çin takvimi

merhabalar .sanırım direkt yaşıyla bakanlarda yanlış çıkıyor. bazı sitelerde otomatik hesaplayıcılar var. yaşımıza 1 eklememiz gerekiyor sanırım. ama hangisi en doğrusu bilen varsa yardım ederse sevinirim.

merhabalar .sanırım direkt yaşıyla bakanlarda yanlış çıkıyor. bazı sitelerde otomatik hesaplayıcılar var. yaşımıza 1 eklememiz gerekiyor sanırım. ama hangisi en doğrusu bilen varsa yardım ederse sevinirim.
Merhaba Neslihan www.cinbebektakvimi.com ben buradan baktım doğru çıktı doğum tarihin nedir yardımcı olayım bende sana?

yanlış çıkanlar hesaplamayı yanlış yapıyolar. otomatik hesaplayıcıdan yapsalar daha doğru sonuç olur

Benim kistim vardı 32 gün kanama geçirdim, bu saçmalığa göre zaten 3 aylık hamile olmam lazım(6+3'teyim). İnanmayın böyle şeylere. Zaten iki seçenek var ya kız ya erkek :)))

Benim de erkek dedi, bu hafta kızımın olacağını öğrendik :) zaten sitenin kendisi eğlence amaçlı olduğunu yazmış

hem rus takvimi hemde çin takvimi ikisi de var burada hem hamilelikle ilgili gün hesaplama falanda vardı buradan bakıyorum genelde

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de doğru çıkmıştı çin takvimi...
Böyle şeyler tamamen uydurma (uydurma derken yani çoğunluk üzerine yapılmış bir takvim bence )
Bu yüzden zaten %50 şans var muhakkak tutuyor yani bi yerde : )
Bir de otomatikten hesaplatınca ay olarak yaşınıza girip girmediğinizi bilmediğinden yanlış olabiliyor..
Kendiniz hesaplayıp bakın derim..
Yine de insan merak ediyor işte..

Bi kızım olsun çok istiyorum takvime göre nisan ayında gebe kalırsam erkek mayısta kız gösteriyor beklemeli mi yoksa çalışmalara başlamalı mı kızlarr

X