uzakta olmamiza ragmen 4 seneyi onunla brilikte gecirdik ve sadece 2 kez bulusabildik...nette tanisdik...fakat son bir senedir bunun böyle yürüyemiycegini anladim. ona izah etmeye calsitim fakat o hic istemedi bitirmek neyse ki sürdürdük ama gün gectikce sevgim söndü..ve hic birsey hissetmemeye basladim. baska nedenelrde var bu sevginin sönmesine sebeb olan..örnegin bana almanya delisi izlemini birakti , mesela benden önce ki ayrildigi kizi da internetten bulmus oda almanyadan. bulusmalarimizda ilgisizdi baska kizlara bile gözünü dikip bakti ve sonrada neden bakyiorsun diyince inkar etti. onu görmek icin tee yurtdisindan geldim ama o benimle bulsutugu zamani gazete okuyarak gecirdi yani sevmedigini hissettim belki onun sevgisi böyledir bilemiyorumgecen sene ona haber vermeden ameliyat olmak icin gelmistim. o hald ebirde onunla bulusucak degilim ya. ameliyat oldugumu söyledim fakat türkyiede oldugunu söylememistim. ayrilmak istegimde ondan tartistik ve bana dedi ki ben bu ayrilma nedeninin gercek sebebini bulucam. bende raht birak beni sevgim söndü ne yalan söleyim dedim. o da dedi ki benim cinlerim var bi hocaya gider ögrenirim falan fistan. bende ne halin varsa gör dedim. yeni bisey bulamazsin zaten dogruyu söylüyorum sana dedim. bikackez bana halimi hatrimi sormak icin mail atti ve tekrar düsün mutlaka iliskimiz bitmesin dedi. bende iyi tamam dedim sonra epeydir bidha yazmadi bana. dün yazdi diyorki sen bana hic dogruyu söylememissin ama sana bedua etmiycegim. duygularima oynadin. ayrica sen gecen sene buraya gelmissin. yalans öyledin bana dedi. bi ara helalleselimm yazmis. bende geri yazmadim ona. ne bicim is bu böyle ya...saniyorum ki o süphelendi ve sanki bilyiormus gibi yapyior yani gercekten ögrendiginden degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?