Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde çin takvimi doğru çıkıyorMerhaba hanımlar. 10 haftalık hamileyim çin takvimine göre erkek. Rus takvimine göre kız çıkıyor hangisinin doğru olma payı yüksek oluyor. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Ben önceden hiç bilmiyordum bunları 3 kızım var şuan hesap yaptığımda hepsinin kız çıkıyor çin takviminde Rabbim öncelikle hayırlısını versin. İnşaallah doğrudur Çin takvimiGenelde çin takvimi doğru çıkıyor
Benim doğru çıktı nub teorisi de doğru çıkıyorBen önceden hiç bilmiyordum bunları 3 kızım var şuan hesap yaptığımda hepsinin kız çıkıyor çin takviminde Rabbim öncelikle hayırlısını versin. İnşaallah doğrudur Çin takvimi![]()
C) HiçbiriMerhaba hanımlar. 10 haftalık hamileyim çin takvimine göre erkek. Rus takvimine göre kız çıkıyor hangisinin doğru olma payı yüksek oluyor. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Nub teorisi ne oluyorBenim doğru çıktı nub teorisi de doğru çıkıyor
Ben pek anlamıyorum dediğim gibi kaç kişi bak falan dedi diye öyle baktım meraktan ama çok kişide çıkıyormuş.C) Hiçbiriiki takvim içinde öylesine bakmıştım eğlence olsun diye, ikisi de erkek gösteriyordu kız bebeğim oluyor. İhtimal %50/%50 inanmayın denk gelen tutan da yani yarı ihtimal olarak şansa geliyodur
![]()
11-13 hafta arasında ultrosonda bir çıkıntı oluyor internetten bakarsanız daha açıklayıcı olur o çıkıntıya göre tahmin edilebiliyorNub teorisi ne oluyor
Bende 9+6 haftalık ultrason var şuan11-13 hafta arasında ultrosonda bir çıkıntı oluyor internetten bakarsanız daha açıklayıcı olur o çıkıntıya göre tahmin edilebiliyor
ChatCPT kızlarımın ultrason fotosundan cinsiyet sordum hepsine erkek dedi11-13 hafta arasında ultrosonda bir çıkıntı oluyor internetten bakarsanız daha açıklayıcı olur o çıkıntıya göre tahmin edilebiliyor
En iyisi kontrolde öğrenmekChatCPT kızlarımın ultrason fotosundan cinsiyet sordum hepsine erkek dedi
Öyle valla ama beklemek zor insan çok merak ediyorEn iyisi kontrolde öğrenmek![]()
Nipt ne oluyorBende nipt verdim bu hafta sonuçlanacak cinsiyeti ogrencez inşaallah en garantisi![]()
Fetal dna anne kanından bebeğin dnasindaki kromozomal hastalıklara bakılıyor cinsiyet de belli oluyorNipt ne oluyor
Kesinlikle bende öğrenene kadar meraktan çatladım vallaÖyle valla ama beklemek zor insan çok merak ediyor
Öğrendiniz mi?Kesinlikle bende öğrenene kadar meraktan çatladım valla
Sadece özel hastanede oluyor değil mi ücretli diye biliyorum .Fetal dna anne kanından bebeğin dnasindaki kromozomal hastalıklara bakılıyor cinsiyet de belli oluyor
Sanki bı yazıda üniversite hastanelerinin de yaptığını okumuştum ama ücretli evet.Sadece özel hastanede oluyor değil mi ücretli diye biliyorum .
Siz ne kadara yaptırdınızSanki bı yazıda üniversite hastanelerinin de yaptığını okumuştum ama ücretli evet.