Cinlerim tepemde konum kapatıldı devamı burdan ozaman

aglarsaanamaglar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
52
0
0
İstanbul
Konum neden kapatıldı anlayamadım ama neyse sorun değil :3: hafta sonu geldi çattı gitsemmi gitmesemmi iftara ,sinirden kuduruyorum:36: bende gidip aynı şekilde kayınpeder gibi direk balkona geçip iftar saatine kadar ordan çıkmasammı diyorum, bende aynısını yapayım birazda onların siniri bozulsun, ayrıca kayınpederime hak verenler birhayli haklı gören vardı, ama sanki ben camiye laf etmişim gibi konu çarptırıldı, herkes bana yüklendi, bir keresinde ben onun kızı yaşındayım, namazında niyazında hacı hoca bir insan kalkıpda böyle terbiyesizlik yapmaz, mübarek günde iftara davet edilmişin, misafirliğe gelipde insanların huzurunu bozmaya gelmek için gelmemeli, koskoca adam yaşına göre davranmalıydı bence, neyse bende halen gidip gitmeme konusunda kararsızım, ama bir yandan da git sende aynısını yap diyor ? ? ? offffff şimdiden sinirlerim zıpladı gene :52:

Not: kaynana yerinden kalkmadı insan yardım edilecek bişey varmı diye sorar hareketlenir, bende gidip hanımcana oturayım bari, kaynanam yaşlı felan değil hemen duyar gibiyim yaşlı kadıncagız diye, kayınvalidem 2 çocuk bakıyor kızının, kızı çalışmıyor ev hanımı , adı üstünde hanım hizmetçiside annesini tutmuş, 2 kadın 2 .çocuga bakamıyorlar ya oda ayrı mesele, maşallah bize gelince oturdugu yerden kalkmaz, bende gidince oturcayım hanımlar gibi :15:

Son düzenleme:
canım benim diğer konunu da okumuştum.yaptıkları çok ayıp ama herkes yaptığından utansın.sen onlar gibi kötü biri değilsin,onların yaptıklarını sende yaparsan kayınpederinden ve kayınvalidenden bir farkın kalmaz birde eşinle aran açılır.sen iyi ol ki eşin dağ gibi arkanda durabilsin ve seninde söyleyecek lafın olsun.

İftar, birlik beraberlik içinde güzel sofralar içindir
Misilleme yapıp öç almak için değil
O yüzden gitme.

Sevmiyorsan sevme ama kan davası gütmeye de gerek yok
Neymiş vay efendim nasıl ben onları iftara çağırırım da kayınpeder balkonda durur, kayınvalide yardım etmez
Ohoo bu da sorunsa zaten sen sorun görmedin veya sorun çıkaracak yer arıyorsun

Bana da yardım eden olmaz, görümcem de dahil
Ama o onları ilgilendirir
Ben kimin evinde olursa olsun madem yedim içtim, bi zahmet sofrayı kaldırır bulaşıkları da akıtıp makineye yerleştiririm genelde
O yüzden kayınvalidemlerde de böyle yaparım
Vay onlar sadece bardak kaldırdı başka bişey yapmadı bende bi bardak kaldırcam görür onlar gününü diye kurgu yapmıyorum
Herkes kendine yakışanı yapar netice de

Natlus sen kaç yaşındasın?
Çocukluğunda ailen,yada herhangi biri tarafından yoğun tramvaya uğratıldın mı?
Ne bileyim,çocukluğunu olumsuz etkileyecek,belki ergenlik çağında vs..
Çocukken herhangi bir hastalık geçirdin mi?Menenjit,kafa üstü düşme,vs..?
Anne baba boşanması gibi bi durum söz konunusu mu?yada değil mi?

Konu ile alakalı olmayabilir bu sorularım,ama şimdiye kadar inatla konu açtığına göre,seninle ilgilenelim istiyorsun.
Bende bu ısrarlı tavrının nedenini merak ediyorum,ve senin için üzülüyorum.Bu yüzden biraz konu dışına çıktım,umarım ilgili kişileri zor durumda bırakmam.

konunun kapatılması için uğraş vermezse kimse konuda kapanmaz
gitmek zorunda değilsen gitme ama gideceksende sen onlar gigi yapma ki onlardan bi farkın olsun

Natlus sen kaç yaşındasın?
Çocukluğunda ailen,yada herhangi biri tarafından yoğun tramvaya uğratıldın mı?
Ne bileyim,çocukluğunu olumsuz etkileyecek,belki ergenlik çağında vs..
Çocukken herhangi bir hastalık geçirdin mi?Menenjit,kafa üstü düşme,vs..?
Anne baba boşanması gibi bi durum söz konunusu mu?yada değil mi?

Konu ile alakalı olmayabilir bu sorularım,ama şimdiye kadar inatla konu açtığına göre,seninle ilgilenelim istiyorsun.
Bende bu ısrarlı tavrının nedenini merak ediyorum,ve senin için üzülüyorum.Bu yüzden biraz konu dışına çıktım,umarım ilgili kişileri zor durumda bırakmam.

:52: ay güleceğim yoktu sorduğun tüm soruların cevabı hepsi hayır tümden yanıtlayım :40:

Yani ne bileyim içimden gelmiyor öyle numaradan kayınpeder yaptı bende iyi olayım utansın gibilerinden yapamam, yani inat etmiyorum ama içim soğumuyor, gitmek zorunda değilim tabiki bunuda biliyorum, ama gitmesem olmıcak, gitsem içim cızcız rahat duramıcam , bu davranışa açıkcası acayip derecede cinlendim :52: hırsımı alamıyorum, yani bende bişeyler yapmam lazım, zaten bu onların ilk ve son iftarı daha evime iftar felan adım attırmam o ayrı mesele, bir daha iftara çağırmak felan yok kendileri kaybetti, eve davet etmekde yok, gelirlerse gelirler kendiliklerinden yoksa artık davet etmek yok, bende bundan sonra tavrımı koycam işde gidince napayım yoksa hırsımı alamam almam lazım yapmam lazım :51:

Son düzenleme:
İnsanlarla dalga geçme platformu mu burası? Hayır bi derdin varsa düzgün şekilde yazarsın insanlarda cevap verir. Saygısızca hareketlerinize nasıl yorumlar bekliyordunuz? Verdiğiniz cevaplarda akılsağlığınızda bi sorunun varlığını gösteriyor.
Şimdi bakarsınız benim 'konularıma' bana 'kapak' gibi cevap yazabilmek için ;)

Allah çevrenizdekilere sabır versin :)

İnsanlarla dalga geçme platformu mu burası? Hayır bi derdin varsa düzgün şekilde yazarsın insanlarda cevap verir. Saygısızca hareketlerinize nasıl yorumlar bekliyordunuz? Verdiğiniz cevaplarda akılsağlığınızda bi sorunun varlığını gösteriyor.
Şimdi bakarsınız benim 'konularıma' bana 'kapak' gibi cevap yazabilmek için ;)

Allah çevrenizdekilere sabır versin :)

olmadı ama şimdi yani hiç yakışmadı hem bana düzgün şekilde yazarsın insanlarda cevap verir diyorsun saygısızca hareketlerinize derken ben değil kayınpeder hareketler sergiledi diyorum sanırım yanlış yere yazıyorsun, ayrıca saygı diyorsun ama bana AKILSAĞLIGIMIN yerinde olmadıgını söyleyerek hakaret ediyorsun bilmem farkındamısın, saygıdan bahsederken biraz tuhaf değilmi sence :52:

:52: ay güleceğim yoktu sorduğun tüm soruların cevabı hepsi hayır tümden yanıtlayım :40:

Seni güldürdüysem ne mutlu bana o zaman..
Ayrıca bu sıkıntılarının hiç birinin sende olmadığına ayrıca sevindim,en azından sendeki hasar kalıcı değildir diye umut ediyorum.
Biraz geniş çaplı bi tedavi ile hiç bir sıkıntın kalmaz gibi geliyor,tabi buna dr'lar karar verecek en son.
Çocukken geçirdiğin (Allah korusun) ağır bi hastalık,bu saydıklarım olsaydı,senin durumun şu anda çok daha vahim bi hal alırdı.Yani kalıcı bir hasar söz konusu olsaydı.(gerçekten Allah korumuş seni)

Lütfen bir psikiyatr,psikolog gibi uzman dr'lardan yardım al olur mu?
Eğer sıkıntın ilerlerse,çevrendeki yakınlarını çok üzer,zor duruma sokarsın.

Çok geçmişler olsun Natlus,Allah kurtarsın..

Yani ne bileyim içimden gelmiyor öyle numaradan kayınpeder yaptı bende iyi olayım utansın gibilerinden yapamam, yani inat etmiyorum ama içim soğumuyor, gitmek zorunda değilim tabiki bunuda biliyorum, ama gitmesem olmıcak, gitsem içim cızcız rahat duramıcam , bu davranışa açıkcası acayip derecede cinlendim hırsımı alamıyorum, yani bende bişeyler yapmam lazım, zaten bu onların ilk ve son iftarı daha evime iftar felan adım attırmam o ayrı mesele, bir daha iftara çağırmak felan yok kendileri kaybetti, eve davet etmekde yok, gelirlerse gelirler kendiliklerinden yoksa artık davet etmek yok, bende bundan sonra tavrımı koycam işde gidince napayım yoksa hırsımı alamam almam lazım yapmam lazım

Yani ne bileyim içimden gelmiyor öyle numaradan kayınpeder yaptı bende iyi olayım utansın gibilerinden yapamam, yani inat etmiyorum ama içim soğumuyor, gitmek zorunda değilim tabiki bunuda biliyorum, ama gitmesem olmıcak, gitsem içim cızcız rahat duramıcam , bu davranışa açıkcası acayip derecede cinlendim :52: hırsımı alamıyorum, yani bende bişeyler yapmam lazım, zaten bu onların ilk ve son iftarı daha evime iftar felan adım attırmam o ayrı mesele, bir daha iftara çağırmak felan yok kendileri kaybetti, eve davet etmekde yok, gelirlerse gelirler kendiliklerinden yoksa artık davet etmek yok, bende bundan sonra tavrımı koycam işde gidince napayım yoksa hırsımı alamam almam lazım yapmam lazım :51:

Allah senin kocana sabır versin ne diyim! Kısasa kısas, onlar yaptı ben aşağı kalmıyım napıyım? zehir et sen de neden onlar cahil sen ondan cahil olduğun için mi? ..dik yarışı mı bu? Ne içtin arkadaşım sen ya?!

Seni güldürdüysem ne mutlu bana o zaman..
Ayrıca bu sıkıntılarının hiç birinin sende olmadığına ayrıca sevindim,en azından sendeki hasar kalıcı değildir diye umut ediyorum.
Biraz geniş çaplı bi tedavi ile hiç bir sıkıntın kalmaz gibi geliyor,tabi buna dr'lar karar verecek en son.
Çocukken geçirdiğin (Allah korusun) ağır bi hastalık,bu saydıklarım olsaydı,senin durumun şu anda çok daha vahim bi hal alırdı.Yani kalıcı bir hasar söz konusu olsaydı.(gerçekten Allah korumuş seni)

Lütfen bir psikiyatr,psikolog gibi uzman dr'lardan yardım al olur mu?
Eğer sıkıntın ilerlerse,çevrendeki yakınlarını çok üzer,zor duruma sokarsın.

Çok geçmişler olsun Natlus,Allah kurtarsın..

Benim anlamadığım neden bana psikiyatr tavsiyesinde bulundugun yani, kayınpederin yaptıgı şeyi yazdım bunun üstüne düşüncelerimi, yani gerçekden sorun bende değilde sanırım sizlerde, sizlerde olmasının nedeni isede konumu hep saglıksız düşünmeniz budurumda sanırım psikiyatrililk ben değilim gibime geliyor :52:

Son düzenleme:
olmadı ama şimdi yani hiç yakışmadı hem bana düzgün şekilde yazarsın insanlarda cevap verir diyorsun saygısızca hareketlerinize derken ben değil kayınpeder hareketler sergiledi diyorum sanırım yanlış yere yazıyorsun, ayrıca saygı diyorsun ama bana AKILSAĞLIGIMIN yerinde olmadıgını söyleyerek hakaret ediyorsun bilmem farkındamısın, saygıdan bahsederken biraz tuhaf değilmi sence :52:

Kp karşı sizin hareketlerden ve eşinize karşı hareketlerden bahsediyorum ;)

natlüs azmine hayranım.
bu kaçıncı konunun kapanışı ve bu kaçıncı nickin.:27:
ama ne azimse ,gelip açıyorsun tekrar..
geri sayım başladı şu an. saat tut. :34:
son ,kaç dakikada gelecek bakalım.takribi 3 saati bulmaz.
sence..:6:

Back
X