Çin Takvimi

Umarım inş ya bu kez yüzümüz güler inş cnm daha kalp atışını duymadım 10 gün sonra gidecem inş hayırlı sağlıklı olur allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inş cnm dua et banada cnm

Oysa benim özel hastaneydi cnm devlet daha iyi bakmış öyleyse ve cnm yanmasın die de fazla para verdik ama yinede cnmı yaktı 6 saat suni sancı verdi bebeği doğurcaksın dedi bebek yinede düşmesi o kadar sancı çektirdi snra aneztezi verip aldı köyü günler geçmişte kaldı umarım bundan sonrası iyi olur hayat yüzüne güler

Erkek gösteriyo tabloda. Ama otomotik hesaplayıcı kız dior hayırlısı size cvp verdim diye hatırlıyodum kusurabakmayn cinsiyeti bellimi bebeğinizin
Eren eren sendeki takvim ne banada baksana doğum tar 01.06/1980 SAT 16.12.2014

Evet kızlar haklisiniz cinsiyet bi yana daha hamile kalıp kalmadığını bilmiyorum 10_14 gün beklicem catlatma ignesiyle hamile kalabiliyorym kızım öyle oldu igneden43saat sora ilişki oldu umarım çatlatmıştır oyle iste opuldunuz

Hakkına hayırlısı olur inş cnm

Canim sana cinsiyetimiz belli olunca yazcam demistim dr bugun %80 kiz dedi ☺☺

Kızlar bu takvimini birinde kız dierinde erkek çıkıyo ben ocak doğumluyum 2ekliyorum öyleiş o zaman erkek diğerinde yaşima ve hamile kaldigim aya göre kız hangisi çıkacak bakalım
Canim merhaba nasilsin nasil gidiyor ? Ben bugun kontrole gittim dr %80 kiz dedi bebegime ☺ senin netlesti mi ?

Maşallah canım hayırlısı olsun sana demiştim geç gösterîyosa kızdır die erkek bebekler erken gösteriyo cinsiyetini çin takvimde ne çıkmıştı ?
Canim cinde rusda erkek cikmisti bende tutmadi ☺tesekkur ederim darisi basina insallah

İkili test yapan arklar varsa sonuç 50 altındaysa bebek cinsiyeti erkek 50 üzerindeysr cinsiyet kız olarak belli oluyomuş

Canim merhaba nasilsin nasil gidiyor ? Ben bugun kontrole gittim dr %80 kiz dedi bebegime ☺ senin netlesti mi ?

Nasıl olsun cnm bulantılarım biraz azaldı ama yine de var hala cuma günü gidecem kontrole çok sevindim kız olmasına sana da mı erkek demişti doktor yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

Nasıl olsun cnm bulantılarım biraz azaldı ama yine de var hala cuma günü gidecem kontrole çok sevindim kız olmasına sana da mı erkek demişti doktor yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Tesekkur ederim canim ☺ bana 12+5 te ikili taramayi yapan radyoloji uzmani erkege,dogum doktorum kiza benziyo demisti. 15+5 te doktorum %80 kiz dedi bakalim ilerleyen haftalarda degismezse simdilik kizimiz olcakmis ☺ hadi hayirli haberler alirsin insallah

Doğru çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…