çin takvimine nasıl bakılıyor???

Çin takvimi ben de tırt çıktı.Kız diyordu ama cinsiyeti erkek bebişimin.İnanma böyle takvimlere falan.

hayırlı olsun bebişleriniz.. bikaçgün önce bebeğimi kaybettim iki aylıktı düşük oldu. tabi önce hayırlısını versin rabbim ama ben erkek istiyorum aklıma çin takvimi geldi uyan çok kişi olmuş

canım çok üzüldüm, başın sağolsun.Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda size bir bebek nasip etsin.Takvim için de; evet uyanlar da var ama dediğim gibi ben de yanlış çıktı.Sen yine Allahtan hayırlısını sağlıklısını iste arkadaşım.

sağol canım allah razı olsun haklısın ilk bebeğimdi çok üzüldüm haklısın sağlık hepsinden önemli teşekkür ederim canım. senin doğuma az kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz de o aylarda yeniden çalışmalara başlaycaz galiba anca toparlanırım..

Sağol canım benim, darısı başınıza olsun inşallah tez zamanda.Kaybın daha çok yeni ama ne olur kendini de hırpalama üzüntüden.Alan da Allah veren de.Güzel haberler alacaksınız en kısa zamanda ben inanıyorum ve diliyorum Rabbimden sizin için.

teşekkür ederim güzel dileklerin için kendime bakmaya başladım umarım çabuk toparlarım inşallah Allahım yeniden o duyguyu yaşatır bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…