Merhaba güzel anneler hepinize hayırlı mutlu ve sağlıklı günler çin takvimi ilk zamanlar bana garip gelmişti doğruluğundan emin değildim araştırmalar sonucu doğruluk payı yüksek olduğu kanitlaninca bende denedim oğlum da doğru çıkmıştı şimdi oğlumun kardeşine baktım oda kız gözüküyor sizlerde deneyip yorumlarınızi paylasirmisiniz.
Merhaba güzel anneler hepinize hayırlı mutlu ve sağlıklı günler çin takvimi ilk zamanlar bana garip gelmişti doğruluğundan emin değildim araştırmalar sonucu doğruluk payı yüksek olduğu kanitlaninca bende denedim oğlum da doğru çıkmıştı şimdi oğlumun kardeşine baktım oda kız gözüküyor sizlerde deneyip yorumlarınızi paylasirmisiniz.
Bence sacma sapan inanislar bunlar hicbir sekilde dogruluk payi yok. Tabiiki bir cok kiside Dogru cikiyor cünki yanilma payi zaten sadece 50%. Ki zaten az önce özellikle Cinsiyeti bildigim icin denedim ve bende erkek cikti. Benim cocugum ise kiz olacak.
Yerlerde ve Göklerde gaybi bilen yalnizca Allahtir. Böyle seylere inanmayin ve bunlarla vakit harcayacaginiza evladiniz icin Allaha dua edin hayirli bir evlat ve hayirli bir kul olsun.