• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri ve açgözlü kv kb

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb benim derdim kv ve kb ın cimrilikleri kendi paralarını harcamayıp eşime harcatmaları. Yıllardr kb 3binin üzerinde 4bine yakın geliri olmasına rağmen hiç harcamazlar eşime harcattrlardı. Şimdi kb yı işten çıkardılar ve artık asla ve asla para harcamazlar 1700lira emeklilk parası olduğu halde hiç harcamycaklar kv eşimi marketlere götrmeye başladı. Şehir dışına gidyo bileti eşime aldrttyo. O kadar rahatsız oluyorumki saatldrdr ağlıyorum. Kb ve kv den nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum. Allah rızası için bi çare. :'(

Mrb benim derdim kv ve kb ın cimrilikleri kendi paralarını harcamayıp eşime harcatmaları. Yıllardr kb 3binin üzerinde 4bine yakın geliri olmasına rağmen hiç harcamazlar eşime harcattrlardı. Şimdi kb yı işten çıkardılar ve artık asla ve asla para harcamazlar 1700lira emeklilk parası olduğu halde hiç harcamycaklar kv eşimi marketlere götrmeye başladı. Şehir dışına gidyo bileti eşime aldrttyo. O kadar rahatsız oluyorumki saatldrdr ağlıyorum. Kb ve kv den nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum. Allah rızası için bi çare. :'(

Canım öncelikle kimsenin huyunu değiştiremezsin. bir ikincisi eşinin sevdiğin adamın annesi babası onlar nefret etme tamam zoruna gidiyor olabilir ama sana brsey diyim mi ben nişanlımdan ayrılmadan önce sevdğim adam için kv ile oturmayı kabul etmiştim sen düşün artık. Ha çok rahatsızsan eşine uygun güzel dille söyle bir orta yol bulun kendini yıpratma

Sen benım olayı biliyormusun:) bende nişanlımdan ayrıldım 9 ay nşanlı bekledim daha seneye düğün olacaktı para yok diye neyse nişanlım işe girdi aılesı buna 220 milyarlık ev aldırdı sıfırdan kredı cektırdı 400 milyar borç oldu 10 yıl vadede ve nısanlımın evi yoktu ..Yani beterın beterın var

borçları mı var acaba eğer hiç bir şyleri yoksa ve böyle davranıyorlarsa yanlış tabiki
yok cnm borçları yok şükür. Sadece para kenara atcaz diye bizi kullanıyolar. Çok sıkıntılıyım daha 3oğulları var ve onların düğünlerindeki masrafların bi kısmını kesin bize yaptrrlar. Allaha havale ettim bunları

Sen benım olayı biliyormusun:) bende nişanlımdan ayrıldım 9 ay nşanlı bekledim daha seneye düğün olacaktı para yok diye neyse nişanlım işe girdi aılesı buna 220 milyarlık ev aldırdı sıfırdan kredı cektırdı 400 milyar borç oldu 10 yıl vadede ve nısanlımın evi yoktu ..Yani beterın beterın var
Ciddimisin? Hazar ödeyeceklerdir???

Nolur bi çare :'( bıktım artık. Bu şehirden gitmek istiyorym sırf bu yüzden ama eşim kabul etmez ki ..:-(

Abartmışlar onlarda.eşin de esirgemiyor alıyor sanırım. Ben sizin yerinizde olsam masraf çıkartırdım.kendime bişeyler alırdım.eş belki yetişemez de bi durun der... Yokluk çekse kayınvaliden tamam helal hoş olsun da sömürmek bu anlattığın.

Sorun kayin ailenin cimriligi degil, sorun esinin salakligi, kusura bakma. O'da bilmiyor mu babasinin gelirini? Ne diye kendini ezdiriyor? :KK14:

Kendini uzme bence , tek caren var esin dinlemiyorsa ve paralari harciyosa o tarafa.
Sende esini borca sok , ev aldir ne bileyim araba aldir ..
Bu sebeble harcayamaz..

Canım benim babaannemler yıllardır herşeylerini babama yaptırıyorlar düşün elektirik Faturası su faturası kömür ekmek parası babamda seslenmiyor hala onlara yardım ediyor, dedemin durumu çok iyi bu arada muhtaç değiller..

Eşimde bende öğretmeniz. Eşim ailesine tapıyo onlara edeceğim en küçük lafa daha doğrusu gerçeği söylememe katlanamaz ve herşeyi aşağı indirir her ay ev kredisi ödüyoruz ona rağmen masraf çıkarmaya bayılıyorlar. Borç bitince ayvayı yedik. O kadın borç morç dinlemiyor. Her zaman parasız geziyo masrafını ona buna çektirtiyo.bu enayide hep kkocamoluyo. Diğer oğulları züğürt onlar evlenincede muhtemelen paramız yok diye bizden koparma yoluna gidecekler. Zaten kayınvalidem 4bin maaş aldıklarında bile aptal gibiydi. Paramıx yok diye diye (ki hiç harcamazlar hep atarlar kenara ) Allah gerçektende yokluk verdi işinden oldu kb. O zamanlar bile rahatsızdım cimrilikleeinden ve açgözlülüklerindwn şimdi ölüyorum :-(

Canım benim babaannemler yıllardır herşeylerini babama yaptırıyorlar düşün elektirik Faturası su faturası kömür ekmek parası babamda seslenmiyor hala onlara yardım ediyor, dedemin durumu çok iyi bu arada muhtaç değiller..
Ben evlenmeden önce annemde bu tarz sıkıntılar çekmişti ama hhiçanlamazdım. Gerçekten anlamak için insanın başından geçmesi gerekiyor. Muhtaç olsalarda isteseler inan hiç üzülmezdim en azından hayır olurdu.ama bunların gözü hiç doymuyo :-(

Bende asla hakkımı helal etmezdim ve yemelerine'de müsaade etmezdim.Eşiniz bu harcamaları yaparken,sizden izin alıpmı yapıyor,yoksa hiç danışmadan mı?
Eğer,gözgöre göre yapıyorsa güzel bir tepki verin.Umarım aklı başına gelir ve bakmakla yükümlü olduğu sadece eşinin olduğunun farkına varır.

Bende asla hakkımı helal etmezdim ve yemelerine'de müsaade etmezdim.Eşiniz bu harcamaları yaparken,sizden izin alıpmı yapıyor,yoksa hiç danışmadan mı?
Eğer,gözgöre göre yapıyorsa güzel bir tepki verin.Umarım aklı başına gelir ve bakmakla yükümlü olduğu sadece eşinin olduğunun farkına varır.
Canm annesi ben yokken aldryo eşime aldrcağını yani benm habeeim olmuyo genelde. Eşimle bundan sonra asla konuşamam çünkü annesini tercih ediyor. Onlara tapıyo ve eğer onlar hakkında bişey dersem masadaki herşeyi yere indiriyor bağırıyor çağırıyor..benim işim Allaha kalmış aaslabeddua etmiyorum ama Allaha havale ediyorum bunları. Rabbim tez zamanda bana aileme verdikleei bbütünsıkıntılardan kurtarsın inş :-(

Amin.Allah ıslah etsin onları.Sizde lütfen;kendinizi üzüp yıpratmayın.Biliyorsunuz ki herşeyin başı stres.

Back
X