- Konu Sahibi aglarsaanamaglar
Konum neden kapatıldı anlayamadım ama neyse sorun değil
hafta sonu geldi çattı gitsemmi gitmesemmi iftara ,sinirden kuduruyorum
bende gidip aynı şekilde kayınpeder gibi direk balkona geçip iftar saatine kadar ordan çıkmasammı diyorum, bende aynısını yapayım birazda onların siniri bozulsun, ayrıca kayınpederime hak verenler birhayli haklı gören vardı, ama sanki ben camiye laf etmişim gibi konu çarptırıldı, herkes bana yüklendi, bir keresinde ben onun kızı yaşındayım, namazında niyazında hacı hoca bir insan kalkıpda böyle terbiyesizlik yapmaz, mübarek günde iftara davet edilmişin, misafirliğe gelipde insanların huzurunu bozmaya gelmek için gelmemeli, koskoca adam yaşına göre davranmalıydı bence, neyse bende halen gidip gitmeme konusunda kararsızım, ama bir yandan da git sende aynısını yap diyor ? ? ? offffff şimdiden sinirlerim zıpladı gene 
Not: kaynana yerinden kalkmadı insan yardım edilecek bişey varmı diye sorar hareketlenir, bende gidip hanımcana oturayım bari, kaynanam yaşlı felan değil hemen duyar gibiyim yaşlı kadıncagız diye, kayınvalidem 2 çocuk bakıyor kızının, kızı çalışmıyor ev hanımı , adı üstünde hanım hizmetçiside annesini tutmuş, 2 kadın 2 .çocuga bakamıyorlar ya oda ayrı mesele, maşallah bize gelince oturdugu yerden kalkmaz, bende gidince oturcayım hanımlar gibi

Not: kaynana yerinden kalkmadı insan yardım edilecek bişey varmı diye sorar hareketlenir, bende gidip hanımcana oturayım bari, kaynanam yaşlı felan değil hemen duyar gibiyim yaşlı kadıncagız diye, kayınvalidem 2 çocuk bakıyor kızının, kızı çalışmıyor ev hanımı , adı üstünde hanım hizmetçiside annesini tutmuş, 2 kadın 2 .çocuga bakamıyorlar ya oda ayrı mesele, maşallah bize gelince oturdugu yerden kalkmaz, bende gidince oturcayım hanımlar gibi

Son düzenleme: