Doğuma Hazırlık Çin Yaşınıza Göre Çin Takvimi Doğru Çıkıyormu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara

Eklentiler

• $Untitled_2_252.webp
    $Untitled_2_252.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 643
Caps chinois : âge chinois, date de naissance chinoise, calcul de votre âge chinois : Année 2013

üstteki linkten çin yaşı hesaplanıyor,çıkan sonuçta en altta yazan çin yaşınız,bu yaşla hamile kaldıgınız aya baktıgınızda bebeğinizin cinsiyeti tutuyormu,bebişleri olan anneler bakabilirse çin takviminin doğruluğunu onaylıcaz,şimdiden teşekkürler...​

Benim tuttu ama tesadüf mü oldu bilmiyorum. 2008 kasım ayında hamile kaldığım ay kız gözüküyor ve benim kızım olmuştu. Şimdi bu ay kalırsam erkek gözüküyor mart ayı. Hayırlısı sağlıklı olsunda...

Benim tuttu ama tesadüf mü oldu bilmiyorum. 2008 kasım ayında hamile kaldığım ay kız gözüküyor ve benim kızım olmuştu. Şimdi bu ay kalırsam erkek gözüküyor mart ayı. Hayırlısı sağlıklı olsunda...

evet benimde şimdiye kadar baktıklarımda ve kendimde bu yöntem tuttu, bakallım bu tezide çürütecek biri varmı, sabırsızlıkla bekliyorum,cvp için teşekkürler..:42:

benimki yanlış çıktı canım kız görünüyo ama benim oğlum var :)

Benimde tutmuyor. Kız görünüyor ama benim oğlum olacak.

bende de tutmadı canım oglan gozukuyo ama kızım olacak

ilk cocugumda tutumuyor ıkıncıde tutuyor .. yanı tutacaksa hepsınde tutmalı dıyorum

Back
X