Çin'de ekstradan bir penisi daha olan adam..........

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
man_with_two_penises.jpg

Sevgilisi için penisine veda etti

Çin'de ekstradan bir penisi daha olan adam, sevgilisi istemediği için birini ameliyatla aldırdı.

PEKıN - Çin'in Ganzu bölgesinde yaşayan Ang Qiang iki penisli olarak dünyaya geldi.

"Çıkmaya yeni başladığımızda bu durum kız arkadaşımı şaşırttı. Ama daha sonra onu korkutmaya başladı" diyen 23 yaşındaki Qiang, sevgilisinin isteği üzerine penislerinden birini aldırmaya karar verdi. Bu tür ameliyatlar genellikte birkaç saatte tamamlanıyor.

Kız arkadaşının isteği üzerine bıçak altına yatan adamın, veda ettiği ikinci organının da gelişimini tamamlamış olduğu ve işlevlerini yerine getirebildiği kaydedildi.

'Diphallus' adı verilen nadir duruma 5.5 milyon erkekte bir rastlandığı belirtiliyor. ıtalya'da da aynı biyolojik özelliğe sahip olan bir iş adamı tek penisini aldırmıştı.

Aman birine sahip çıkamıyorlar bunlar...
2 tanesi başa bela olur,hepten tepemize çıkarlarşakkıdı
Teşekkürler...

hem doyurmakta zor olurkaydirigubbakcemile3 "biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar":jeyyar::roflol:
:roflol:
Töbe töbe aklıma neler getirdin gece gece şimdi...Yazamicim ama çok güldüm...

7/24 mesai lazım anacım ona..Yok ben almıyım,ben de insanım yani nereye kadar...

Sabah akşam kovalayıp dururlar valla...:1ninca:

sarduşum ya biz birtaneyle baş edemiyoruz
adamın kızarkadaşı akıllıymış
hemen kestirivermiş
toptan sünnet yani
yan yanamıymış acep

aaaaaa
bide şu varki
buda çin malı yane
ahhh şu çinlilerden daha ne duyacaz ya

man_with_two_penises.jpg

Sevgilisi için penisine veda etti

Çin'de ekstradan bir penisi daha olan adam, sevgilisi istemediği için birini ameliyatla aldırdı.

PEKİN - Çin'in Ganzu bölgesinde yaşayan Ang Qiang iki penisli olarak dünyaya geldi.

"Çıkmaya yeni başladığımızda bu durum kız arkadaşımı şaşırttı. Ama daha sonra onu korkutmaya başladı" diyen 23 yaşındaki Qiang, sevgilisinin isteği üzerine penislerinden birini aldırmaya karar verdi. Bu tür ameliyatlar genellikte birkaç saatte tamamlanıyor.

Kız arkadaşının isteği üzerine bıçak altına yatan adamın, veda ettiği ikinci organının da gelişimini tamamlamış olduğu ve işlevlerini yerine getirebildiği kaydedildi.

'Diphallus' adı verilen nadir duruma 5.5 milyon erkekte bir rastlandığı belirtiliyor. İtalya'da da aynı biyolojik özelliğe sahip olan bir iş adamı tek penisini aldırmıştı.

ay bu adam arap ya nasıl çinli bu:jeyyar:
birde italyan modeli varmış:roflol:
çok merak ettim 2 de 1 i gidince aynımı işlev acepkaydirigubbakcemile3

özümüm adamın fotosu yoktu bu fotoyu google a Diphallus yazarak buldumkaydirigubbakcemile3 en masumu bu:jeyyar:...neler var neler:kedi: hele bi bak:jeyyar:

demek ki sen görmemişsin:jeyyar:
ben hepiciğini gördümşakkıdı
sarı ten var
beyaz var
esmer var
neler var neleri ben iyi bilirim:utangac:

o fotoları buraya ekle de göriim seni:jeyyar:
gaza gelmem gaz içimde çünkükaydirigubbakcemile3
ben cesur gadınım koydum görürsünzemuszemus
tabi hıdırda banakaydirigubbakcemile3
olsun iyi olurkaydirigubbakcemile3
ipli toplar gibi mi ses çıkartıyordu acaba:uhm: gene ses çıkar da sesin kaynağı değişik yerden olar:kedi:

misal mok yolundan çıkan ossurruk gibimmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Müsadenizle :jeyyar:vay anasını:jeyyar: diyorum..

Ben de kendimi cinsellik konusunda engin bilgileri olan birisi sanırdım ama yanılmışım..CADIARZU

Baksanıza çift penis olayını ilk defa duyuyorum nasıl da kaçırmışım..CADIARZU

İkisi de aynı mıydı ?acaba yani ne bileyim hani ebat olarak yanii..:kedi:

Öylesine merak ettimdi..kaydirigubbakcemile3

Sevgilisi neden korkmuş ki?
Korkacak ne var?kafamçokkarıştı

Hee aynı anda ikisi de atağa geçince, ürktü kızcağız demek..

Ülen Sardun, nerden bulursun bu konuları, hiç ilgimi çekmiyor ama öylesine geliyorum işte cinselliğe:jeyyar:

Back
X