photoshop varmı yokmu bilemem ama,kirpiklerin takma olma ihtimali yüksek....Ayrıca bu 1. sıradaki makyajı yapan hatun kişiden, oylama biter bitmez rimelinin markasını istiyorum o ne öyle, o nasıl bir güzellik, tel tel ayrılmış kirpikler, tü tü tü maaşallah photoshop değmiş gibi kaydirigubbakcemile3
Ayrıca bu 1. sıradaki makyajı yapan hatun kişiden, oylama biter bitmez rimelinin markasını istiyorum o ne öyle, o nasıl bir güzellik, tel tel ayrılmış kirpikler, tü tü tü maaşallah photoshop değmiş gibi kaydirigubbakcemile3
takma canım kirpiklerr
tanıyorum o gacıyı ben opuyorumnanaktan
Çingeneler benım gordugum makyaj yapmıyor sokaklarda :)))saclarını oksijenli suyla acıp ortalarda gezıyorlar :)
O yuzden ben Ispanyol cingenesi makyajı aradım fotolarda :) Benımde oyun 10 numaraya gitti :)
Cok begendim,akça pakça bir çingene kızı olmuş.Turkan Sorayın çingene kızı goruntusunu yakalamıs,ellerine saglık dıyorum
Çingeneler benım gordugum makyaj yapmıyor sokaklarda :)))saclarını oksijenli suyla acıp ortalarda gezıyorlar :)
haklısın canım..ama nedense cingene makyajı denince herkesin aklına bu tarz şeyler geliyor filmlerde cingeneleri hep böyle gördük mesela en yakın örneği cennet mahallesi dizisi orda da aşırı makyaj ve abartılı aksesuarlar var...
BAYILDIM BU RESME BAYAA GÜLDÜM TİPE BAK YAA ÇOK ŞEKER .........
O yuzden ben Ispanyol cingenesi makyajı aradım fotolarda :) Benımde oyun 10 numaraya gitti :)
Cok begendim,akça pakça bir çingene kızı olmuş.Turkan Sorayın çingene kızı goruntusunu yakalamıs,ellerine saglık dıyorum
haklısın canım..ama nedense cingene makyajı denince herkesin aklına bu tarz şeyler geliyor filmlerde cingeneleri hep böyle gördük mesela en yakın örneği cennet mahallesi dizisi orda da aşırı makyaj ve abartılı aksesuarlar var...
BAYILDIM BU RESME BAYAA GÜLDÜM TİPE BAK YAA ÇOK ŞEKER .........
:roflol::roflol::roflol:çingene hanımları çok şanslı bence.....normal hallerinde çoğu saçını taramazken toplum çingene diyince ...alımlı....ateşli....endamlı...ne biliyim hep güzel bir foto çiziyor gözünde ha değinmedende geçemiycem gerçektende çok güzel oluyorlar...
ben genç kızkene:) sokak arasında kalay yapan çingenelere denk gelmiştim aman allahım aralarında bir güzel vardı ki halaa unutamam o kadını baka kalmıştım kadına ...e tabi oda bana bakıp NE BAKIYON AĞZINI YIRTARIM DEMİŞTİ hahahhaaaaaaaaa:roflol::roflol:
yinede güzeldi yaaa
çingene hanımları çok şanslı bence.....normal hallerinde çoğu saçını taramazken toplum çingene diyince ...alımlı....ateşli....endamlı...ne biliyim hep güzel bir foto çiziyor gözünde ha değinmedende geçemiycem gerçektende çok güzel oluyorlar...
ben genç kızkene:) sokak arasında kalay yapan çingenelere denk gelmiştim aman allahım aralarında bir güzel vardı ki halaa unutamam o kadını baka kalmıştım kadına ...e tabi oda bana bakıp NE BAKIYON AĞZINI YIRTARIM DEMİŞTİ hahahhaaaaaaaaa:roflol::roflol:[/COLOR]
yinede güzeldi yaaa
Çok iyiydi bu. sen çok yaşa emi..kaydirigubbakcemile3
sibel can içinde çingene derler. mavi gözlü beyaz tenli bir çingene. oda ilginç mesela. kafamızdaki imajın tam tersi.
evet benim baktığımda öyleydi mavi gözlü beyaz tenli off felaket bişiydi....dedim kesin bunu çadıra kaçırmışlardır diğerleri kapkara bu içlerinde bambaşka olamaz böyle çingene demiştim..kızın bilekleri tamamen altın burma doluydu boynu gerdanlıklarla abartılı takı vardı hemide altın düşünün siz gelde bakma:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?