uleyyyy buldum buldumm
ERKEK MAKYAJI OLSUN BİDAHAKİİo nasıl bi isimse )
şöyle açıklıyayım
kk hatunları bi şekilde kendini erkeğe benzetmeye çalışıcak
nasıl fikir :))
uleyyyy buldum buldumm
ERKEK MAKYAJI OLSUN BİDAHAKİİo nasıl bi isimse )
şöyle açıklıyayım
kk hatunları bi şekilde kendini erkeğe benzetmeye çalışıcak
nasıl fikir :))
önce böyle
sonra böylesositososito
aydeeeeeeee:teytey: :teytey:
maallenin kızı sezen çalıyosositososito sositososito
hayatımın sanatçısı çılgın cemal:smiley-cool:
mahallenin güzeli sezen videosunu izle - Amatör - Mynet - Video
oturmayamı geldiniz beeeeaa:teytey:
ay yok şeytan makyajı olmasın mubarek gunlerde ayak tabanımızdakı ben boynumuza gelmesın ajda pekkan gbı sempatiksalakcinni bence 70 lı yıllar makkajı olabılır,,yesılcam makyajı olabılır ama benn sureklı ole yaptgmdan bana sıkıcı gelıo mmm ne olabılır başka,,,buz makyajı olabılır ama bana hıc gtmez sempatiksalakcinni amazon kadını olabılır kafamçokkarıştı kaz kafam çalışmıo hiçççç boğünn
ehehe gusel olur diycem ama olmayacakkaydirigubbakcemile3 farklı bir fikir begendimaklinialirimsmile
sempatiksalakcinniay yok şeytan makyajı olmasın mubarek gunlerde ayak tabanımızdakı ben boynumuza gelmesın ajda pekkan gbı sempatiksalakcinni bence 70 lı yıllar makkajı olabılır şöle horoz irenc tokalar bandanalar falan ,,yesılcam makyajı olabılır ama benn sureklı ole yaptgmdan bana sıkıcı gelıo mmm ne olabılır başka,,,buz makyajı olabılır ama bana hıc gtmez sempatiksalakcinni amazon kadını olabılır kafamçokkarıştı kaz kafam çalışmıo hiçççç boğünn
:roflol::roflol::roflol::roflol:bu dünyanın sonuna delalettir.. bu haddeye geldik yauu aklinialirimsmile
makyaj yapanların baslarına garip seyler gelmeye falan baslar burdanda film konusu cıkartırıs kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaaaaaaa tanrıcaaam süpre olur vallahiii Allah'm hastayım bu gacıyaa bayanssulusmile
tipee baaaaaaaakk nasıl bir asalettii varr
ay yok şeytan makyajı olmasın mubarek gunlerde ayak tabanımızdakı ben boynumuza gelmesın ajda pekkan gbı sempatiksalakcinni bence 70 lı yıllar makkajı olabılır şöle horoz irenc tokalar bandanalar falan ,,yesılcam makyajı olabılır ama benn sureklı ole yaptgmdan bana sıkıcı gelıo mmm ne olabılır başka,,,buz makyajı olabılır ama bana hıc gtmez sempatiksalakcinni amazon kadını olabılır kafamçokkarıştı kaz kafam çalışmıo hiçççç boğünn
erkek makyajini tuttum :lepi:
benden cok pıs erkek oluo denemiştım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?