Doğuma Hazırlık çin takvimine doğruluğuna inanıyormusunuz??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence sacmalik cinliler her halti bile dursunlar ama bunu asla bilemezler
cunku bu allahin takdiri
allah ne dilerse o olur .. Allahin dilemesi takvimlere hesaplamalara hele helede cinlilerede asla kalmamistir ..
boyle seylere inanmak bana acayip cocukca ve komik geliyor ...
cevremdeki bazi insanlar tuttu diye seviniyor yada dogrulugunu ispatlamaya calisiyor
tutma sansi zaten % 50
cocugun ya kiz olacak yada erkek %50 kiz yada %50 erkek otesi varmi ?
komik duruma dusmeye gerek yok ......

Evet canım kaydirigubbakcemile3

ben pek inanmam böle şeylere ama ben cinsiyetini öğrendikten sonra bi baktım doğru çıktı valla ne kadar doğru bilemiyorum ama bu sene erkek senesi ben sana diyeyim

ben pek inanmam böle şeylere ama ben cinsiyetini öğrendikten sonra bi baktım doğru çıktı valla ne kadar doğru bilemiyorum ama bu sene erkek senesi ben sana diyeyim
bu sene derken 2010 yılında doğum yapacak olanlarmı,oğlummu olacak yani öncelikle sağlıklı olsunda hani sevinmem değil yani:kedi:

Cin takvimine söyle bakmaniz gerekiyor arkadaslar...
Eger Subat ayindan sonra dogduysaniz su andaki yasiniza 1 yas daha ekleyeceksiniz...

Söyle mesela ben Mayis 1987 dogumluyum...
yani 22 yasindayim...
ama Subar ayindan sonra dodugum icin 23 yasa bakmam lazim...

Ve ben Haziranda hamile kaldim...23 yas ve Hazirana bakinca Erkek cikiyor...
Bebegimin cinsiyeti belli....Erkek...
Ama tesadüfmü yoksa Cin takviminin dogrulugumu onu bilemicem...

evet canım 2010 da doğum yapacakların çoğu erkek burdada hamile kalan çoğu kişininki erkek etrafımdada kime sorduysam erkek 2008 ve 2009 da doğan çoğu bebek kızdı hatta hastanelerin sitesinden bile baktım yeni doğan bebeklere hep kızdı şimdikilerde erkek sağlıklı olsunda erkek kız farketmez

evet kızlar doğru değil ben baktım kız çıktı daha bugun yenı ogrendım oğlum olacakmış

bende tuttu ama ben inanmıyorum çin takvimini deneyerek erkek çocuk yapmayan çalışan bi süürü kişi tanıyorum biçoğunun da kızı oldu, herşey allahtan.

yok ya inanmayın...hiç gerçek değil.tutan olmasıda normal...iki seçenek var sonuçta..

benim Çin Takvimi'ne göre kız görünüyordu.Kızım olacak :lepi: Yaşınızı doğru bakmanız gerekiyor

benım kızım olcak dıye cıkmıstı..50 kez baktım..ama oglum oldu..
o sene doguracak arkadaslarımında hep oglu oldu..tersı çıktı..

cinlilerde Allah inanci dahi yoktur neye inandiginizin farkindamisiniz hanimlar? tutanlar tabiiki cok olucak on secenek yok ya ya kiz ya erkek oluyor bebekler:)) simdi atin on hamileye senin kizin senin oglun olucak diye bakin nasil da tutuyor:))

girdigim yasa doldurdugum yasa doguracagim yasa baktim hic biri tutmuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…