pktmm Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2013 22 2 16 20 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pktmm #1 deneyeniniz var mı bilmiyorum ama genellikle çin takviminin tuttuğunu söylüyorlar benim çin takvimine göre erkek, rus takvimine göre kız çıktı. yakında öğrenicem inşallah siz baktınız mı ?
deneyeniniz var mı bilmiyorum ama genellikle çin takviminin tuttuğunu söylüyorlar benim çin takvimine göre erkek, rus takvimine göre kız çıktı. yakında öğrenicem inşallah siz baktınız mı ?
Leripossa Ve yine özlüyorum... Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 1.723 1.047 133 21 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pktmm #2 Aklina gelebilecek tum takvimlerde erkek cikti ama kızım olacak tutanlar var bilemiyorum dogrulugu tartisilir
Aklina gelebilecek tum takvimlerde erkek cikti ama kızım olacak tutanlar var bilemiyorum dogrulugu tartisilir
P PembePaltolu Guru Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 11.663 11.975 498 21 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pktmm #3 Çin takvimim erkek, bebeğim kız... Kesinlikle doğruluğu yok da zaten, insan meraktan bakıyor.
pktmm Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2013 22 2 16 21 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pktmm #4 _Lavin_ .!.: Çin takvimim erkek, bebeğim kız... Kesinlikle doğruluğu yok da zaten, insan meraktan bakıyor. Genişletmek için tıkla... aynen merak ediliyor benim için çok da fark etmiyor gerçi de işte inşallah bu randevumda öğrenebilirim
_Lavin_ .!.: Çin takvimim erkek, bebeğim kız... Kesinlikle doğruluğu yok da zaten, insan meraktan bakıyor. Genişletmek için tıkla... aynen merak ediliyor benim için çok da fark etmiyor gerçi de işte inşallah bu randevumda öğrenebilirim