Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım öyle şeylere inanma benimde çin takvimine göre kızdı ama oğlum oldu belkide tersidir onu bilememSon adet tarihim 27 Şubat 33 yaşındayım kızlar çin takvimine göre cinsiyet nedir
Benimki merak yorumlama sadeceValla canım öyle şeylere inanma benimde çin takvimine göre kızdı ama oğlum oldu belkide tersidir onu bilemem![]()
Nekadar doğru yalan bilmiyorum ama bende çin takvimini denedim bana erkek dedi oğlum oldu batıl inanç ama ne bilim oda işin eğlencesi ve merakıSon adet tarihim 27 Şubat 33 yaşındayım kızlar çin takvimine göre cinsiyet nedir
Benimde ilkinde kız di kızım oldu şans biraz bence ya tutarsa misaliNekadar doğru yalan bilmiyorum ama bende çin takvimini denedim bana erkek dedi oğlum oldu batıl inanç ama ne bilim oda işin eğlencesi ve merakı![]()
Ooo sizinki tutmamış bende ilki tuttu bunu bilmiyorumArama kısmına çin takvimi yaz paylasilmisti daha önce takvim, bende erkek yazıyordu kızım oluyor, güvenilirliği o kadar bende![]()
Bulamadım kızArama kısmına çin takvimi yaz paylasilmisti daha önce takvim, bende erkek yazıyordu kızım oluyor, güvenilirliği o kadar bende![]()
Rus takvimine bakın Çin tutmuyor pekSon adet tarihim 27 Şubat 33 yaşındayım kızlar çin takvimine göre cinsiyet nedir
Yani seninkine baktım da erkek gösteriyor ama sen genede kendin bi dene görSon adet tarihim 27 Şubat 33 yaşındayım kızlar çin takvimine göre cinsiyet nedir
Birisi bakmış erkek gösteriyormuş hayırlısı olsun inşallahBak şimdi elimi bulastircan su işe, bı patlamış mısırimi yedirmediniz
Tüh Forumdakini ben de bulamadım ya, internetten bı bak bakalım bir çok sayfa var
İnşallah tutar diyelimYani seninkine baktım da erkek gösteriyor ama sen genede kendin bi dene gör![]()
Artık 16 haftalarda öğrenirim devlet geç söylüyor özele ilkte gitmiştim bunda devlete devamBak şimdi elimi bulastircan su işe, bı patlamış mısırimi yedirmediniz
Tüh Forumdakini ben de bulamadım ya, internetten bı bak bakalım bir çok sayfa var
Kaç doğumlusun 91 mi ?Son adet tarihim 27 Şubat 33 yaşındayım kızlar çin takvimine göre cinsiyet nedir
92Kaç doğumlusun 91 mi ?