- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bilemiyorum. Bir yandan oyle dusunuyordum ben de. Ama buradaki yorumlari da gorunce iyice uzaklastim bu dusunceden.Bence bir şey yok.Kendisi kullanmak yerine size vermeyi tercih ediyosa ne güzel işte ben mutlu olurdum
Oda bir şey mi ayrılınca yiyip içtiklerinin fiyat listesini çıkarıp gönderen vardıOna hediye gelen şeyi kullanmayacak diye size vermek istemesi bunu ister misin diye sorması siz istemeyince neyse satarim öyleyse demesiAma bunlar önceden az çok bellidir ya. Yılbaşında onun bana almayacağını bilsem ben almazdım çünkü böyle gunler karşılıklı hediyelesince anlamlıdır. Normal bir günde alınınca beklenmez ama tabi. Siz almayacağını biliyomussunuz sasiracagini da biliyomussunuz e neden hediye aldınız?
Bir üye vardı esantiyon flash bellek falan vermisti sevgilisi aklıma o geldi![]()
:) evet tabiki valla benimki olsa bana sormaz bile kendi kullanırYa bilemiyorum. Bir yandan oyle dusunuyordum ben de. Ama buradaki yorumlari da gorunce iyice uzaklastim bu dusunceden.
Bu konuyu onunla konustum bugun. Ben onu sana yilbasi hediyesi olarak vericem demedim, benim kullanmayacagim birseydi, ihtiyacin varsa sen al diye dedim diyor simdi.Hediye almaması ona gelip kullanmayacağı hediyeyi size hediye etmesi değil de bunu sorması garip geldi
Yani şirketin hediye ettiğini de biliyormuşsunuz sormaktaki amacı ne kullanmazsa boşa gitmesin mi
Seviyorum. evet karsilanmayan ihtiyaclarim var ve bunlar cogunlukla bir sekilde maddiyat iceren seyler. Onun disinda da kafami karistiran bazi seyler vardi basta ama onlarla ilgili kuskularimi ortadan kaldirdi. Su an icin sevme ve sevilme ihtiyacimi karsiliyor. Uzun vadede belki yeterli gelmemeye baslayacak, ama su an yetinmeye calisiyorum.Peki benim merak ettigim bu iliskiye devam etme motivasyonunuz nedir? Yani ikili iliskilerde karsilikli ihtiyaclarimizin karsilanmasi gerekir, bu iliski sizce sizin olmasi gereken ihtiyaclarinizi karsiliyor mu?
Seviyorum. evet karsilanmayan ihtiyaclarim var ve bunlar cogunlukla bir sekilde maddiyat iceren seyler. Onun disinda da kafami karistiran bazi seyler vardi basta ama onlarla ilgili kuskularimi ortadan kaldirdi. Su an icin sevme ve sevilme ihtiyacimi karsiliyor. Uzun vadede belki yeterli gelmemeye baslayacak, ama su an yetinmeye calisiyorum.