- 22 Kasım 2016
- 119
- 131
- 18
- Konu Sahibi OguzGencay
-
Bakalım benımkı tutacakmı çok merak edıyorumGenelde tuttugunu biliyorum, hatta tutmayan kimseyi duymadim:)
Hadıya ben oğluma bakmıştım erkek çıkmıştı demekkı arada tutuyo :)Benim kızımda Rus ve Çin takvimi erkek gösteriyordu. Tabi takvime göre hamile kalmadım hamile kaldıktan sonra baktım.
Şimdide ikiside kız inşlh oğlum olursa bütün tezi çürüten aile olcazHadıya ben oğluma bakmıştım erkek çıkmıştı demekkı arada tutuyo :)
Ben denedim we tuttu.. 26 haftalık hamileyim cinsiyet erkekkızlar ne dersınız cın takvıne göre cınsıyet belırlenırmı deneyen varmı ben denedım hamıleyım bakalım tutacakmı..
:)) oda dogruBen çin rus takvimi falan bilmem ellerinde ki insan kanlarını temizlesinler önce pis cinliler cenin yiyorlar.Rabbimin işine burun sokacaklarina insan olsunlar önce .
Genelde tuttugunu biliyorum, hatta tutmayan kimseyi duymadim:)[/QUOTE
İlk kez tutmayan birini duyucaksınız o zaman:) benim tutmadı. Çin takvimi ve nub teorisine göre kızım olucaktı. Ama oğluşum olacak
Ay ıns hadı bakalım sağlıkla gelir ıns bız sadece denıyoruzBen denedim we tuttu.. 26 haftalık hamileyim cinsiyet erkek
Bazı yerlerde ekletiyor bazısında ekletmiyor ben de anlamadım onu. O yüzden her ikisi de kız olan aayda denedim ve tuttuPeki bisey sorcam. Bu cin takviminde yasiniza 1 ekleyip bakiliyomus oyle mi bakip tutmadi diyorsunuz? Yoksa normal yasiniza mi bakiyosunuz?
Ocak ve subat doğumlular yasına 2 ekiliyor gerısı 1 eklıyor 2 sendedir araştırıyor bu sene denedık bakalım 3 ay sonra Belli olacak ne çıkacak :))Bazı yerlerde ekletiyor bazısında ekletmiyor ben de anlamadım onu. O yüzden her ikisi de kız olan aayda denedim ve tuttu
Hadi ya :) aklımda olsın ikinci bebek içinOcak ve subat doğumlular yasına 2 ekiliyor gerısı 1 eklıyor 2 sendedir araştırıyor bu sene denedık bakalım 3 ay sonra Belli olacak ne çıkacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?