Arkadaşlar benim uzun yıllardır Allaha şükür devam eden bir ilişkim var ve erkek arkdaşım Amerika'da çalışıyor.Orda gerçkten de çok zor şartlarda para kazanıyor kendisi mühendis.20 gün önce kadar 2 haftalığına kadar yanıma geldi.Kendisi yanımda 1 lira bile esirgemedi benden yemeklere gezmelere araba kiralamalar hakkını asla yiyemem.Ama konu açılıyor mesela ben sana tek taş alamazsam ne yaparsın.nişanı evde yapalım masraf etmeyelim.ailecek gelecekler nişan için amerikadan ki hak verirsniz uçak çok masraflı oluyor bu şeklde.Bunu anlayabiliyorum.ama sanki düğünüde ucuza kapatmak ister gibi bir tavrı var bu da benim hiç hoşuma gitmiyor bir kere evlenilecek çünkü.aceba ben mi yanlış düşünüyorum? kendi amerikada çalışıyor ama çok da iyi para kazanamıyor kazandığı ile babasının emeklisini yatıracak önce. bana yıllar önce sölemişti bende hayır demedim.babasıdır sonuçta ve ortada bırakmak istemiyor.ben onun ne şartlarda çalıştığını bizzat biliyorum.gerçkten öle hayaller ülkesi falan değil amerika.ama aceba gereksiz alınganlık mı yapıorm bu konuda?