- 19 Eylül 2025
- 114
- 33
- 13
- 26
- Konu Sahibi eymendninnannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kendimde denemedim ama annem de zamanında arkadaşı sayesinde öğrenmişti bu takvimi hepimize baktığı zaman tutuyorduYüzde 50 ihtimal zaten. 2 seçenek var. Tutması mucize değil.
Tutan da duydum tutmayan da. 2 haftaya belli olur sizin.Sadece kendimde denemedim ama annem de zamanında arkadaşı sayesinde öğrenmişti bu takvimi hepimize baktığı zaman tutuyordu
tutması mucize demedim tabiki iki ihtimal var ama insan heyecanlı olup merak ediyor
Evet özele gideceğim 3 hafta sonra garanti olsun 2 hafta sonraya yine devletten aldım 2 li tarama testi olacak ama orda söyleyeceklerini zannetmiyorumTutan da duydum tutmayan da. 2 haftaya belli olur sizin.
Oğlumda 11+5 de öğrendik emsey hastanesindeki cihazlar çok güzel net gösteriyor bebek saklamadığı süreceTutan da duydum tutmayan da. 2 haftaya belli olur sizin.
Sağlıkla gelsin.Oğlumda 11+5 de öğrendik emsey hastanesindeki cihazlar çok güzel net gösteriyor bebek saklamadığı sürece
Amin inşallahSağlıkla gelsin.![]()
Benim kızımda fasulyeydiBenim kızımda kesen yuvarlak erkekde fasulyeydi