Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çin takvimi yalan arkadaşlar inanmayın çin takvimine göre kız olması gerekti ultrasyonda baktırdık erkekmiş. zaten saçma değilmiydi o yaştaki herkes o ay erkek yada kız doğursun
yaa tabi hepsi fasa fiso çin takvim rus takvim...
hayırlı olsun oğlun hayırlı ewlat olsun inşallah...
ilk hangi tarafında hissettin bebeğini?
ilk kıpırtısı hangi tarftaydı?
ben buna güweniyorum ama bak.
selma sen hangi takvime baktın hangi yaşa baktın..ilk önce çin yaşını hesaplıyacaksın.sonrada piyasada bulunan yaklaşık 3-4 ayrı çin takviminden hangisi en doğruysa ona bakıcaksın...
tabiki birinde tutmayan diğerinde tutuyoır yani kendi kendimizi kandırıyoruz aslında:)..ama rus takvimi daha az yanılıyor benceeeeee
ben bu rus takviminden bişiy anlamadım 4 sene boyunca erkek yada 4 sene boyuca kızmı oluyor yani üst üste hamile kalıp farklı cinsiyet doğuranda var da nasıl oluyor benim kafam karıştı iyice bu takvimlerdenlaelaelaelaelae
ben bu rus takviminden bişiy anlamadım 4 sene boyunca erkek yada 4 sene boyuca kızmı oluyor yani üst üste hamile kalıp farklı cinsiyet doğuranda var da nasıl oluyor benim kafam karıştı iyice bu takvimlerdenlaelaelaelaelae
bebeğim sağ tarafta çok saol inşallah sizinde evlatlarınız hayırlısıyla doğar. önemli olan sağlıklı olması. kızlar fikir almak istiyorum oğlumun ismini ne koysam diye doğukan ismi nasıl güzel mi sizce