Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla parası olup yemeyen insanları görünce yüzüm böyle oluyor karnı acıkmasın diye mıçmayacaklarVallahi anlamadim buz gibi sogur insan![]()
Normal, kotu degil. Ama hicbir seye para harcamak istemiyor. Deli gibi para biriktiriyor, mumkun olsa hic para harcamayip tum kazandigini biriktirecek.
Daha birkac aydir birlikteyiz. Hediyelesme gerektirecek ozel bir gun ve durum olmadi o yuzden. Sadece cok basit kalp seklinde ufak bir hediye vermisti durup dururken.Şimdi eğer hep cimrilik yapıyorsa tamam ancak bu anlattığınız durumla cimri olduğunu soyleyemeyiz.
Gömlek hediyesi aldınız diye o da hediye almak zorunda değil. Kendisi de başka bir zamana hediye almayı düşünüyordur , yılbaşını hediye olarak düşünmüyordur.
Kulaklığı da gömlek karşılığı olarak değil işinize yarayacagini düşündüğü için teklif etmiş.
Üstelik pahalı bir ürünü , cimrilil olsaydı konu, teklif bile etmezdi.
Kısacası ilişkinin dinamiğine , geçen yıllara ve bu yılların bütününe bakmak lazım bu değerlendirmeyi yapmak için.
Bencedehedıye almanın adabını bılmeyen ne cok ınsan var
ben tam öküz oldugunu dusunurdum . bence öküz
Gecen sene de boyle bir konu vardi cimri erkeklerin ortak ozelligi sanirimDaha birkac aydir birlikteyiz. Hediyelesme gerektirecek ozel bir gun ve durum olmadi o yuzden. Sadece cok basit kalp seklinde ufak bir hediye vermisti durup dururken.
Genel olarak cimri, bunu biliyorum ve beraber olmaya devam ederek bir sekilde bunu kabulleniyor gibi oluyorum. Bu olayda da cimriligi degil, dusuncesizligi uzdu beni.
Daha birkac aydir birlikteyiz. Hediyelesme gerektirecek ozel bir gun ve durum olmadi o yuzden. Sadece cok basit kalp seklinde ufak bir hediye vermisti durup dururken.
Genel olarak cimri, bunu biliyorum ve beraber olmaya devam ederek bir sekilde bunu kabulleniyor gibi oluyorum. Bu olayda da cimriligi degil, dusuncesizligi uzdu beni.