cinci blöfü yapan herif

ah_le_yar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
57
0
86
- Yurtdışı
uzakta olmamiza ragmen 4 seneyi onunla brilikte gecirdik ve sadece 2 kez bulusabildik...nette tanisdik...fakat son bir senedir bunun böyle yürüyemiycegini anladim. ona izah etmeye calsitim fakat o hic istemedi bitirmek neyse ki sürdürdük ama gün gectikce sevgim söndü..ve hic birsey hissetmemeye basladim. baska nedenelrde var bu sevginin sönmesine sebeb olan..örnegin bana almanya delisi izlemini birakti , mesela benden önce ki ayrildigi kizi da internetten bulmus oda almanyadan. bulusmalarimizda ilgisizdi baska kizlara bile gözünü dikip bakti ve sonrada neden bakyiorsun diyince inkar etti. onu görmek icin tee yurtdisindan geldim ama o benimle bulsutugu zamani gazete okuyarak gecirdi yani sevmedigini hissettim belki onun sevgisi böyledir bilemiyorum gecen sene ona haber vermeden ameliyat olmak icin gelmistim. o hald ebirde onunla bulusucak degilim ya. ameliyat oldugumu söyledim fakat türkyiede oldugunu söylememistim. ayrilmak istegimde ondan tartistik ve bana dedi ki ben bu ayrilma nedeninin gercek sebebini bulucam. bende raht birak beni sevgim söndü ne yalan söleyim dedim. o da dedi ki benim cinlerim var bi hocaya gider ögrenirim falan fistan. bende ne halin varsa gör dedim. yeni bisey bulamazsin zaten dogruyu söylüyorum sana dedim. bikackez bana halimi hatrimi sormak icin mail atti ve tekrar düsün mutlaka iliskimiz bitmesin dedi. bende iyi tamam dedim sonra epeydir bidha yazmadi bana. dün yazdi diyorki sen bana hic dogruyu söylememissin ama sana bedua etmiycegim. duygularima oynadin. ayrica sen gecen sene buraya gelmissin. yalans öyledin bana dedi. bi ara helalleselimm yazmis. bende geri yazmadim ona. ne bicim is bu böyle ya...saniyorum ki o süphelendi ve sanki bilyiormus gibi yapyior yani gercekten ögrendiginden degil

Son düzenleme:
cin mii ?? hoca mı ?? :))) arkadaşım bu insandan kurtulmuş olduğun için şükret bence... anlattıklarına bakılırsa bu insanda mantık göremedim ben,sana diil de hocalara hacılara inanacak,o kadar zamanda beraberliğiniz olmuş...

''galiba benimle yurt dışında olduğum için ilgileniyor'' cümlesine bi kaç kez daha rastladım forumda... sanırım bizim insanımız biraz fazla yurt dışı meraklısı... herkes kurtuluşu yurt dışına çıkmakta görüyor... senin bahsettiğin insan da büyük ihtimalle öyle biri... hem senden önceki de internetten ve almanyadanmış yani bu tesadüf olamaz gibi geldi bana...

ayrıca işe yaramaz biri olduğu buluşunca gazete okumasından belli,sinir oldum... sen kalk o kadar yolu git, o sana ilgi göstermesin,zavallı bi insanmış,bence hiç geri dönmeyi düşünme,sen avrupada yaşayan vizyonu geniş biri olmalısın,hiç böyle insanlara pabuç bırakma....

2 ay önce de terkettim diye konu açmışsın

bu adamın laflarını dinleyerek kendini heba ediyorsun

engelle, iletişimini kes:umursamaz:

senden öncekileri de netten bulmuş ve hatta almanya'dan... dediğin gibi derdi yurt dışıkaydirigubbakcemile

ayrıca sevseydi ne gözlerini başka kızlara diker ne de seninle buluştuğunda gazete okurdu-tatlicadiarzu-

boşuna zaman harcıyorsun
şakkıdı

ortada sevgi var ama bu sana karşı değil almanyaya karşı bir sevgi

sanki bu konuyu hatırlıorum gazete okuması fln tanıdık geldi
zaten amacını anlamışsın canım sevgi fln deil bizim türk gençlerinin çoğu bir sponsor bulup yurt dısına gitme cabasında ve sanırım oda arayış içinde kes bütün iletişimini

Çok saçma :1ninca:
ınanmıyorum böyle şeylere inanıyor mu şarlatan vs...
Perileriyle hocalarıyla mutluluklar dilemek lazım ona...
:dilcikar:
Helalleşmeyi öteki tarafa bırak bence, boşver gitsin öylesini...
:1closedeyes:

ayy delirmis herhalde..sacma sapan konusuyor.uzun yoldan gidiyorsun seninle ilgilenmiyor.
almanya delisi bi erkek daha.sirf bu yuzden evlenen erkekler var yalan degil..kurtulduguna sukret..

canım dünyada erkek mi kalmadı bu adamın kahrını çekicen
daha iyilerine layıksın bırak ne yaparsa yapsın sen keyfine bak yeni limanlara açıl
o da cinleriyle otursun:))

Amaaan öğrenmiş olsa kaç yazar boşver allasen, delinin zoruyla mı uğraşacaksın.
Bırak ne hali varsa görsün, ilgilenme bile.

Almanya delisi olduğu apaçık ortada sen kendini kandırıyorsun hala ona şans vererek bence onu sil gerçek birini bul sanal falan bırakın bunları bence nette tanışıp çıkmak çok büyük risk ve tehlikeli olabilir

bedua edicekmi :) beduaya inanan biri beduanin da kendi basina gelecegini gayet iyi bilmeli
yasi kac bu çocugun?
cok sacma laflar etmisde. hic olgun degil, ayrildigina sevin ztn sogumussunda,bosver. :) buraya onun hakkinda konu acip kafa yormaya bile deymez.

ne cini, ne bedduası allah aşkına, bi de öğrenmişmiş! sıkıysa benimkileri de bi öğreniversin merak ettim şimdisempatiksalakcinni

yalancinin öpücügü Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kizlar acaip bisey oldu..... bana hic dokunmayacagini, sadece sarilacagini sölemisti...ama bulusmadan sonra dudaktan öptü sok oldum ve ili$kiye girmek istedi...beni öyle öpünce cok sasirdim bilmyiorum ama tiksindim galiba ve ertesi gün kocaman 3 tane ucuk olmustu agzimda sanirim tiksintiden mi ne artik bilmyiorum..o yaralar da o kadar derindi ki bi ay sonra bile belliydi yeri hemen iyilesmemisti....iliskiyi icin üsteleyip durdu sürekli...zaten gideceksin tekrar yurtdisina bari olsun o i$ dedi...bende ya evlenemessek ne olcam ben dedim...ben seninle bunun icin yurtdisindan gelmedim seni sevdigm icin sirf seni görmek icin geldim dedim..yine yine üsteledi ama yinede istemedim. bana yalan söyledi, hic dokunmam sana söz sadece falan dedi....baska kizlari dikizlerken yakaladim, inkar etti..gitme günüm geldiginde ise gözlerime bile bakmyiordu..gazete okuyarak harcadi tüm zamani..oysaki ben bidaha onun ne zaman görecegim kimbilir diye doya doya baktim hep..onunla bulustuguma acaip pisman oldum...

oo bu adamın niyeti bozuk. 4 yılda 2 kere buluşmuşsunuz bu buluşmalarda da,hemen beraber olmak istemiş ,hemde devamlı üstelemiş.
hemen yol ver hemen.

birak ya..birak napcan..amaci belli gönlünü eylendirmis veya eglendirmeye calismis..
salla gitsin hiiiiiiiiic takma yazik edersin kendine..
cinler minler ne alaka ya.. böyle bir insanla hayatini paylasmayi düsünebiliyormusun??

yok yok bosver canim...hayatini ya$a :)

Cinci mi

Vay anasını

Cinleri varsa o zaman neden senden ayrılmak bu kadar zoruna gidiyor ki söylesin cinlerine
kendine deli gibi aşık olacak ve yurt dışına gitmesini kolaylaştıracak başka bir
kız bulsunlar

Tövbe estağfurullah tövbe

İletişimini kes ,hattını değiştir,msn den mi her nerdeyse ordan da sil

ya bence kurtulduğuna sevinmelisin cinler periler diye ilerleyen zamanlarda dahada saçma sapan bi hal alırdı bu ilişki zaten amacı belli yurtrdısına kapak atmak bence şükretmelisin kısa zamanda anlayıp hata yapmadan kurtulduğun için böylesine hak falan helal edilmez onun etceği bedduadanda sanmaki bişi olsun sen önüne bak hayatını yaşamayı öğren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…