Bizim milletimizden bazılarının hatta çoğunluğun bu hoşgörü dayatmasından başka bir şey duşunmemelerine kızıyorum.
Öncelikle kardeş sen ne ayaksın demeni gerekirdi.
Benim bildiğim Çinli muslumanlar var ve diğerlerinden farklı olarak sadece beyaz renk giyiyorlar ulkelerinde.O yüzden başka millet olmama ihtimali var evet.
2. Si kardeş hangi ara 27 yaşında TR nin orasında burasında ne iş yaptın nasıl yaptın kim sana yardımcı oldu da yaptın?
Uluslararası ilişkiler bilirmiş Arapça ,İngilizce vs bilirmiş. Biri bana böyle dese hemde bu coğrafyayla alakasızn ajanmısın nesin derdim.Çunku istihbarata kayıtlı ajanlar kendilerini dış işleri bakanlığında çalışıyorum diye tanıtıyorlarmış.Bu adamında uluslarası ilişkiler falan dolaylı olarak böyle kendini ttanıtması direkt aklıma bunu getirirdi.
Yani ne mi sen çinlisin kardeşim,muslumanım diyorsun,açAraoça bilirim İngilizce bilirim vs diyorsun hemde Suriye savaş bölgesine yakın yere ISID falan bu bölgeye yakın yere geliyorsun.Çin hayatının olağan akışına aksine hemen herşeye sahipsin.Benimle evlenip Turk vatandaşlığı alarak rahat hareket mi edeceksin yoksa kendini gizlemenin en iyi yolu evlenmek mi deeeeer ve
gel bakalım Goç idaresine gidelim sen ne ayaksın vizen öğrenci vizesi mi ne kadar kalış suren var ne vasıfla buradasın derdim.
İki kandil mesaj atmakla ben Turk yemeklerini seviyorum deyip gönül bağı kurmakla gevşemeyin kızlar.
Ama adam musluman dimiiiii başka hiçbiletyin önemi yok bazıları için.