kendileri muhtemelen bunu sevgi zannediyorlar yani seviyorum o yüzden bırakamıyorum kafasındalar ama aslında sevgi falan değil. şu an iyi kötü bi sevgilim var bundan ayrılsam bi daha kimseyi bulamam, kimse yüzüme bakmaz bu insan öyle ya da böyle benimle sevgili oldu, şimdi ayrılsam bi daha sevgili bulamam kafası var kendilerinde. ek olarak genelde yalnız kalmaktan da ölümüne korkar böyleleri. yalnız olmaktansa leş gibi de olsa saçma da olsa bi sevgilim olsun kafasındalar. adam terketmedikçe ayrılmazlar. zaten geneli terk edilmekten de çok korkar. yorumunu okumadınız mı, şurada açıklamış sayılır aslında.
kendisi yapmadığı süre karşısındaki asla yapmıyor. nedeni de cimrilik falan değil tabii konu sahibi öyle zannediyor. cimri değil adam, sevmediği için para harcamıyor. zaten eski konularında da var bu adam. konu sahibinin tipiyle inanılmaz şekilde dalga geçiyor, yürüyüşüyle bile alay ediyor.
aslına bakarsanız adam da bundan ayrılmıyor çünkü onda da benzer düşünceler var. öyle ya da böyle bu kadın benimle sevgili oldu, ayrılsam bana kimse bakmaz kafasında. ikisi de epey düşük profilli insanlar oldukları için birbirleri ile devam ediyorlar.