• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin takvimi

kader40

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
182
26
13
31
Son adet tarihim 27 Şubat 33 yaşındayım kızlar çin takvimine göre cinsiyet nedir

Arama kısmına çin takvimi yaz paylasilmisti daha önce takvim, bende erkek yazıyordu kızım oluyor, güvenilirliği o kadar bende 😂

Son adet tarihim 27 Şubat 33 yaşındayım kızlar çin takvimine göre cinsiyet nedir
Nekadar doğru yalan bilmiyorum ama bende çin takvimini denedim bana erkek dedi oğlum oldu batıl inanç ama ne bilim oda işin eğlencesi ve merakı 😁

Bak şimdi elimi bulastircan su işe, bı patlamış mısırimi yedirmediniz 😂

Tüh Forumdakini ben de bulamadım ya, internetten bı bak bakalım bir çok sayfa var

Son düzenleme:
Bak şimdi elimi bulastircan su işe, bı patlamış mısırimi yedirmediniz 😂

Tüh Forumdakini ben de bulamadım ya, internetten bı bak bakalım bir çok sayfa var
Artık 16 haftalarda öğrenirim devlet geç söylüyor özele ilkte gitmiştim bunda devlete devam

Çin takvimimde yaşıma karşılık gelen kısım da cinsiyet kızdı ama sonrasında bunun geçerliliği için kendi yaşımı da çin takvimine göre hesaplamam gerektiğini ögrendim ve chatgptye kendi doğum tarihimi hamile kaldığım tarihi yazdım ve erkek olacağını söyledi. Bebeğimin cinsiyeti de erkek :)

Back
X