Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar eylülde doğum yapacağım allahın izniyle oğlum olacak ismini çınar düşünüyorum ama yanına bir isim daha takmak istiyorum çınar a uyması şart değil bana biraz seçenek sunup yardımcı olurmusunuz çok kararsız kaldım
<Çınar tek başına çok şık bir isim canım bencede başka isim takma yanına...ama seçenek istersen beğendiklerimi yazayım sana ,Çınar Erim - Çınar Emir - Çınar Erce - hepsi e ile başladı sanırım
Ulu cinar olsun
Saka saka:)) bu arada bende eylulde dogum yapicam insallah..
Cinar tek basina guzel isim ama herkes son yillarda bu ismi cok kullandi bence:))
Bebisin hayirli olsun canim, Allah bi ayazda kurtarsin
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilk önce eymen çınar diye düşünmüştüm baktım eymen bu senelerde çok takılmış vazgeçtim melih ve semih arasında kaldım ama sanki melih daha hoş geliyor kulağa melih çınar sizce nasıl olur
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilk önce eymen çınar diye düşünmüştüm baktım eymen bu senelerde çok takılmış vazgeçtim melih ve semih arasında kaldım ama sanki melih daha hoş geliyor kulağa melih çınar sizce nasıl olur