Doğuma Hazırlık Çınar mı Ege mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beybibeybi

oldğu kadar olmadğı kader
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
331
4
68
İzmir
Çınar : dayanak güç destek alınan kimse demek
Ege : yüce büyük ulu kimse demek

Allah nasip ederse ocak sonu şubat başı oğlumuzu kucağımıza alıcaz eşimle iki isimde ortak karara vardık ama hangisi daha güzel karar veremedik siz bana yardımcı olurmusunuz?

allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin

İkisi de güzel fakat Çınar çok fazla kullanılır oldu şu aralar bence Ege

benım oglumun adı ege
ona ragmen eger sız esmersenız bebeıgnızde esmer olma ıhtımalı varsa bence cınar olmalı ege bıraz daha acık sarı bebeklere yakıstırıyorum

kızlar sizinlede paylaşıyım da gülün aslında kararsız kalma nedenimiz kocam da bende bilgisayarcıyız ben teknik servisde görev yapıyordum ayrıldım o sistem destek bölümünde . şimdi cocuğumuza çınar ismini koyarsak oğlumuz ilerde mail adresi alırken mecbur cinar olarak yazıcak ismini türkçe karekter desteklemicek sistem bu nedenle ilerde sıkıntı olur mu diye tereddüt ediyoruz
allah başka dert vermesin

doğru düşünce bence bizde ç ve ğ içeren isimler düşünmedik hiç benim oğlumun adıda ege çok anlamlı ve modern benim oyum ege olmasından yana

hayırlı olsun bebeğiniz. ben olsam çınar koymazdım yakın zamanda arkadaşlardan,akrabalardan atıyorum 10 tane erkek bebek olduysa bunun 7sinin adı çınar.Baygınlık geldi bu isimden.Ege güzel

eşimin babasına sorduk iki isimden hanhisini koyalım diye çınarı çok beğendi bi isim daha ekledim oğlumun adını Ulu Çınar koyduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…