Ben amerikada yasadim ve amerikada calisan muhends arkdslarimda var kim size zor sartlarda calistigini soledi amerikada calisma sartlari muhtesem turkiyenin yaninda cok yuksek maasla calisiyosun ve muhendisler yeni baslamissa bile yillik en az 80-100 bin dolar arasi aliyolar yani sartlar super..tr ile kiyaslanmaz bile sizin erk arkdsnz bildiginiz cimriymis uzgunum
Siz calisiyor musunuz?
Gerçek aşk varsa ne önemi var tektaşın nşanın siz mutlu olun gerisi boş
Amerkida mı zor şartlar altındaymış
Bence sanırım bu düğün nişan konularında cimri gezmeye gelince dünya umrunda değil ohh ne güzel anlamadım valla
hayır ben yüksek lisans yapıyorum bende mühendisim
Arkadaşlar benim uzun yıllardır Allaha şükür devam eden bir ilişkim var ve erkek arkdaşım Amerika'da çalışıyor.Orda gerçkten de çok zor şartlarda para kazanıyor kendisi mühendis.20 gün önce kadar 2 haftalığına kadar yanıma geldi.Kendisi yanımda 1 lira bile esirgemedi benden yemeklere gezmelere araba kiralamalar hakkını asla yiyemem.Ama konu açılıyor mesela ben sana tek taş alamazsam ne yaparsın.nişanı evde yapalım masraf etmeyelim.ailecek gelecekler nişan için amerikadan ki hak verirsniz uçak çok masraflı oluyor bu şeklde.Bunu anlayabiliyorum.ama sanki düğünüde ucuza kapatmak ister gibi bir tavrı var bu da benim hiç hoşuma gitmiyor bir kere evlenilecek çünkü.aceba ben mi yanlış düşünüyorum? kendi amerikada çalışıyor ama çok da iyi para kazanamıyor kazandığı ile babasının emeklisini yatıracak önce. bana yıllar önce sölemişti bende hayır demedim.babasıdır sonuçta ve ortada bırakmak istemiyor.ben onun ne şartlarda çalıştığını bizzat biliyorum.gerçkten öle hayaller ülkesi falan değil amerika.ama aceba gereksiz alınganlık mı yapıorm bu konuda?
Tereddütsüz şunu söyleyebilirim ki gereksiz falan değil alınganlığınız. Daha 1 ay önce erkek arkadaşımla birbirimize girdik bu konuda. O da hiç bşyi esirgemez. Ben hesabı erkek ödemeli diyen bi insan değilim ama elimi cebime attırmaz, ara sıra zorla öderim bşyleri. Oyüzden kendi erkek arkadaşım gibi sizinkinin de cimri olduğunu düşünmüyorum. Bence olay bencillik ve empati eksikliği. Kısmetse seneye evlilik planlıyoruz ama eşyanın, düğünün v.s. lafı açılınca çok benzer ifadeler duydum ben de.Erkeklere bunlar biraz fuzuli geliyor ve bazen siz söylemeden anlayamıyorlar bunun öenm taşıdığını. Kendi istekleri olsun bak nası elleri açılır. Örnek veriyorum araba istesinler bak bütün parasını yatırmıyo mu? İşte bu yüzden cimrilik değil bencillik bu. Kendi istekleri önemli, biz isteğince fuzuli. Oldu canım. Her konuda alttan alırım ama bunlara laf ederse görür ters tarafımı ki gördü de. Bence konuş ve ona bunlar fuzuli değil bir ömür hatırliicam, kızlar için bunlar önemlidir. Ayrıca tektaş almasam mı derken? Artık o bi lüks değil alyans gibi bşy bence, olmazsa olmaz. Ayrıca zor bşy de değil abi altı üstü bi tek taş, alamayan yok artık abartmasın. Ben sadece bazı şeylerin farkında olmadığını tahmin ediyorum, farkettirirsen senin için önemini olur biter
Arkadaşlar benim uzun yıllardır Allaha şükür devam eden bir ilişkim var ve erkek arkdaşım Amerika'da çalışıyor.Orda gerçkten de çok zor şartlarda para kazanıyor kendisi mühendis.20 gün önce kadar 2 haftalığına kadar yanıma geldi.Kendisi yanımda 1 lira bile esirgemedi benden yemeklere gezmelere araba kiralamalar hakkını asla yiyemem.Ama konu açılıyor mesela ben sana tek taş alamazsam ne yaparsın.nişanı evde yapalım masraf etmeyelim.ailecek gelecekler nişan için amerikadan ki hak verirsniz uçak çok masraflı oluyor bu şeklde.Bunu anlayabiliyorum.ama sanki düğünüde ucuza kapatmak ister gibi bir tavrı var bu da benim hiç hoşuma gitmiyor bir kere evlenilecek çünkü.aceba ben mi yanlış düşünüyorum? kendi amerikada çalışıyor ama çok da iyi para kazanamıyor kazandığı ile babasının emeklisini yatıracak önce. bana yıllar önce sölemişti bende hayır demedim.babasıdır sonuçta ve ortada bırakmak istemiyor.ben onun ne şartlarda çalıştığını bizzat biliyorum.gerçkten öle hayaller ülkesi falan değil amerika.ama aceba gereksiz alınganlık mı yapıorm bu konuda?
çok teşekkür ederim yapıcı yorumlarınız için aldım karşıma konuştum ben aslında sonra ben düşüncesizlk ettm sanırım falan dedi ne gerekiyorsa yapılır dedi aceba be mi fazla alıngalık yapıyorum diye düşünmüştüm.çok teşşekür ederim mutluluklar sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?