Adam cevap yazmiyorAldığınız yerle görüşseniz ?
Turkiye'den aldim ama Wuhan'da uretilmis.Bravo vallahi tamda wuhandan, onlarda Türkiye’den sipariş ediyordu hani, burada maske mi kalmadı ta oradan
Turkiye'den aldimAboww cinde maske yok size nasil gondermisler.aliexpres veya benzerlerinfen mi aldinix
Ya bunlari ben de yapiyorum. Maskeleri annem gripten korunsun diye aldim. Kendisinin kalp tansiyon seker gibi bir cok hastaligi var ve yasi 60 ustu. Doktor basit bir grip bile senin icin tehlikeli olabilir dedi.. Amac korona degildi yaniYahu ne taktiniz su virusu ya. Ben hic inanmiyoeum gelip bulsun su virus beni oyle rahatim vallahi. Disarda yemegimide yiyorum kozmetikte kullaniyorum.tabiki çinli biri gorsem bende kacarim ama oyle aman sunu kullandim bunu kullandim diyipte pskilojimide pert etmiyorum yani.
Tesekkur ederim. Mesajinizi panik yapmaya basladigimda tekrar tekrar okuyacagim.Virusler dogada canli kalabilmek icin konak organizmaya ihtiyac duyarlar (insan, cesitli hayvanlar vb). Cansiz bir nesnenin uzerinde hayatta kalmalari ve size bulasmasi imkansiza yakin, rahat olun lutfen.
Biliyorum da iste. Mantigim sacmalama birsey olmaz diyor ama icim pir pir. Hani su komikler dolasiyor ya internette "taktigim maskenin cinden geldigini fark edince ben"diye. Onlari esime yollayip guluyordum ama aynisi bana oldu.ay ancak bu kadar olur
bır konu vardı cınden gelen kargoyu almalı mıyım dıye onda da yazmıstım aldıgımız nefesı bıle nerdeyse çinden cayır cayır alısverısler yapılıyor gıydıgımız kıyafetler gıda ıcın kullanılan kavanozlar aklınıza ne gelırse çinden zaten :)
Yaa gidip bi eczaneden alaydın ya ne diye netten sipariş ediyorsunTelevizyonda uzmanlar bile sürekli söylüyor kargo vb ürünlerden bulaş olmaz diye daha inandırmaları icin ne yapmaları lazm acaba ?
O 2017 uretim tarihidir dediginiz gibi insallahSuan tr de yerli üretim denen maskelerde cinden geldi.
Sizin ki 2017 uretim. Hastaliktan uzun zaman once gelmis. Bir sey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?