Cin takvimine göre hamıle kalanlarr

OguzGencay

Oğuz Gencay'ın Annesi Savaş'ın Biricik Eşi..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
119
131
18
kızlar ne dersınız cın takvıne göre cınsıyet belırlenırmı deneyen varmı ben denedım hamıleyım bakalım tutacakmı..
 
Benim kızımda Rus ve Çin takvimi erkek gösteriyordu. Tabi takvime göre hamile kalmadım hamile kaldıktan sonra baktım.
 
Bende ve isyerinden bir kac arkadasa tutmadi. Ona gore yapmadik. Cinsiyet belli olacGi donemde tutuyormu diye baktik hic birimizinkinde tutmadi
 
Ben hamile kaldıktan sonra baktım, kız çıktı ve kızımız geliyor nasipse. Ama pek inanmıyorum nedense pek sallamaca geliyor zaten iki seçenek var :))
 
Çin de erkek Rus da kız görünüyor ama ona göre yapmadım sadece baktım. İnşallah kızdır ve sağlıkla gelir
 
Ben çin rus takvimi falan bilmem ellerinde ki insan kanlarını temizlesinler önce pis cinliler cenin yiyorlar.Rabbimin işine burun sokacaklarina insan olsunlar önce .
 
Peki bisey sorcam. Bu cin takviminde yasiniza 1 ekleyip bakiliyomus oyle mi bakip tutmadi diyorsunuz? Yoksa normal yasiniza mi bakiyosunuz?
 
Bazı yerlerde ekletiyor bazısında ekletmiyor ben de anlamadım onu. O yüzden her ikisi de kız olan aayda denedim ve tuttu
Ocak ve subat doğumlular yasına 2 ekiliyor gerısı 1 eklıyor 2 sendedir araştırıyor bu sene denedık bakalım 3 ay sonra Belli olacak ne çıkacak :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…