Cimri ve dusuncesiz biri mi ???

Hesabi odemedi derken kendi ictiklerinin bile odemedi yani ben demedim arkadaslarimin hesabini tabiki odemiycek.arabada da ikimizdik arkadaslar kendi arabasiyla geldiler.sonucta taksimden aldim ortakoye gittik ordan metrobuse biraktim o kadar yol yaptim yani onunda katki yapmasini benzine beklemek normal degilmi .bir erkek tanisma asamasinda bile bunlari yapiyorsa sonrasinda degisir mi yoksa oylemi kalir

Parası varsa ve harcamıyorsa cimridir.
Ama parası kısıtlıysa,cimri denemez.
Haftasonu ne kadar harcayacağı bellidir.Yanına fazla para almamıştır,olabilir.

Metrobüse bıraktım diyorsun.Herhalde Taksim'e metrobüs ve metroyla gelmiş.
Neden Taksim'e arabasız geldiyse,o yüzden senin benzin paranı ödememiş olabilir:)
Benzin parası,otopark ücreti vs...Senin benzinini ödeyene kadar,kendisi arabayla gelirdi.

Ben senin yerinde olsam,O arabayla gelmiyorsa,kendi arabamı almam.
Bir de erkek arkadaşım arabadaysa benzin almam.

Sen de az değilsin aslında.O kadar yol yaptım,benzine katılsaydı diyorsun.
Ne yapsaydı,10 lirasını ben vereyim mi deseydi:)

sen biraz daha şans ver bakalım gelişmelere göre o zaman daha iyi anlarsın aslında balık baştan kokar derler ama genede sen bilirsin hemen cimri etiketini yapıştırmayalım

Yani sonucta bir bayan var yaninda taksiyle dolassak bile para vericekti ee bende bekledim benzin almasini .okuz galiba biraz cimrilik degil okuzluk bu

Parası varsa ve harcamıyorsa cimridir.
Ama parası kısıtlıysa,cimri denemez.
Haftasonu ne kadar harcayacağı bellidir.Yanına fazla para almamıştır,olabilir.

Metrobüse bıraktım diyorsun.Herhalde Taksim'e metrobüs ve metroyla gelmiş.
Neden Taksim'e arabasız geldiyse,o yüzden senin benzin paranı ödememiş olabilir:)
Benzin parası,otopark ücreti vs...Senin benzinini ödeyene kadar,kendisi arabayla gelirdi.

Ben senin yerinde olsam,O arabayla gelmiyorsa,kendi arabamı almam.
Bir de erkek arkadaşım arabadaysa benzin almam.

Sen de az değilsin aslında.O kadar yol yaptım,benzine katılsaydı diyorsun.
Ne yapsaydı,10 lirasını ben vereyim mi deseydi:)

Ayni sey hesap icinde gecerli. Ne diyecekti, ben sadece yedigim, ictigim kismi odeyeyim mi. O daha ayip kacmaz mi? Yine gorusmekte yarar var.

Bence eğer parası yoksa buluşmayı ertelemeliydi.
Hiç sevmem şu hesap işlerini zaten :19:
Benzin alma olayına katılmıyorum ama hesabı ödeme kısmı biraz kafa karıştırıcı.
Ortam kalabalıksa ve yüklü bir miktar varsa sizin ve kendi içtiklerinin hesabını ödeyebilirdi mesela.

istanbul kalabalığında erkeklik vasıflarını yitirmiş bir adamla daha karşı karşıyayız.

balık baştan kokar bence. bu seni koruyup kollayabilecek,sana sahip çıkabilecek kapasitede bir adam değil bence. ben bi erkekte ilk olarak centilmenlik ararım sen de öylesin sanırım

Hiç kimse karşısındaki insanın benzin parasını ödemek zorunda degil ki hele bu yeni tanıştıgınız bir insansa ben neden yeni tanıştıgım bir insanın benzin parasını ödeyeyim yada benim yeni tanıştıgım insan neden benim benzin paramı ödesin.Nakit para konusuna gelince bazı insanlar yanında nakit para fazla taşımazlar varsa kredi kartları yada banka kartı taşırlar ki bende çarşıya yada gezmeye gidecegim vakit yanıma fazla nakit para almam banka kartımı alırım ihtiyaçlarımı onunla alırım içinde param varsa.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Arkadaşın birinin de söylediği gibi keşke sen de arabanı almasaymışsın.. Tamam benzinin parasını ödememiş olabilir fakat bir bayanla dışarı çıkıyor, ne olursa olsun yanında illaki nakit vardır ve oturduğunuz yerdeki hesap için elini cebine atması gerekir.. Misal içtiğiniz çaylar 2 liraysa masaya 5 lira koymak enayilik değildir, tamam hepsini ödemesin ama en azından teklif veya bi çaba gerekir.. Erkekler her konuda odundur, evden almamış olabilir, bunu düşünmemiş olabilir ama hesap konusunda odunluğa mahal vermezler.. Hoşlandım diyorsun, adalar için şans verebilirsin, bakarsın başbaşayken davranışları daha farklıdır..

Bide bir konu acilmisti arkadaslar arasinda iste erkeklerde zengin kizlarla evleniyor artik diye bende bana yanlis geliyor dedim sonrasinda aaa sen zengin degilmisin dedi sakayla karisik bi tuhaf oldum

O zaman iş değişir arkadaşım şakayla niyeti belli etmiş kırmadan yol yakınken ayrıl..

bu erkekten erkeğe değişir belki de seni para yiyici bir kız olarak görüyor denemek için bakalım ne yapacak diye para vermiyor da olabilir ama şu hesabı erkek ödesin mantığına iyi alışmış bizim kızlar ama hep annelerinin suçu kızları erkeklerce korunmaya muhtaçmış gibi yetiştiriyorlar ondan sonra da al başına belayı.

Açık konuşayım ben cimri erkege katlanamıyorum
Çok çok bonkor olmayan her erkek de bana cimri geliyor :)
Dışarıya nasıl oldugu beni ilgilendirmez ama bana karşı çok bonkor olmalı (Son erkek arkadaşım çevresine çok bonkormuşşşş ama bana karşı hiç öyle değildi :(( )
gezerken sürekli sana şunu alıyım felan diye teklif etmeli
Hediyeleri eksik etmemeli
Bir yere gittiysek bana hesap ödetmemeli
Erkek arkadaşlarımın çok parasını yemişimdir, pişman da değilim :)
Bir kez daha buluş, cimriyse kaç derim ben :)

Hesabi odemedi derken kendi ictiklerinin bile odemedi yani ben demedim arkadaslarimin hesabini tabiki odemiycek.arabada da ikimizdik arkadaslar kendi arabasiyla geldiler.sonucta taksimden aldim ortakoye gittik ordan metrobuse biraktim o kadar yol yaptim yani onunda katki yapmasini benzine beklemek normal degilmi .bir erkek tanisma asamasinda bile bunlari yapiyorsa sonrasinda degisir mi yoksa oylemi kalir

eğer o adamın yerinde sen olsaydın bu kadar yol yaptın arabada bende varım 30 tl al bakalım dermiydin?

arkadaşım hespa geldi yanınızda arkadaşlarınız var adam ben sadece kola içtim bide hamburger yedim hesabım ayrı gelsin diyebilirmiydi sence?
bence bu buluşma değerlendirme kapsamına alma

sadece ikiniz adalara gidin ve adamı ona göre değerlendir.......
yine söliüorum adam seni yeni tanıo ve ben sanmıorumki eşimde dahil yeni tanıdıgı birinin benzinini ödesin üstleik arabayla gelmeyi kabul eden taraf sensin:))

yanında nakit taşımayı sevmemesini anlamam ama daha haftalık tanıdıgı biriyle buluşmaya giderken yanında nakit götürmesi lazımdı nolur nolmaz diye
bende yanımda pek nakit taşımayı sevmem ama bi yere giderken özellikle çekerimki rezil olmayım bişe olur bankamatik olmaz bişe olur diye:)))

ben bi şans daha verilip ona göre değerlendirmenden tarafım...

Açık konuşayım ben cimri erkege katlanamıyorum
Çok çok bonkor olmayan her erkek de bana cimri geliyor :)
Dışarıya nasıl oldugu beni ilgilendirmez ama bana karşı çok bonkor olmalı (Son erkek arkadaşım çevresine çok bonkormuşşşş ama bana karşı hiç öyle değildi :(( )
gezerken sürekli sana şunu alıyım felan diye teklif etmeli
Hediyeleri eksik etmemeli
Bir yere gittiysek bana hesap ödetmemeli
Erkek arkadaşlarımın çok parasını yemişimdir, pişman da değilim :)
Bir kez daha buluş, cimriyse kaç derim ben :)

erkekler bunun için işte bi kızla tanıştıklarında böyle temkinli davranıolar ........... boşuna diil:):34::34::34:

ben oyle cimri biriyle yıllarımı geçird,m..daha ilk gunden anlamıştım ama sonra çok sevdim..ben erkek gibi hediyeler aldım..o ise bir çiçek bile almadı boşuna para harcamak olarak gordugunude dile getirdi..bir erkek parası varken ciddi olarak sevdiği bayandan parasını sakınıyorsa ben o sevgiden şüphe ederım..bonkor olsun parası sağa sola saçsın değil dediğim ama biraz ilgili olsun kımse 50 tl harcadım diye fakirleşmez yada zengin olmaz..

ha ayrıca tecrübeyle sabir olan fikrim şudur..erkek size ne kadar paran var diyorsa birikimin var mı gibi kaçın bu adamdan derim..maddi duruma göre sevgi olmaz..

Cimri. Burda belki anlattığın olaylar arkadaşlara cimri demek icin yeterli gelmemiş olabilir ama kadınların his dünyası kuvvetlidir. O anki duruşu tavrı mimikleri kişiliği hakkında bilgi vermiştir sana. Aklında oluşan ilk düşünce cimri olduğu yönündeyse kesinlikle doğrudur. Salla bunu boşver canını sıktığına değmez.

Bence çok itici bi erkeğe yakışmaz fakir bile olsa, cimri ve merhametsiz bi erkekle evlenilmez.....

Son düzenleme:
Back
X