Doğuma Hazırlık Çınar'ın yanına bir isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
arkadaşlar eylülde doğum yapacağım allahın izniyle oğlum olacak ismini çınar düşünüyorum ama yanına bir isim daha takmak istiyorum çınar a uyması şart değil bana biraz seçenek sunup yardımcı olurmusunuz çok kararsız kaldım :40:

<Çınar tek başına çok şık bir isim canım bencede başka isim takma yanına...ama seçenek istersen beğendiklerimi yazayım sana ,Çınar Erim - Çınar Emir - Çınar Erce - hepsi e ile başladı sanırım :D

çınar tek başına güzel ama uygun olarak çınar ege nasıl

oğlum olursa düşündüğüm isimlerden ikisi biri ÇINAR diğeri YAĞIZ .........

Ulu cinar olsun:1::1::1:
Saka saka:)) bu arada bende eylulde dogum yapicam insallah..
Cinar tek basina guzel isim ama herkes son yillarda bu ismi cok kullandi bence:))
Bebisin hayirli olsun canim, Allah bi ayazda kurtarsin:emir_bebek::nazar:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilk önce eymen çınar diye düşünmüştüm baktım eymen bu senelerde çok takılmış vazgeçtim melih ve semih arasında kaldım ama sanki melih daha hoş geliyor kulağa melih çınar sizce nasıl olur :emir_bebek:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilk önce eymen çınar diye düşünmüştüm baktım eymen bu senelerde çok takılmış vazgeçtim melih ve semih arasında kaldım ama sanki melih daha hoş geliyor kulağa melih çınar sizce nasıl olur :emir_bebek:

güzel bence Allah anneli babalı büyütsün şmdiden hayırlı ve sağlıklı bi bebek olur İnşallah:nazar:

güzel bence Allah anneli babalı büyütsün şmdiden hayırlı ve sağlıklı bi bebek olur İnşallah:nazar:

amin canım çokkk sağol allah bütün hamilelere bir avazda doğum yapmayı nasip etsin herkesin bebeği sağ sağlim doğsun inşallaaah :nazar:

Back
X