Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çinko eksikligiii saç...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Kizlar cok sacim dokuluyor bunun icin bir suru doktora gittim en son iki gun once bir docente gittim d vitamini ve cinko eksilkigi var d vitamini icin igne verdi cinko icinde zinco die bir ilac verdi ayrica priorin tablet ve priorin sampuani verdi kizlar sizlerdede bu yuzden dokulme oldumu faydasini gordunuzmu bu ilaclarinn

Benim saç dokulmem vitamin eksikligi kaynakli degildi ama sizde bir eksiklik varsa bunu gidermenin süphesiz faydası olacaktir. Ozellkikle cinko eksikligini gidermenin durumu ciddi anlamda toparlayacagini dusunuyorum. Priorin icin bir sey diyemeyecegim. Kullanip cok memnun olan var, hic fayda gormeyen de. Artik ne cikarsa bahtiniza.
Allah acil sifa versin :)

Ben calcium magnesium plus zinc (yani çinko) diye bir vitamin kullanıyorum. Saç haricinde, tırnağa da iyi geldiği için. Saç dökülme sıkıntım yok, amacım tırnağı iyileştirmek. İşe yarıyor, gözümle görebiliyorum. Saça ise dikkat etmedim, olumlu ya da olumsuz etkisi var diyemem.

saç dökülmesi için biotin diyorlar genelde kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…