Sadece eğleşelim, neşelenelim,renkli bişeyler olsun diye yapılmış bir yarışma bu..
tersliklere gerek yokboshayallersmile..Ramazan ramazan değer mi a dostlar..opuyorumnanaktan
katılanlara başarılar dilerim..ayrıca arzuşa da yönetiminden dolayı başarılar dilerimvereliniortak
ablasınıyalayansüpürenarzusmileyy: :roflol:
Cilveli türk kahvesi :roflol: ben hakkımı şimdikten istiyom iftara kadan anca kendine gelir piçikolocimsempatiksalakcinni
Arzum burlar sahurdan kalma ben saa kaç kere didim habarsız misafir getirtme diye ya irezil olduk yine gece naptıysanız leş gibin olmuş buralar
Gacı kırdı yine tabakları delikafadulden
:umursamaz:
Kapıları açık bıraktı getti gacı
şincik bize toplatıyo ortalığıklava:
:roflol::roflol::roflol:
Ay çok yaşa emi,
duydumki kazanana pırlanta yüzük verecekmişsin uyudurukçu müdire:roflol::roflol:
eh o pırlantayı bana yollarsın gözel parnahlarım pırlanta görür:roflol::roflol:
Yastığı koltuğu iyi kabartın zira koltuğun yayları battı:roflol:
Akşama teftişe gelicem iftar sonrası kahvemi orta şekerli isterim,birde en kalitelisinden bitter çikolata yerimşakkıdı
:roflol::roflol::roflol:
Ay çok yaşa emi,
duydumki kazanana pırlanta yüzük verecekmişsin uyudurukçu müdire:roflol::roflol:
eh o pırlantayı bana yollarsın gözel parnahlarım pırlanta görür:roflol::roflol:
Yastığı koltuğu iyi kabartın zira koltuğun yayları battı:roflol:
Akşama teftişe gelicem iftar sonrası kahvemi orta şekerli isterim,birde en kalitelisinden bitter çikolata yerimşakkıdı
çok fena yönetiyom dimi gacıellam:))))
yawrusunu kemiren arzu
nazlı çiçemm illa dayanamıyon haa iyi madem yapem ama foto koymamaym milletin canı çeker la
gacı kaçıncı takımı bozdu kim bilir
sahurda daçayları devirdi uykucu tarzan
ööff resil olduk git kapat bebem şu kapyı eşiği de sil ayıp olacak kadına da yaa
kızlar temizliğe başlyoruz oruç moruç diynemem ben camlara giriyom
gksu sen de tufaletlere gir bebem
islan sen de markete gir en pahalı bitter çikolatayı al manavın yanındakinde isveç çikelata vardı ondan al hem için açılı psikilocin düzelir biraz
kız kadın gelecem akşama dedi bişeyler yapak tatlıgacı sen tatlı bişeyler edersin
tanrıçaya söyleyelim de gelsin gelmişken maske neyim yapsın müdireye
ablacım pırlantaları halledecez sparişi verdim 2 ye böldürem enine bi sana bi birinciye çıkartam
olanaklarımı kısıtlı ya ablacım kusurumuza bakma:)))
ulaa tufaletii bıraktıı banaa en pis işiiii :mymeka:
midireeee hanımınn hürmetineee temizliyoruuummm tekrarıı olmaazz sempatiksalakcinni
kırmızı halıda seremmi aplaa sempatiksalakcinni
ay var mı kız ne güzel olar ben de gül yaprağı neyim serperim romantik romantik
içeriden limoncu derler adıma şarkısı duyulsaaa
e sonuçta çingene makyajı yarışmamız canumm
kızlar temizliğe başlyoruz oruç moruç diynemem ben camlara giriyom
islan sen de markete gir en pahalı bitter çikolatayı al manavın yanındakinde isveç çikelata vardı ondan al hem için açılı psikilocin düzelir biraz
kız kadın gelecem akşama dedi bişeyler yapak tatlıgacı sen tatlı bişeyler edersin
ablacım pırlantaları halledecez sparişi verdim 2 ye böldürem enine bi sana bi birinciye çıkartam
bitter çikonata yokta
bitter çikonatanın yeri dutacak kakao soslu kakaolu kekim var
Buram buram kokuttu evimi
İstennmi midiree hanımm sempatiksalakcinni
kırmızı halıda seremmi aplaa sempatiksalakcinni
tamam ablacım wıııuuşş gittiiii ter aktı alnımdan bee
kızlar fazla pırlantası olan var mı ne yapacaz la gacı sen yeni aldıydın saklama la elini kolunu hayret bişey
ulaa tufaletii bıraktıı banaa en pis işiiii :mymeka:
midireeee hanımınn hürmetineee temizliyoruuummm tekrarıı olmaazz sempatiksalakcinni
He canım biz de hep öyle gördük işte İspanya ya falan gidemediğimizden bebeğim bilmiyoruz ordaki çingeneleri, sen anlattın aydınlanmış olduk,
ben hep yeşilçamdaki çingeneleri gördüğümden eklediğim fotolar da öyle zayten öyle biliyyordum kusurumz-a bakma cahilliğimize kültürsüzlüğümüze ver hayatım.
genelde benim yeşilçamda gördüğüm çingeneler hep varoş ve göçebeydi ondan öyle beynimde yer etmiş hayatım.
ne güzel sen gitmişsin görmüşsün taaa İspanyalara bi foto ekleseydin keşke başvurular esnasında fikir olurdu yarışmacılara da:))
Neyse bir dahaki makyaj yarışmasına katkılarını bekliyoruz canım.kaydirigubbakcemile5
ama ben cellanlenmedim canım sen yanlış anlamışsın, beni celallendirmek çok zordur maşallah illallah pamık gibimdir üzerine afiyet. Hatta arkadaşlarım bile der sakinliğin sinirlendirir adamı diye:))) asla öyle bişey yok canım
:roflol::roflol:
amman öyle deme canım ya ne olacak olur böyle şeyler biz düzeltiriz işimiz bu sen yap yorumunu rahatça, ben yanlış anlaşılacak durumlar olursa açıklama yaparım problm kalmaz bidenem:)))):teytey:
kuzimmm yeminlen ederdik heee:roflol:
evet çiçek suratlım açıklanacakdelikafadulden
hanımefendiliğini yiyim çinganem benim eferim kız doğru yoldasın
bu bir test tanrıçam dikkatli adımlar at:roflol:
Keşke İlarzucum,ama nerden bileyim kk ya uye olacagım da boyle bir yarısma olacak,tabiki bundan sonra bende fotograflar eşliginde yardımcı olurum elimden geldigince..
Kultursuzluk cehalet demişin,olurmu oyle sey .
Eminim sende istersin gezip gormeyi ama fırsat imkan olmamıstır.Benim ailem cok yapar yurtdısı gezıler,o yuzden onlarla beraber tepe tepe tum dunyayı gezdım sayılır,sanslı bir genclıgım oldu :)
tuttum bu gülüşü pinaxım:lepi:Tskler tanricam senin icin Bi daha gülim o zaman))))
Al bendende o kadar datlum.. Kurallar tam benlikmis yani :)
beceriyoruz lan nolmuş:mymeka:çingene adı geçiyosa olucak o kadar:roflol:sen bidahaki yarışmaya katılmada ak göz kara göz göstericem sana benkaydirigubbakcemileNolmuş burda bölee ya:1shok:
Eğlenmeyi bile beceremiyoruz:umursamaz:
hanımefendiliğini yiyim çinganem benim eferim kız doğru yoldasın
bu bir test tanrıçam dikkatli adımlar at:roflol:
olum niye uyandırmadınızeyvahedigeldismile eyvahedigeldismileanamm müdür gelmiş (üzerinibaşını toplyanarzu)
kızlar toparlayın çabuk şuarları şu yastıkları neyim bi pohpohlayın
camları aç island
ne bakıyon şu tbakları götürsene tatlıgacı laaa
ayyy hoşgeldiniz değerli ablacım buyrun çok teşekkür ederizopuyorumnanaktan
güzel parmaklarınız pırlanta taksın canım ablambayanssulusmile
sen iste,sana çikileta fabrikası getirelim müdürem..anam o mavi ışığa ne güzel parlıyo alttan alttan öyleeyvahedigeldismile
hazırım benbenneyaptımkikızlar temizliğe başlyoruz oruç moruç diynemem ben camlara giriyom
[hazırım benbenneyaptımki
maskeler,makyaj,saç,bide nişantaşına gittim tasarım bi elbise aldım müdiremize:1closedeyes:bihterin kıyafetleri halt etmiş,o derece güzel..iyisi olsun dedimbenneyaptımki
ımmm başkabilmiyorumkismilehehsüprizzzzzkarabiber göbek şov yapıcak,aradım konuştuk,tamam ya sakin..pozitif düşünün ımmmm pıssss:Saruboceq:ımmmm:Saruboceq: herşey güzel olucak:Saruboceq:eyvahedigeldismile
ne var kız en küçük sen değilmisin ne iş versek yapacan çiçeemm
biz de temüzledik zamanında hem ufacık hela la
ben koca camları siliyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?