Acill bakarmısınızzzz hamilelik

Haklısınız bende böyle biliyorum okuduklarımdan ve aynı anda kuzenimle yaptık onda kuruma çizgisi dahi çıkmadı bende 3.4dk da çok çok silik çıktı diğerinde de böyle öğrenmiştim o yüzden böyleyim ama diğer gebelikte belirtim çoktu o kafamı karıştırdı biraz akşam bi olsun Bakacaz herşeyin hayırlısı
Tarihlere kadar neredeyse aynı durum. Son durum nedir acaba. Bende silik çizgi görüyorum şu an. 30 mayıs benim kürtajımda

Haklısınız bende böyle biliyorum okuduklarımdan ve aynı anda kuzenimle yaptık onda kuruma çizgisi dahi çıkmadı bende 3.4dk da çok çok silik çıktı diğerinde de böyle öğrenmiştim o yüzden böyleyim ama diğer gebelikte belirtim çoktu o kafamı karıştırdı biraz akşam bi olsun Bakacaz herşeyin hayırlısı
Kan verdin mi canim sonuc nedir

Cogu test yalanci pozitiflik verebiliyor adetin gectikten sonra awox ile yapabilirsin o kesin sonuc veriyor canim uzulme insallah bu ay sonucunu aliriz
Adetime 9 gün var ama ilk oğlumu da 6 gün önce yüksek betayla öğrenmiştim 380 di fazla belirtim var diye gebelik testi yaptım aslında fiğer testim beyaz çizgiydi tekrarladım ilk 10 dakikada böyle çıktı markası prodoctor sizce ihtimal var mı? Yalancı pozitif çıkarır mı bu marka

Eklentiler

• 34662CBE-2620-447B-9845-0F9EFD21A252.webp
    34662CBE-2620-447B-9845-0F9EFD21A252.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 27
Adetime 9 gün var ama ilk oğlumu da 6 gün önce yüksek betayla öğrenmiştim 380 di fazla belirtim var diye gebelik testi yaptım aslında fiğer testim beyaz çizgiydi tekrarladım ilk 10 dakikada böyle çıktı markası prodoctor sizce ihtimal var mı? Yalancı pozitif çıkarır mı bu marka
Birkac kez duymustum yalanci pozitiflik yumurtlama gununuz ne zamandi uzerinden 12-14 gun gecince gosterir diyorlar ama bazen gec dollenme vs oluyo

Cogu test yalanci pozitiflik verebiliyor adetin gectikten sonra awox ile yapabilirsin o kesin sonuc veriyor canim uzulme insallah bu ay sonucunu aliriz
Aslinda supheli iliskiydi tam. Emin deildik adet gecikti ustune testlerde silik olunca acabami dedik ama deilmis freely markaya cok guveniyodum cunku ayni gun kuzenimle yaptik onda yoktu bende vardi ben adet oldum o suan hamile 😂😂degisik kan testi en iyisi

Back
X