CİN TAKVIMI VE CINSIYET TAHMINI

Equlaite

“Karanlıktan şikâyet edeceğine bir mum yak! “Konf.
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
1.824
1.949
333
29
Merhaba güzel anneler hepinize hayırlı mutlu ve sağlıklı günler çin takvimi ilk zamanlar bana garip gelmişti doğruluğundan emin değildim araştırmalar sonucu doğruluk payı yüksek olduğu kanitlaninca bende denedim oğlum da doğru çıkmıştı şimdi oğlumun kardeşine baktım oda kız gözüküyor sizlerde deneyip yorumlarınızi paylasirmisiniz.

Ben inanmıyorum çinde erkek rus takviminde kız çıktı,çin tuttu görünüyor ama bunlar inandırıcı gelmiyor

Bence sacma sapan inanislar bunlar hicbir sekilde dogruluk payi yok. Tabiiki bir cok kiside Dogru cikiyor cünki yanilma payi zaten sadece 50%. Ki zaten az önce özellikle Cinsiyeti bildigim icin denedim ve bende erkek cikti. Benim cocugum ise kiz olacak.

Yerlerde ve Göklerde gaybi bilen yalnizca Allahtir. Böyle seylere inanmayin ve bunlarla vakit harcayacaginiza evladiniz icin Allaha dua edin hayirli bir evlat ve hayirli bir kul olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…