• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

benim erkek çıkıyor ama ben kız gibi hissediyorum rüyamada sürekli kız bebek giriryo :)

Kızlar bende de kız görünüyo bakalım hadi inş :) ben bi ara bunun resmen istatistik ini yaptım. Sadece 2 arkadaşta tutmadi toplam 20 kişiye falan bakmisimdir . İnş tutar allah im ya :KK45:

Kızlar tüp bebekte cin takvimi nasıl hesaplanıyor transfer tarihimi yumurtanın ilk toplandigi ve dollendirildigi tarih mi baz alınmalı ?

canım son adet tarihine göre hesaplıyorsun diye biliyorum. aynı yani normal gebelikle.
Teşekkür ederim canım bende son adet tarihi ve yumurta toplama tarihi Şubat ama transfer Mart onun için kafam karıştı artik hayırlısı

Maalesef erkekti çine göre ama kız çıktı tutmada

İntten otomatik hesaplayıcısı var çin takviminin. o şekilde hesaplayın. Kendiniz hesaplayınca olmuyor.

merhaba ,
ilk hamile kaldığımda otomatik hesaplayıcılar erkek diyordu şimdi kız enteresan arada doğum günüm geçti ama yıl atlamadı
23.04.1978 doğumluyum sat:23.02.2015 ama mart oluyor galiba anlayan varsa bakabilirmi

Back
X