ÇİN MODA HAFTASI'NDA BÖCEKLERİN ÜSTÜNDE YÜRÜYEN MANKENLER

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
ÇİN MODA HAFTASI'NDA BÖCEKLERİN ÜSTÜNDE YÜRÜYEN MANKENLER
4 Saat Önce

Uzakdoğu'da yaşayanların kafasına silah dayayıp, "Eğer saçma sapan işler yapmazsanız sizleri vururuz." dediklerini düşündüren bir haberimiz var. Nedenini niçinini açıklayamadığımız bir yarışma programında yarışan modeller, böcek dolu bir podyumda yalın ayak yürüdüler.

Guangxi TV'de yayınlanan Loren Models Constest isimli program, bizim televizyonlarımızdaki O Ses Türkiye vb. yetenek yarışmalarından hallice bir içeriğe sahip. İtalyan bir model ajansıyla ortaklaşa düzenlenen yarışmanın sonunda Çinli modellere İtalya'da mankenlik kariyeri yapma fırsatı sunuluyor.

Şimdiye kadar oldukça normal süren programın yayınlanan son bölümü fazlasıyla garip ve insanlık dışı görünülere sahne oldu. Hastalıklı bir beynin ürünü fikirle podyuma çıkan mankenler, içi böcek dolu bir platformun üzerinde çıplak ayakla yürüdüler. Ortaya çıkan manzaralar estetikten oldukça uzaktı haliyle...

"Allah akıl fikir versin" demekten başka çaremizin olmadığı görüntülere bir de siz bakın.

böceklerle kafayı mı bozmuşlar anlamadım ki.
ya da reenkarne olduklarına inanıyorlar da önceki hayatlarında böcek olduklarını düşünüp onlardan intikam mı alıyorlar nedir

Iyyyy,üzerlerinde yürüdükce gıcırt,vıcırt,cırt,bırt ses çıkarıyorlardır,sarı,beyaz irinler çıkıyordur içlerinden,ayaklarının altına parça parça yapışmıştır Ekmek parası işte kızlarımız ne zor şartlar altında mankenlik yapıyor görüyorsunuz değilmi

oyy ses efectlerini ve irinleri nasılda gerçekçi anlatmış. feci oldum iyice

Son düzenleme:
Midem bulandı eğer dikkat çekmekse maksat yok elbiseler bile ilgimi çekmiyor şu an

İğrenç ötesi
Bunların midesini bulandiran , toksininden hic birşey yok mu bu dunyada merak ediyorum .

Iyy kusacagim resmen gerci bunlar böcek yiyorlar ondan üstünde yurumeleri zor olmamistir

bunların böcükleri bi yüzlerine sürmediği kaldı, gençleştiriyomuş falan diye
gerçi onuda yapıyor olabilir böcekleri blendırdan geçirip

Şu uzak doğuluların biç bir şeyini sevmiyor beğenmiyorum ya. Tiplerini miplerini de.

Iyyy nefret ediyorum yaa bunlardan! Çinliler kadar gaddar, sevgisiz, egoist, pis bi toplum görmedim ben.
Ceninden köpeğe, kurttan böceğe kadar ne bulsa yiyolar. Sonra bide onları eğlence haline getiriyolar.
Dehşet diyorum, lanet ediyorum. Pisler.

Yahu ben karsimda. Bir tanesi geçsin gitsin igrenirim bunlar yüzlerce sinin üzerinde yürüyor milyarlar da verse gidip izlemem bile bu ne be iyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…