Çin'de bulunan üç gözlü kafatasları!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
36.006
598
Olayda paranormal bir taraf aramadım çünkü zaten haberde de üçüncü gözün açılması için kafataslarında delik açıldığı yazıyor. Ancak düşününce çok ilginç ve ürkütücü. Sanıyorum acı ile terbiye kültürünün bir parçası bu davranışları.

Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde yapılan kazılarda bulunan 68 kafatasında, 2 yerine 3 göz oyuğu tespit edildi. Üç gözlü kafatasları, Urumçi'de bir müzede sergileniyor.

Çinli bilim insanlarını şaşkına çeviren üç gözlü kafatasları, esasında 1986-1989 yılları arasında yapılan arkeolojik kazılar sonucu bulunmuştu. Şimdi Urumçi'de gözler önüne serilen kafataslarının 2 bin 200 ilâ 2 bin 800 yaşında olduğu tahmin ediliyor.

Arkeologlar, kafataslarında 3'üncü gözün neden var olduğunu açığa çıkarmaları için kriminologlara başvurmayı planlıyor. Uzmanların ilk senaryosuna göre esrarengiz oyuklar, o zamanlar Çin'in kuzeybatısında yaşayan farklı kabileler arasındaki savaşlarda alınan ölümcül darbeler sonucu ortaya çıkmış olabilir. Diğer senaryo ise oyukların ‘kalp gözü' denebilecek ‘üçüncü göze' ulaşma çabasıyla yapılan cerrahi müdahaleler sonucu oluştuğunu varsayıyor.

Tibet rahiplerinin ‘üçüncü göz' arama yolunda kafataslarında oyuklar açtıkları biliniyor.

Kaynak :
http://tr.sputniknews.com/bilim/20150914/1017732627.html#ixzz3m0lTw4TI

Ben de bazı kitaplarda okumuştum 3.gözü aktive etmek için bu yöntemin uygulandığını.İşe yarıyor muydu acaba?Çünkü halk arasında 3.göz olarak bilinen pineal gland beynin tam mekezinde bi yerde alın bölgesinde değil

Haber paylasirken kendi yorumunuzu katmamaniz gerekiyor yasak, isterseniz duzeltin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…