistir
Internetten 5 tl gitmistir
Dert edinmek paha bicilemez🤦‍♀️
Trol oldugunu dusunuyorum. arada kendince zararsiz konular aciyor birde ilginc denk geldigim hicbir konusunda bir sonuc devam geri donus yok
Aciyo gidiyo 😁

Merhaba hanımlar. Ben biliyosunuz ki 3 yıl, kv ile yaşadım. Kv çok cimri biridir. Mesela, ben yeni evlendiğimde benim odamda, eşimin eşyalarının olduğu kısımda powerbank vardı. Kv bunu görünce bunu, x oğlum (kaynım) getirdi dedi. Ben ses etmedim, eşime sordum hayır ben getirdim demişti. Bunu bir kaç defa tekrarladı ve eni sonunda onu benden aldı. Eşim boşver ben sana alırım falan demişti. Sonra , bir kere de elimde el feneri görüp bu kp nin o almıştı dedi ve bunu bir kere söylemedi. Bizim zaten bizim zaten dedi. Ben onunla yaşıyorum diye öyle yapıyordur dedim ama yok hala öyle. Bugün geldi, çakmak istedi, verdim getir çakmağımı dedim şakayla karışık. Zaten bu bizimdi kpnindi. Ben de sizden bi tane almıştım onu sana geri verdim dedim. Yok vallahi vermedin falan dedi. Dedim ki al senin olsun bi çakmak için napıcam ama ben senin çakmağını sana verdim dedim. Ayy senin de alışverişini hiç beğenmiyorum dedi. Ben de bi çakmağın peşine düşücek biri değilim ama vermiştim dedim güldüm. Bu kv ile nasıl başa çıkılır. Bi gün yüüzne vurmak çok istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bir kağıt parçası bile olsa benim benim diye tutturuyo.
Yalnız bu cimrilik değil, hırsızlık.

Cakmak 1,5 tl
Yazmak 10 dksini almistir
Internetten 5 tl gitmistir
Dert edinmek paha bicilemez🤦‍♀️
Trol oldugunu dusunuyorum. arada kendince zararsiz konular aciyor birde ilginc denk geldigim hicbir konusunda bir sonuc devam geri donus yok
Aciyo gidiyo 😁
Hobisi mi acaba?
Cıkıp kapıya bir kap su koysa daha fazla zevk alacak aslında, eline ne geciyor böyle kimbılır
Eltım benı davet etti mesajı bilerek okumadım silmiş sizce amacı ne? (kendı amacı ne onu hıc bilmiyoruz)
Kaynanam taytlarımı çaldı sızce amacı ne?
Kaynanam el fenerini caldi sizce neden?
Konulara bak 🤦‍♀️🤕😂

Back
X